Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założył się z kolegą o pewną dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
19:58 Piękna i toksyczna , prowincjonalne celebrytki są najgorsze

Gość gość
Nie mówiąc już nic więcej o "celebrukach" nie tylko z takich miejscowości Po prostu szmaciarz, nic dodać nic ująć - ćpun, pijak i szmaciarz, który nie ma czym się chwalić

Gość gość
Tez miałam taką sytuację, koleś założył się o mnie. Nie widziałam, ale gdy wyszło na ja jaw po tym jak z nim zerwałam to zrobiło mi sie bardzo, bardzo przykro. Wykorzystał moja naiwność. Wspołczuję jej...

Gość gość
Tego nie wiem co ona mu odpisała, gdy napisał jej że to zakład był. Tak nie mam z nią kontaktu, bardziej koleguje się z nią moja koleżanka i wiem tylko tyle, że wstyd jej i jest załamana, no i nie wychodzi na razie, bo temat z ust nie znika tutejszej młodzieży. Ja już nawet moi rodzice o tym wiedzą, a to nie ja ich poinformowałam, więc możecie sobie wyobrazić jaki to ma rozgłos.

Gość gość
Będzie musiała zmienić miejsce zamieszkania

Gość gość
Co wiedzą twoi rodzice? Byli przy tym, czy tylko dalej rozsiewają plotki? A jeśli ten d**ek kłamie a prawdą jest tylko to, że wydał trochę ojca kasy? Kto wie jak było naprawdę?

Gość gość
głupia k****a

Gość gość
wiesz co to telepatia. teraz ona mysli czy jest luksusową panią do towarzystwa. jeleń?

Gość gość
Moi rodzice nie rozsiewają żadnych plotek. Po prostu o tym słyszeli i mówili mi to w domu. Jaka jest pewność że tak było? No taka jak już pisałam, ona odpisała na smsa z którego wynikało, że ze sobą spali i on to pokazywał temu z którym się założył i jeszcze pewnie kilku innym osobom, stąd taki rozgłos.