Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto w wieku 33 lat iść na pierwszy raz do panienki z roksy?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłęm taką panienkę i nawet z nią gadałem wstępnie przez telefon. Z wyglądu i gadki całkiem do rzeczy. Jak z nią gadałem od razu przeszła na ty i pożegnała mnie zmysłowym "hej". Ale mam stresa i nie wiem czy czegoś głupiego ze stresu nie popełnię

Gość burdeli nie polecam
jak ci nie szkoda kasy to idź, ale płacenie bezpośrednio za seks jest hoojowe i raczej strata kasy, a dla niej jesteś tylko kasą, nic innego, to już lepiej jakąś samotną mamuśke weź na obiad za tą 100 czy 200, zrobisz pożytek społeczny a może nawet znajdziesz jakąś która troche zmądrzała, a jak dobrze pójdzie to za pare miesięce będziesz ją już roohał

Gość gość
Absolutnie NIE, panny z roksy miały setki jak nie tysiące kootasów i przeważnie mają syfy, nawet gdy robią to w gumce, często syfa mogła złapać niedawno i nawet nie ma objaw i wygląda ok, nie ryzykuj zdrowia za chwile kiepskiego seksu, poszukaj stałą partnerke która będzie wierna

Gość gość
Plus taki ze wybierasz sobie z ogloszenia ktora chcesz I robisz to co chcesz.W zyciu tylko nieliczni tak maja.

Gość gość
pakujesz fiuta gdzie było setki jak nie tysiące obleśnych kootasów, więc jeśli to dla ciebie nie problem to idź i płać, ja tam wole wyrwać laske z klubu czy na mieście, przynajmniej wiem że miała pewnie mniej niż 100 kootasów w sobie, chyba że dorabia na roksie, a taką szybko rozpoznasz bo widać tą lewą kase w nich

Gość gość
nie chodzę do klubów, generalnie wyrywać nie umiem, bo nigdy tego nie robiłem. A co do samotnych mamusiek, to tatusiem dla obcego bękarta być nie zamierzam

Gość gość
Przecież dupodajka z klubu niczym się nie różni od d**y z roksy. Laski z roksy się badają a dupodajki z klubu nie.

Gość gość
Nie warto wole zostać 50 letnim prawiczkiem niż roochać prostytutkę

Gość gość
w*********j K

Gość gość
Facet nie może się bardziej ponizyc :O Poza tym,******cze dyskotekowi i d****arze, są tyle samo warci co te d****** A nawet mniej, bo ona ma przynajmniej z tego kasę, a on płaci za ten syf. Taki facet to szmata. Ale rób jak chcesz, twoja sprawa. Ja uważam, tak jak ktoś wyżej napisał, już lepiej być prawiczkiem do końca życia, niż być męska szmatą