Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks raz na tydzień to za często?

Polecane posty

Gość gość

Dla mojego FWB raz na tydzien to za czesto. Czy wszystko z nim ok?

Gość gość
Ale co nie? Czemu nie chce tego robic czesciej?

Gość gość
To zależy jak wyglądasz ;)

Gość gość
Dlaczego? Wygladam ok, faceci sie ogladaja na ulicy

Gość gość
Mnie moj urzywa tez raz w tygodniu jak jest w domu bo zawsze mowi ze jest zmeczony. jestem z nim dopiero 4-y lata aprzed slubem bral mnie czesciej.Poznalam faceta troche starszego i zaprosilam go na kawe bo meza nie bylo i powiedzial ze najwczesniej to wroci za 5-6 dni.Dlatego go zaprosilam kawe zrobilam i dlugo z nim nie rozmawialam tylko konkretnie sie go zapytalam ile ma w kroku i czy moze pokazac.Gdy go urzalam to az sobie kwiklam jakis ty duzy wreszcie bede mocno zerznieta.Jak wszedl we mnie to poczulam jak jestem wypelniona,bardzo mi sie to spodobalo ale nic mnie nie bolalo,a on posuwal mnie jak zeby pierwszy raz w c**e k****a wkladal. Bral mnie wtenczas 4-y razy ja juz lezalam jak kloda a on mnie dalej piepszyl. tak mi sie spodobal ze zaprzyjaznilam sie z nim i jak bylam wolna to przyjezdzal i ta moja pchizde masowal

Gość gość
Urzekla mnie twoja historia

Gość gość
Jeśli to twój przyjaciel/znajomy to uprawianie z nim seksu tak czesto nie jest normalne. A jeśli masz chłopka/męża to tym bardziej

Gość gość
A jaka jest NORMALNA czestotliwosc?

Gość gość
Dawaj d*py często nawet 10 razy w tydzień bo jak bedziesz po 40 to libido Ci spadnie i klapa. Brak chęci suchość w poc*wie. I po seksie.

Gość gośćmaslanka
Hahahahaha :) to musza byc prowokacje :D

Gość gość
Dlaczego? Ja mowie serio calkiem.... myslalam, ze normalne jest uprawianie seksu codziennie, albo przynajmniej kilka razy w tygodniu. A dla niego raz na 1-2 miesiace wystarczy. Bo czesciej mu sie nie chce....

Gość gość
Mam to samo ze swoją kobieta. Może popiszemy na priv?

Gość gość
Ale o czym chcesz pisac?

Gość gość
wczoraj Dlaczego? Ja mowie serio calkiem.... myslalam, ze normalne jest uprawianie seksu codziennie, albo przynajmniej kilka razy w tygodniu. A dla niego raz na 1-2 miesiace wystarczy. Bo czesciej mu sie nie chce.... X Oczywiście że normalne ja wale codziennie

Gość gość
Mój mnie też raz na tydzień czy nawet dwa. Nic nie pomogło, a próbowałam wszystkiego. Pora na najbardziej radykalne rozwiązanie.

Gość gość
Przez trzy lata prosilam blagalam a nawet ociagac chcialam zeby mnie tylko czesciej urzywal ale nic nie pomoglo.Az na demna sloneczko zaswiecilo, bo wyjechal do holandi do pracy. Nie dlugo sama w lozku bylam bo i atrakcyjna bylam a o tym wiedzialam to nie mialam problemu sciagnac do siebie faceta. i tak sie stalo, zaprosilam tego co mi sie bardzo podobal a nie bylo z tym zaproszeniem problemu bo jego zona pracowala w Niemczech jako opiekunka ludzi starszych.Gdy juz obok siebie stanelismy u mnie w mieszkaniu to dlugo nie czekalam bo po paru minutach jego dyszel w buzi mialam,a ledwo go zmiescilam takiego grubego mial.W e mnie wszedl dosyc szybko bo sie mu super podlozylam, a wtenczas poczulam sie mocno wypelniona i na calego ostro walona,Nie zdarzylo mi sie wczesniej zeby mnie ktory ogier tak przejechal jak on na tym spotkaniu czulam sie jak miss seksu.Ityle razy i tak dlugo jeszcze nie bylam piepszona. Po tym spotkaniu bylam bardzo czesto przez tego samca piepszona jak tylko meza nie bylo.