Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie ile E. zrobi pompek

Polecane posty

Gość gość
Up jeszcze raz! Tu są moje mądre komentarze, czytajcie, Kubuś ma screeny wszystkich z netu, to ma lekturę intelektualną a wy nie, więc up! Ela

Gość gość
Ten bełkot nazywasz ,mądrymi komentarzami ? Żyć cudzym życiem zamknięty w wirtualu ,jak w więzieniu ,to musi być straszne !

Gość gość
Boże, jak ja mam dosyć tych ludzi tutaj...E.

Gość gośćp
No psychiczni.

Gość gość
A ta rzeczniczka rzekomego Jakuba, to baba - lucfer!!

Gość gość
Wystarczyło jedno selfie,a wy jak najarani , jak pod wpływem dopalaczy , jak w amoku i transie od wczoraj . Zobaczcie co jedna osoba, może z wami zdziałać ? Całkowite ubezwłasnowolnienie i to na swoje własne życzenie . Już nie wy ,a ta osoba wami włada ! Straciliście kontrolę ,to karma ! Moje gratulacje !

Gość gość
17.55 idź się lecz!

Gość gość
Trafione w czuły punkt ! Leczenie jest konieczne , ale dla was :trolle,hejterzy i hakerzy, oraz jakiś duży wstrząs , na opamiętanie !

Gość gość
od razu mi się przypomniała pewna baba i jej słowa "nikomu nie zaszkodzi wstrząs" tylko nie wiedziało babsko, że po jej wstrząsie ktoś płakał 3 mce. Sama niech sobie strzeli wstrząs. Zostaw tych ludzi w spokoju!

Gość gość
Ludzi? Ich jeszcze ludźmi można nazywać ? Po tym wszystkim co robili i robią nadal ? Ty też należysz do tych "ludzi " ? Z pewnością ,inaczej nie byłoby odzewu!

Gość gość
przyszłaś tu obrażać?

Gość gość
Wybaczcie piszecie w czyimś imieniu co się to obchodzi? jesteście żałośni, jest lato a siedzicie dzień i noc tutaj,

Gość gość
18:51 prawda o sobie was obraża ? Niebywałe ! Zmień swoje życie ,zacznij żyć swoim ,a nie cudzym ,z pewnością będzie inaczej ! Postępuj jak człowiek rozumny ,a nie jak zwierze /nie obrażając zwierząt/ a zobaczysz świat zupełnie z innej perspektywy ! Opamiętania życzę !

Gość gość
19.14 sama jesteś zwierzę i piszesz frazy pozbawione sensu i logiki, nie wiadomo do kogo

Gość gość
A te pompki, co symbolizują? powiesz, autorze

Gość gość
seks pewno

Gość gość
logiki nie potrafisz się doszukać w moich postach ? To już gorzej z tobą niż ,źle ....tak kończą wszyscy uzależnieni , spadają na same dno ! Sprawdź ile goowna naprodukowalaś/łes w necie przez te lata ,ile krzywd wyrządzonych innym, ciąży ci na sumieniu , ile łez wylanych z twojego powodu ?Ale tacy jak wy sumienia już nie mają ,sprzedaliście go diabłu ,tak wam jest w tej chwili wygodnie !

Gość gość
Ty walisz konia do tego?

Gość gość
glupia jakas, wypisuje jakes oskarzenia, nie wiadomo do kogo x moze to to ta licho s_ jesli tak, to zwiewajcie stad

Gość gość
jesli tu pani s. wparowala to juz mnie ma

Gość gość
Zgłaszaj ,ale od zaraz ,nie zwlekaj ! Nie strasz ,bo się was nie boję ! Przez te lata ,chyba mogliscie się przekonać co do tego ! Rzadko się mylę ,o tym też wiecie ,więc nie zaprzeczaj i nie strugaj bohatera , to zbyteczne !

Gość gość
wstretna butnica s. !!!! zamykamy topik, bo z nia to nie ma sensu!!! Autorowi dziekuje, fajny chlop!

Gość gość
K O NIEC!!!!

Gość gość
Jestescie dla mnie tak odrazajacy ,że staliście się symbolem śmierci .W tym swoim czarnym kapelusiku ,w snach zwiastujesz śmierć w mojej rodzinie ! Zresztą nie bez przyczyny ! To bardzo wymowne ! Radzę się zastanowić nad tym !

Gość gość
sama sie zastanow nad soba, wariatko

Gość gość
do kogo ona to wszystko pisze

Gość gość
nie wiadomo ma urojenia

Gość gość
Nie wiecie do kogo to pisze ? Znowu ma urojenia ? Co tak słabo ,kiedyś sobie lepiej radziliscie ? Chcecie swoje tutaj nazwiska ? Rodo mam w tyle , a może jakieś fakty z życia ? Śmiało , z przyjemnością wam przypomnę :) Nie wiecie kto do was pisze ? No coś podobnego ,a jeszcze pare dni temu siedzieliscie u niej

Gość gość
Sam nadajesz się do leczenia, zamiast pomòc tej osobie masz obsesje na jej punkcie.

Gość gość
17.54 lycyfer? Hahahaha, to dlatego ja kochasz! Bo kojarzysz ja ze swoim mistrzem! Co za pomyłka, ona służy Bogu, dlatego jej słowa prawdy o was tak pieką was:) Podszywajcie się pod nią dalej, ona ma wylane na was i na to co o niej wypisujecie, robicie to od lat, wy i wpatrzone w was zesnobowane babochłopy, normalna kobieta nie bierze udziału w oceanie hejtu jaki wylaliście na Elę, namiastki kobiet jakoś muszą podnieść swoje poczucie wartości, każdy wybiera odpowiedni dla niego sposób, wiec powodzenia życzę wam i pomagającym wam dzielnie namiastkom, was też mężczyznami nazwać nie można.