Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założył się z kolegą o pewną dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Zaznaczam, że to nie prowokacja, a sytuacja realna, która wydarzyła się ostatnio. Jest pewien chłopak, cwaniaczek taki, raczej mało lubiany, ale dość przystojny, mało lubiany ze względu na swoje cwaniactwo i obnoszenie się pieniędzmi rodziców, kasy mają jak lody, przypuszczam, że sami nawet nie wiedzą ile, a on to taki rozpieszczony chłopczyk, lubi sobie poćpać, popić. Ma 24 lata. Założył się z kolegą o "bzyknięcie" pewnej dziewczyny, i choć jestem dziewczyną to stwierdzić muszę że ona to taka dziewczyna 10/10 , każdy za nią lata i jest bardzo nie dostępna. On robił podchody do niej, pisali ale nie chciała się spotkać, nie wiem do końca jak to wyszło, ale ostatecznie stało się tak, że on wynajął helikopter, którym polecieli do Krakowa zjeść kolację do jakiejś mega restauracji no i oczywiście zakład wygrał, bo skończyli w łóżku. Podkreślam, że nie jest to prowokacja, choć brzmi jak zmyślona historia. Wyszło po kilku dniach że to wszystko było zaplanowane i że był to zakład o seks z nią , teraz wiedzą o tym wszyscy łącznie z tą dziewczyną, bo każdemu to rozgadali, ona jest na ustach wszystkich znajomych, wszyscy się z niej śmieją, że poleciała na kasę i helikopter. Podobno on sam jej napisał że fajnie było ale to był tylko zakład i nie chce się z nią spotykać. Wszyscy u nas tym żyją, a jej współczuję osobiście, bo dała się omamić idiocie.

Gość gość
A ja jej nie współczuję. Łatwo ją omamić kasą i luksusami więc będzie to dla niej nauczka.

Gość gość
Nie wpadlyscie na to ze moze byla tego swiadoma I tak chciala

Gość gość
Jeszcze karma wróci do takiego gnoja. Coz zrobić... Ty lepiej tylko ostrzez przed nim wszystkie swoje koleżanki, powinny go olewac a jak będzie do nich się przystawial to zadrwic z niego

Gość gość
Dxiewczyna sie zabawila a wy przezywacie

Gość gość
Współczujesz jej? Czego? Tego że się wypięła za przelot helikopterem i kolację?! Zwykłe suki tak mają, a te ładne to tylko liczą na bogatego faceta, więc dobrze chłopak zrobił, pokazał jej ile jest warta.

Gość gość
i żaden z jej znajomych, z was, nie mógł jej tego powiedzieć tylko czekał co się wydarzy

Gość gość
Nikt tego nie wiedział, oni mieli zakład między sobą, dopiero później po fakcie to rozgadali. I tak, bardzo współczuję tej dziewczynie, wszyscy wiedzą, nawet jej rodzina.

Gość gość
dala sie omaimc idiocie? raczej poleciala na kase. nie ma czego wspolczuc.

Gość gość
Pewnie to była dla niej przygoda a jeśli tak nie było to zejdzie na ziemię i tyle

Gość gość
15:06 ciekawe czy można go oskarżyć z jakiegoś punktu prawnego hmmm...

Gość gość
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni a ona też się założyła.... i wygrała

Gość gość
wygrala? co, dowiedzenie ze jest pustakiem, ktory leci na kase? no to gratuluje, skoro to zenit osiagniec, to gratuluje:D

Gość gość
można też w drugą stronę durny chłopak napalił się na dziewczynę wydał sporo kasy a mógł dostać to za darmo dziewczyna skrzystała na frajerze

Gość gość
17:26 - o ile o tyle mozna, jednak skonczylo sie to tym na co liczyl, czyli zaliczeniem. o wiele smieszniejsza sytuacja by byla, gdyby nic mimo takiego wystawienia sie nie ugral. no i jednak to nie byla kasa tego "amanta" od siedmiu bolesci, tylko jego starych, pewnie nawet porzadnej bury za wydatki nie oberwal... dziewczyna mogla skorzystac i nocy wspolnej nie dac, to dopiero mialby fiksacje i piane na gebie:D

Gość gość
Jesli to prawda to niech się śmieją ale z wlasnej glupoty. Dziewczyna to przezyje ibedzie madrzejsza i bardziej niedostepna. Oni będą tylko patrzec i żałować. A ci co się śmieją nie są nic warci.

Gość gość
kto daje na pierwszej randce ? :D dała mu się omotać, a intuicja jej dobrze podpowiadała, żeby się nie zadawać z chamem

Gość gość
To naprawdę nie jest żadna głupia prowokacja. On studiuje już chyba trzeci kierunek, bo nic mu nie pasuje, wieczne imprezy i tak jak pisałam narkotyki i alkohol co weekend. Raczej nie jest u nas lubiany, ale ma takich swoich "przydupasów" którzy daliby się za niego pokroić. Jest nietykalny, wszyscy się go boją, a raczej bardziej jego tatusia, to trochę taki gangster, jakoś chyba 5 lat temu ludzie jego taty z bejsbolami przyjechali do takiej dyskoteki kilka km od nas, ale w tygodniu, nie w czasie dyskoteki, bo właśnie w weekend na tej dyskotece ochroniarze pobili dwóch kolegów jego taty, to była głośna afera, wszystko tam rozwalili w środku tych ochroniarzy pobili i właściwie nic za wiele im za to nie zrobili. U nas nawet policja ich nie zatrzymuje, a ogólnie to ich koledzy i mają wtyki w policji. Cyrku tutaj jest naprawdę to nie provo. Ojciec to fajkarz, przemytnik, teraz już mają firmy, ale zaczynali od przemytów. Nie wiem ile prawdy w tym, ale ten chłopak kiedyś opowiadał, że jakby była potrzeba to by z pistoletami przyjechali i pozabijali, wiem jak to brzmi, ale tam chodziło o jakiś zatarg między chłopakami i on tak straszył tych drugich, że później z domów nie wychodzili. Ogólnie to kretyn, zawsze cwaniakował, no ale każdy się boi coś powiedzieć, bo z tą jego rodzinką nigdy nic nie wiadomo. Szkoda mi tej dziewczyny, bo ona aż tak dobrze go nie zna i chyba nie wiedziała, że to taki kretyn. Może się zakochała a on zagrał jej na uczuciach, nie wiem do końca jak było bo wiem tylko z opowieści. No ale ona teraz też nie wychodzi bo jej wstyd, każdy o tym mówi. Dużo by jeszcze o jego wybrykach pisać, naprawdę.

Gość gość
a byli świadkowie na to ,że dała ? Może to tylko oszczerstwo ?

Gość gość
tak się kończy randkowanie z aroganckimi cwaniaczkami ma przydupasów bo im wszystko stawia

Gość gość
To było tak, że on na drugi dzień napisał do niej, że było fajnie i dziękuje za wspólną noc i ona odpisała na tego smsa w sposób z którego jednoznacznie wynikało, że ze sobą spali i w ten sposób mu udowodnił to. A później jej napisał , że to był zakład i nie chce się z nią spotykać, a następnie wiedzieli o tym już wszyscy. Ktoś wyżej pytał czy miał dym u rodziców za to że tyle kasy wydał, nie miał dymów, on podobno to mówił ojcu i ojciec załatwiał ten helikopter, ale powiedział mu, że się zakochał i chce zrobić na niej wrażenie, no tyle wiem z opowieści. on z kolegami jak jadą na dyskotekę to załatwiają limuzynę, bo jest taka opcja w menu dyskoteki, to chyba 3 tyś kosztuje, wraz z lożą vip. Jego ojciec ma agencje towarzyską. W ogóle nie tylko w miasteczku, a w całej okolicy ich znają wiedzą ludzie kto to jest. Wiem, że ciężko uwierzyć, bo sama bym nie wierzyła czytając to, no ale taka jest prawda.

Gość gość
Patologia normalnie. Współczuję Ci znajomych.

Gość gość
to jakaś wiocha , co?

Gość gość
8 tysięcy mieszkańców, trochę ponad.

Gość gość
No i nie wiem czym sie chwali, inni nie musza zamawiac helikoptera, zeby jakas laske przeleciec, bo im da i bez tego. Ale frustrat. Zal mi go, serio

Gość gość
to nieźle utarł nosa jakiejś prowincjonalnej gwiazdeczce :D

Gość gość
To wszystko pewnie miała być jedna wielka pokazówka, no i udało mu się dziunie urządzić. Niby prostak z niego, ale akcja śmieszna ;)

Gość gość
Może i utarł nosa, choć ja tego nie popieram. A ta dziewczyna to naprawdę taka śliczna laleczka, piękna jest. Szkoda mi jej bardzo.

Gość gość
A ta dziewczyna co mu odpisala gdy jej powiedzial ze to był tylko zakład? Jak się później zachowała gdy juz wszyscy o tym wiedzieli?

Gość gość
Polka dla pieniędzy to dosłownie zje g()wno. Z resztą były już takie przypadki słynne na cały kraj.