Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlodym ludziom nie chce sie pracowac za 2.500tys

Polecane posty

Gość gość

Kto bedzie robil na nasze emeryturki co sie sciemnialo za komuny 8 godz i do domku

Gość gość
mlodzi powinni placic frycowe przyzwoitych pieniedzy niech oczekuja od 28 roku zycia

Gość gość
Mlode ludki powinni robic po 12godz za 10zl na godz do emerytury

Gość gość
Siedza tylko przy pc cale dnie mama obiad poda i takie niemoty po 27lat nie maja dziewczyny dzieci Co z tego wyrosnie

Gość gość
Nygusy sa lenie co pokolenie to gorzej

Gość gość
Gruszki na sośnie hehe a tak wogóle to kuźwa co to za wypłata 2,500.jak żyć?!!

Gość gość
A co to jest 2,500? to żenada, nie wypłata. Ja mam 32 lata więc jestem jeszcze dość młoda, zarabiam 4,170 netto i wcale nie jest to duzo. dążę do lepszej pracy lepszej pensji.

Kto bedzie robil na nasze emeryturki co sie sciemnialo za komuny 8 godz i do domku x no ja na pewno nie będę robić na Twoją emeryturę, pisowski komuszku. a co za 2500 można zrobić dzisiiejszym świecie oprócz bieżących potrzeb singla?

Gość gość
Ja mam co mc 2800€ i mysle by bylo lepiej

Gość gość
Duzo ludzi sciemnialo w latach 70 itd teraz maja emeryturki w sklepach czepiaja sie ekspedientek czy ludzi co pracuja Bo emeryt tylko teraz trzeba zapierniczac nik nie daje wczasow paczek itd za free

Gość gość
Pan stasio poszedl do Pani Marii na Hiszpana dzis nlodzi beda sprzatac

Gość gość
Nic darmo nie ma to nie DE Czy UK ze socjalka sie tuli to jest zycie trzeba z********aaaaaac by zarobic albo jak sie ma msme tate przy kasie to dadza inaczej do roboty

Gość gość
2.5tyś może jeszcze brutto. Hahaha sąsiad zrobił sobie 4 dzieci i dostaje 2000zł netto a ja mam zapierdzielać po min 8h dziennie i dostać na rękę 1500zł hahaha

Gość gość
Dokladnie 1500zl bedziecie robic na te 500plus itp ktos na to musi zarobic by inni dostali Ludzie za 5zl na godz nie dawno robili

w sumie... wolę robić na niewinne dzieci niż na komunistycznych zasrańców pokolenia moich rodziców, czy on stoi czy leży, niech kobieta nie narzeka, orgazm jej się należy.

Gość gość
Mazowszanin nie irutuj sie tylko mykaj spac bys do Urzedu pracy wstal czeka na ciebie oferta pracy Bedziesz zarabial na siebie bo teraz jestes na utzymaniu mamy wstyd :(((((

Gość gość
Sąsiadka ma 3 dzieci jeszcze jedno sobie zrobią i emeryturke będzie mieć oczywiście nigdy nie pracowała ,teraz pis rozdaje tym nierobom kase ludzi pracujących.

Gość gość
Kiedys tak byl czy sie stoi czy sie lezy to kasa sie nalezy Teraz te wszystkie osoby duzo mowia jak to pracowaly ciezko itd ha ha ha Tylko kiedys nikt nie slyszal o mobingu czy stresie i wyzysku Byla umowa o prace a dzis prawo dzungli i nikogo to nie obchodzi Pewna Pani Polka poslanka co jest w Brukseli powiedziala ze tylko idioci by pracowali za 6000tys na mc szok