Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D99

Zakochałem się zajętej koleżance

Polecane posty

Gość D99

Pewnie ten temat był tu wałkowany wielokrotnie, ale u mnie to już naprawdę za daleko to zaszło. Chodzę do klasy z taką jedną. Dosyć szybko mi się spodobała. Nawet odnosiłem wrażenie że ja jej trochę też. Niestety wtedy brakowało mi odwagi, a poza tym miałem spory problem z cerą i byłem zbyt zakompleksiony żeby starać się o jaką kolwiek dziewczynę. Po jakimś czasie dowiedziałem się że zaczęła się z kimś spotykać. Myślałem że wtedy mi przejdzie, niestety tak nie było, szczególnie że momentami do tej pory mam wrażenie że i ona coś do mnie czuje(a może mi się wydaje). Tak czy siak od chwili gdy zaczęła się spotykać z tamtym chłopakiem minęło... ponad 2,5 roku i ciągle że sobą są, a ja do tej pory nie mogę się odkochać. Nie wiem co się ze mną dzieje. Nigdy wcześniej nie żadna mi się tak nie spodobała. Myślałem że jak spróbuję z innymi dziewczynami to może wtedy o niej zapomnę, ale żadna nie spodobała mi się aż tak jak ona. Mamy po 19 lat, a ja jak myślę o tej sytuacji mam wrażenie że zakochałem się jak jakiś 12 latek. Co ja mam robić? Jak mam zapomnieć, bo raczej mieszanie się w związek jest nie w porządku wobec nich(szczególnie że nie jestem pewny czy rzeczywiście ona też coś do mnie czuje) i nie chciałbym żeby coś takiego spotkało mnie gdy będę w związku. Prosiłbym też o nie naśmiewanie się ani obrażanie, to co przeżywam już mnie wystarczająco dobija.

Gość gość
Chłopaku, jeszcze poznasz z piętnaście takich dziewczyn, zwłaszcza na studiach. Wyluzuj, to tylko młodzieńcze zauroczenie, zobaczysz.

Gość D99
@gosc ja rozumiem młodzieńcze zauroczenie i tak dalej i przez cały ten czas myślałem że w końcu się odkocham, ale ja ją znam 3 lata, przez większość czasu jest zajęta, a ja przez cały ten czas nie potrafię się odkochać. 3 letnie zauroczenie to jednak długo. Dlatego napisałem tutaj bo już naprawdę nie wiem jak mam się odkochać. I tak jak napisałem wcześniej inne dziewczyny też mi w tym nie pomagają. Trochę ich przez ten czas poznałem a mimo to żadna nie spodobała mi się aż tak. Ciągle mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto ma "cudowną metodę" na odkochanie się.