Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk

Wierzycie w Boga?

Polecane posty

przeczyta艂am kilka twoich wypowiedzi i tak si e zastanawiam czy powa偶nie wierzysz w to co piszesz a je艣li wierzysz to na jakiej podstawie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 M膮偶 niezakonny
@ allium dzi艣 rozumiem ,ze twoje wypowiedzi to taki performer ?usmiech.gif X To pytanie do mnie czy do mojej tej panienki co przeklina? Jak do mnie to nie rozumiem znaczrnia slowa performer ale nie chce mi sie googlowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pierwszym nast臋pstwem odej艣cia od boga i poddanie sie dzia艂aniu z艂ego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotno艣ci,trwoga i strach przed przysz艂o艣ci膮 zamkniecie w sobie i niemo偶no艣膰 kochania ,a takze najr贸偶niejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne trac膮c wiar臋, ludzie stacza sie jak po r贸wni pochy艂ej,az w ko艅cu dochodz膮 do stanu w kt贸rym traktuj膮 Boga jako najwi臋kszego wroga i zaczynaj膮 go nienawidziec w niekt贸rych przypadkach mo偶e do艣膰 do op臋tania pan b贸g dopuszcza do tego by zdemaskowa膰 obecno艣膰 z艂ych demon贸w i wezwa膰 ludzi do nawr贸cenia to z gazety mi艂ujcie si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
A w og贸le to siemasz Allium. Dawno艣my si臋 nie widzieli. Niestety zapomnia艂em has艂a do swego niebieskiego nicku.

Udost臋pnij ten post

pisz臋 do pana nize zakonnego czy jako艣 tak :) a performer w najwi臋kszym skr贸cie to projekt , czasmi artystyczny :)

Udost臋pnij ten post

si臋 mam :) ja te偶 zapomnia艂am ale syn mi odzyska艂 :) a kim by艂e艣 na niebiesko ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
daliscie sie oszukac demonom demony wmawiaja wam ze te nieszczescia sa przez boga ale tak naprawde to nieszczescia sa przez demony bo za grzechy trzeba p艂acic w艂asnym cierpieniem po to jest w艂asnie dekalog by cz艂owiek nie cierpia艂 a tak d blada tutaj wyk艂ad o przeklenstwach i jak broni sie przed nimi inych sztuczkach demon贸w https://www.youtube.com/watch?v=mVREQ3EaDYA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Namys艂贸w wojew opolsk
allium wierzysz w Boga? Chodzisz do ko艣cio艂a?

Udost臋pnij ten post

wierz臋 :) ale my艣l臋 ,ze wiara w Boga to co艣 o wiele wi臋cej ni偶 < chodzenie do ko艣cio艂a "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak naprawd臋 to nikt nie wie czy B贸g istnieje. S膮 domys艂y, dogmaty ale jedno tylko jest pewne: nikt nic nie wie na pewno. Mo偶e jest a mo偶e Go nie ma. Kiedy艣 si臋 dowiemy albo i nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na przyk艂ad Lucyfer jest duchem od zam臋tu umys艂u, chor贸b umys艂u, chor贸b fizycznych i psychicznych, jest duchem samob贸jstwa, przemocy i zab贸jstwa. Belzebub jest demonem podzia艂u, niezgody i dr臋czenia.Belzebub, Szatan i Asmodeusz odpowiadaj膮 za niemoralno艣膰 seksualno艣膰, Szatan odpowiada te偶 za rozwody ,jest demonem nieporozumie艅, zemsty, z艂o艣ci, k艂贸tni, wrogo艣ci i wszelkiego podzia艂u. Asmodeusz jest duchem, kt贸ry kusi do zdrad ma艂偶e艅skich i wszelkiej niemoralno艣ci seksualnej. Alimai, jest demonem kusz膮cym do perwersji seksualnej i prostytucji, Dan est duchem diabelskim niszcz膮cym uczucia mi艂o艣ci i przywi膮zania,rozbija ma艂偶e艅stwa, dzieli rodziny, niszczy zdrowie, prace, 艣ci膮ga n臋dze, bankruct wo i d艂ugi. Jest demonem zniszczenia i samozniszczenia. Ka偶dy z tych g艂贸wnych przyw贸dc贸 w ma swoje legiony diabelskie, kt贸rymi si臋 pos艂 uguje i kt贸re wsp贸艂pracuj膮 ze sob膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie wierzyli ju偶 we wszystko. W wod臋, w wiatr, w kamienie, w臋偶e, szczury, w s艂o艅ce, w faraon贸w, cesarzy, Chrystusa, Allaha, Jahwe i tysi膮c innych Bog贸w. W tej dziedzinie kreatywno艣膰 cz艂owiecza jest bezgraniczna. Ostatnie s艂owo nie jest jeszcze powiedziane. Niejedno jeszcze wymy艣l膮. I znajd膮 si臋 naiwni, kt贸rzy w to uwierz膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
@ go艣膰 dzi艣 pierwszym nast臋pstwem odej艣cia od boga i poddanie sie dzia艂aniu z艂ego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotno艣ci,trwoga i strach przed przysz艂o艣ci膮 zamkniecie w sobie X Nie. Nast臋pstwa typu smutek, pustka, strach, zamkni臋ciebw sobie nast臋puj膮 najpierw w wyniku trzymania cz艂owieka w samotno艣ci. B贸g celowo to robi. "Da艂em wam odczu膰 g艂贸d" - powie do ludu Izraela. M贸wi tak samo wsp贸艂czesnemu cz艂owiekowi. Sadysta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
@ allium dzi艣 a kim by艂e艣 na niebiesko ? X Oj, wstydz臋 si臋 przyzna膰. Nie lubi艂a艣 mnie. W sumie nie wiem czemu. Taki by艂em przecie偶 wspanialy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
@ go艣膰 dzi艣 Lucyfer jest duchem od zam臋tu umys艂u, chor贸b umys艂u, chor贸b fizycznych i psychicznych, jest duchem samob贸jstwa, przemocy i zab贸jstwa. X Lucyfet dlatego jest duchem zab贸jstwa, samobojsywa i co tam jeszcze, bo b贸g mu na to pozwala. S. Faustyna napisa艂a 偶e demon nie zrobi nic bez osobistego pozwolenia boga. Zatem bog odpowiada osobiscie za kazde zlo demona. Proste.

Udost臋pnij ten post

B贸g nie ma nic wsp贸lnego z tymi wszystkimi grzechami i na nic nie pozwala , Da艂 nam woln膮 wol臋 i mo偶臋my robi膰 co zechcemy a 偶e ma to swoje konsekwencje ? c贸偶 w tym dziwnego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
@ go艣膰 dzi艣 Ka偶dy z tych g艂贸wnych przyw贸dc贸 w ma swoje legiony diabelskie, kt贸rymi si臋 pos艂 uguje i kt贸re wsp贸艂pracuj膮 ze sob膮. X Zaprawd臋 zaprawd臋 powiadam Ci, 偶e 偶aden z tych legionist贸w nie by艂by na ziemi gdyby nie otrzyma艂 osobistego pozwolenia od boga na opuszczenie piek艂a. Czy teraz widzisz kto naprawde odpowiada za ten piertolnik?

Udost臋pnij ten post

czy偶by 艣wi臋ta Faustyna awansowa艂a na czwart膮 osob臋 Tr贸jcy 艢w ?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
@ allium dzi艣 B贸g nie ma nic wsp贸lnego z tymi wszystkimi grzechami i na nic nie pozwala X Ale偶 oczywi艣cie, ze ma wsp贸lnego i to du偶o. Przede wszystkim pozwala szatanom kusic ludzi. O ile mniej by艂oby grzeh贸d gdyby ludzie nke byli kuszeni. Po drugie, b贸g cz臋sto zak艂ada si臋 z szatanem i pozwala n臋ka膰 ludzi (np. Hioba)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
@ allium dzi艣 czy偶by 艣wi臋ta Faustyna awansowa艂a na czwart膮 osob臋 Tr贸jcy 艢w ?usmiech.gif X Na pewno awansowa艂a na 艣wi臋t膮, a to co pisa艂a otrzyma艂o oficjane imprimatur ko艣cio艂a katolickiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
Allium, a Ty si臋 masturbujesz? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
Czemu nikt nie odpowiada? No co wy, telewizj臋 ogl膮data, do ch贸ja karmazyna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
EJ !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pierwszym nast臋pstwem odej艣cia od boga i poddanie sie dzia艂aniu z艂ego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotno艣ci,trwoga i strach przed przysz艂o艣ci膮 zamkniecie w sobie i niemo偶no艣膰 kochania ,a takze najr贸偶niejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne trac膮c wiar臋, x Do艣wiadczy艂am tego wszystkiego, kiedy nale偶a艂a艂am do jednego z ruch贸w ko艣cielnych, to by艂 okres mojej najwi臋kszej gorliwo艣ci religijnej kt贸ry trwa艂 ok. 20 lat, w tym czasie codziennie przyst臋powa艂am do komunii i bardzo cz臋sto do spowiedzi. Opisane zjawiska nie s膮 wynikiem odej艣cia od Boga, ale przeciwnie - nadmiernego, sztucznie podsycanego mistycyzmu. Depresja opusci艂a mnie w jaki艣 czas po tym, jak przesta艂am sie spowiada膰. Im bardziej cz艂owiek przejmuje si臋 religi膮, tym wi臋cej pojawia sie problem贸w psychicznych. Ludzie ko艣cio艂a, w poszukiwaniu w艂adzy nad duszami niszcz膮 nam 偶ycie, a potem oskar偶aj膮 o to, 偶e skutki ich dzia艂a艅 s膮 nasz膮 win膮. I艣cie diabelska przewrotno艣膰. Autor tekstu w "Mi艂ujcie sie" powinien odpowiedzie膰 przed swoim bogiem za t臋 karykatur臋 mi艂o艣ci. Z drugiej strony, znaj膮c ko艣ci贸艂, nie licz臋 na 偶adn膮 sprawiedliwo艣膰, poszanowanie cz艂owieka a zw艂aszcza kobiety, nie m贸wi膮c ju偶 o logice wyp艂ywaj膮cej z fakt贸w. Dla nich, je艣li kto艣 cierpi to jest winien, a je艣li prawda jest inna to tym gorzej dla prawdy. Mam nadziej臋, 偶e b贸g was kiedy艣 z tego rozliczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:49 co ej? Jeste艣 bezczelny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
Kto, ja? Pyta艂em czy si臋 masturbujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, to obrzydliwe, nigdy czego takiego nie robi艂am i nawet nie potrafi艂abym. Za to ty pewnie tak, bo wracasz do tego ju偶 chyba 4 raz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M膮偶 niezakonny
Ja trzepi臋 si臋 na艂ogowo od 11-go roku 偶ycia. Po 艣lubie zjawisko zmala艂o ale czasem gdy 偶ona jedzie do siebie do kraju na d艂u偶szy czas a mi szkoda czasu sp臋dza膰 z te艣ciami miesi膮c to zostaj臋 w Polsce i strzepie si臋 czasem. Nie rozumiem czemu to uwa偶asz za obrzydliwe. W og贸le nie pojmuj臋 jak mog艂a艣 tyle lat wytrwa膰 bez orgazmu! Dla mnie rzecz niepoj臋ta...

Udost臋pnij ten post