Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet skorpion

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do panów skorpionów oraz partnerek skorpionów. Jaki typ kobiety lubi skorpion, co mu się w kobietach podoba i co go fascynuje. W jaki sposób skorpiony okazują zainteresowanie?

Gość gość
Jestem pomocny, chce zeby kobieta mi ufala i tak sie dzieje. Kobieta ma wygladac kobieco, a nie upodobniac sie do chlopaka.

Gość gość
Dajcie mi jakąś wskazówkę

Gość gość
Jak okazujesz zainteresowanie kobiecie?

Gość gość
Jak okazujesz zainteresowanie kobiecie?

Gość gość
Z kobietami spod jakiego znaku najczęściej się wiążecie

Gość gość
Nie ma takich kobiet, zeby tak robic. Normalnie, jak cos mam do opowiedzenia to mowie kolezance. Z poczatku, kiedy myslalem, ze moze jest wolna, opowiadalem cos o sobie, co lubie robic, co mnie cieszy, jakies ciekawostki z pracy, z milo spedzonego czasu. Nadal czasem tak mowiw, bo ona mi sie podoba i to sie nie zmieni, ale uwazam z uczuciami, nie za wiele. Zauwazylem, ze chyba mnie lubi, na urlopie jak byla to chciala zeby sie odezwac. Co mozna mowic. Cos co nie zanudzi kobiety a podziala na wyobraznie, czasem rozweseli. Ja wcale nie umiem podrywac.

Gość gość
Ja jestem wiecznym singlem prawikiem skorpionem, zwiazac to Ci moge rece.

Gość gość
ja lubie u dziewczyn Duże cycki ale nie grube tylko z duzymi cyckami

Gość gość
ja lubię z ciałkiem

Gość gość
A ja jak pokaze nozki, sukuenki, spodnice, no bez przesady, zeby super mini, bo to juz przesada. Mogaxtez byc obcislejsze spodnie, uwiwlbiam podgladac przeswicik, jesli jest. Wlosy lubie troche do ramion lub dluzsze. Ma miec mily glos, a nie sukowaty, wredny, wychwytuje to momentalnie i byc godna zaufania. Jak mi sie podoba, przymykam oko na jakies wady jak nie sa tragiczne. Piersi nie musza byc duze, tj male lub srednie.

Gość gość
tyłek żeby nie miała płaski

Gość gość
Dla mnie kobieta ma wymiar głównie seksualny i w takiej roli ją widzę. Nie mówię że tylko do wyra, a potem wynocha, ale jeśli związek to bardziej partnerski bez zakładania rodziny i brania wspólnych kredytów, za to oparty w dużym stopniu na seksie. Preferuję niskie, pulchne kobiety z szerokimi biodrami i tylko takie mnie podniecają. Wszystkie chude żyrafy są dla mnie aseksualne. Zainteresowanie okazuję prosto i bez ceregieli, mówię że mi się kobieta podoba, pytam czy ma męża/chłopaka i czy byłaby zainteresowana chwilą rozmowy na wspólnej kawie. Nigdy nie naciskam na spotkanie, daję swoją wizytówkę z telefonem i mówię że wystarczy nawet sms jak się namyśli, a ja oddzwonię. Problem tylko w tym, że typ kobiety jaki mi się podoba to przeważnie dziewczyny małej wiary w siebie, ale jak taki kwiatek rozkwitnie to jest boski ;)

Gość gość
A jak u was z wiernością w poważnych relacjach?

Gość gość
20:24 Poważnie lubisz takie pulchne kobitki? Podobno takie panie są lepsze w seksie, bardziej namiętne i ciaśniejsze

Gość gość
dziś Poważnie. Chuda umięśniona laska może być moją koleżanką i nic więcej. Im bardziej się taka pręży tym bardziej mnie zniesmacza. Sporo dziewczyn juz usłyszało że jak przytyją 20 kilo to możemy iść na kawę, ale to je tak odstrasza że odpuszczają.

Gość gość
20:49 Ile masz lat? Czy zauważyłeś jakąś korelacje między znakami zodiaku kobiet a chemią miedzy wami?