Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drink na odwagę? Czy to coś da?

Polecane posty

Gość gość w kość
nie masz pomysłu? zajmij się czymś po prostu, zamiast męczyć umysł i oczy czytając smsy i przeglądając zdjęcia, dobra książka, film, może jakaś aktywność fizyczna (rower, jogging itd.)... a może jakiś krótki wypad poza miejsce zamieszkania (góry, morze itd.) albo po prostu idź na spacer, pozbieraj kasztany... to byłoby nawet pożyteczne; dziś spadający z drzewa kasztan omal nie nabił mi guza.

Gość gość
19.23 A u mnie niespełniona miłość :( Tylko…dlaczego on mnie nie chce skoro jestem taka fajna? 😭

Gość gość
Robię prawie wszystko to co napisałeś ale w każdej tej czynności go widzę. Oglądam film, podobny aktor, jadę pociągiem, konduktor ma jego imię, pewnie i w kasztanie bym go dostrzegła :o

Gość gość w kość
19:46 na pewno wydajesz się być zabawna:D a teraz czekam na powtórzenie pytania: "dlaczego się ze mnie nabijasz?":P xxx 19:49 strach się bać!

Gość gość
To już wiemy dlaczego :o "Zabawna kobieta" to nie materiał na dobrą partnerkę :( Ja się boję. Nawet kiedy otwieram lodówkę i widzę winogrono to przypominam sobie jak je jadł. Zwariowałam. Jutro mam się z nim zobaczyć. Wspominać coś o jego akcji-braku reakcji? Czy lepiej nie?

Gość gość w kość
"Zabawna kobieta" to nie materiał na dobrą partnerkę x nieprawda! xxx Zwariowałam. potwierdzam!:D xxx Wspominać coś o jego akcji-braku reakcji? Czy lepiej nie? x to zależy jak blisko ze sobą jesteście, a to wiesz tylko Ty... ... no, może i on,... ale tu akurat nie mam pewności

Gość gość
Prawda. Zabawna a z poczuciem humoru to nie to samo. Bo miłość to szaleństwo! :P Wiesz…myślałam że blisko…teraz nie wiem nic. Nie było potrzeby bym coś mówiła bo sam zaczął ten temat! Jak się tłumaczył, jak przepraszał :D Znowu mnie naszło. Złość przeszła i znowu motyle w brzuchu :D I poszłam bez drinka :D

Gość gość w kość
wiedziałem, że ta teoria o drinku na odwagę kupy się nie trzyma:P

Gość gość
Nie piłam bo akurat nie mogłam pić :P Nawet nie wiesz w jakim stresie tam szłam. Cała czerwona a na dworze 15stopni :D jak były upały to przynajmiej jakoś to wyglądało. A że on zaczął rozmowę i zaczął się tłumaczyć to to dodało mi odwagi i animuszu :) Opcja z drimkiem nadal aktualna bo z tego wszystkiego nie wzięłam podpisu :D ale on mną zakręcił :D

Gość gość w kość
czerwony to chyba Twój kolor:P nie mówię, że nie możesz się napić, ale wcale tego nie potrzebujesz;)

Gość gość
Na twarzy tak :( ale lubię różowy. A jestem nieśmiała po prostu. Potrzebuje, nie chce się stresować przy nim i znowu wyjść na idiotkę.

Gość gość w kość
ale lubię różowy. x na twarzy czy w ogóle?;) xxx i znowu wyjść na idiotkę x na pewno nie było tak źle:)

Gość gość
W ogóle :P Absolutnie nie na twarzy! Jakie to okropne tak się czerwienić :( Uwierz, było.

Gość gość w kość
Jakie to okropne tak się czerwienić x przyznaję rację, na szczęście ten epizod mam już za sobą :classic_cool: xxx Uwierz, było. x wierzę, że było,... ale przede wszystkim z Twojego punktu widzenia:)

Gość gość
Facet który się czerwieni? To jeszcze gorzej! Ja mam cerę naczynkową, bladą cerę i bardzo delikatna :) Myślisz że wyolbrzymiam? Chyba zobaczymy się w piątek, ostatnio przyniósł szczęście więc…może to dobry znak :D

Gość gość w kość
Facet który się czerwieni? To jeszcze gorzej! x dokładnie! xxx Chyba zobaczymy się w piątek, ostatnio przyniósł szczęście więc…może to dobry znak x a może to ten brak drinka?:P

Gość gość
Nieee. To jego zachowanie mnie ośmieliło. Wiesz jak ładnie się tłumaczył? :D To było takie urocze :D

Gość gość w kość
to musisz coś wymyślić, żeby znowu postawić go w takiej sytuacji;)

Gość gość
Nie chce tak kombinować :) Fajnie mi się z nim ostatnio rozmawiało, tak bez spiny (no prawie :P), otworzył się trochę, zaczął mówić coś o sobie, tak ładnie się uśmiecha i ma tak piękne oczy :)

Gość gość w kość
Nie chce tak kombinować X naprawdę jesteś grzeczna:D xxx tak ładnie się uśmiecha i ma tak piękne oczy x a ma wady albo przynajmniej drobne niedoskonałości?:P

Gość gość
Jestem grzeczna :) i bardzo go lubię i staram się być uczciwa :) Chcesz mi powiedzieć że mam klapki na oczach? Że widzę go przez różowe i że nie myślę racjonalnie?

Gość gość
Drobne a takie odrzutowa jazda bez trzymanki.

Gość gość
Co to znaczy że kobita jest jakimś materiałem?Chcę to idę na imprezę,chcę to jestem wesoła i dziecinna,chcę to ubieram krótszą bluzkę,chcę to przeklinam.Wszystko można robić z umiarem,nie dopisujcie do tego seksu.

Gość gość w kość
Jestem grzeczna usmiech.gif i bardzo go lubię i staram się być uczciwa x to się chwali!;) przeżyłem na własnej skórze kokietowanie... i było bardzo sympatycznie:p problem polegał na tym, że takie kokietki nie poprzestają na jednej osobie, a to już mi się nie spodobało:p xxx Chcesz mi powiedzieć że mam klapki na oczach? Że widzę go przez różowe i że nie myślę racjonalnie? x nie, powiedziałbym tylko, że z tej perspektywy wygląda, iż miłość jest ślepa:p

Gość gość w kość
Co to znaczy że kobita jest jakimś materiałem? x yyyyyy?

Gość gość
Często mężczyźni mylą bycie miłym z flirtem i kokieteria. To nie nasza wina. Ja jestem miła i dużo się uśmiecham. A mężczyzna pewnie może więcej, co? :o Ha! Nie powiedziałam że nie widzę wad :p bo widzę :)

Gość gość
Chyba ktoś zabłądził w naszym temacie :D

Gość gość
Weź mi przypomnij bym jutro wzięła ten podpis bo jak mną znowu zakręci to znowu zapomnę :D

Gość gość
pewnie u mnie to po 6 lub 7 mocna mam glowe

Gość gość w kość
Często mężczyźni mylą bycie miłym z flirtem i kokieteria x też się nad tym zastanawiałem, nigdy nie zapytałem wprost, brakło mi odwagi, może drink ułatwiłby sprawę...? ... że też nie założyłaś tego tematu wcześniej!:P xxx Ha! Nie powiedziałam że nie widzę wad jezyk.gif bo widzę x to chyba dobrze, a nawet idealnie:P xxxx Weź mi przypomnij bym jutro wzięła ten podpis x jak to sobie wyobrażasz?:D