Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Wierzycie w Boga?

Polecane posty

Gość Mąż niezakonny
To zaskakujące, że dla ludzi kościoła sprawy związane z seksem są obrzydliwe. Indoktrynacja działa. Gdy przez dziesiątki lat słyszy się slogany typu ŻYJ W CZYSTOŚCI to podświadomie zaczyna się postrzegać seks jako nieczystość. Nawet w małżeństwie jest on piętnowany. Najwyżej w hierarchi stoi tzw. białe małżeństwo czyli takie bezseskowe. A ja się pytam czy normalne małżeństwo czyli takie gdzie małżonkowie się kochają jest jakieś gorsze bo nie białe? Może jest brązowe albo szare bo brudniejsze? A może jest całkiem czarne bo seks to przecież najgorszy grzech? To dziwne bo Jahwe kazał Adampwi i Ewie płodzić się i zaludniać ziemię. Widocznie Jahwe nie znał wtedy dzisiejszego stanowiska kościoła i nie wiedział, że namawia ich do grzechu...

Gość Mąż niezakonny
Czy bóg obiecał Ci męża? Jeśli czytając Biblię jakiś fragmemt trafił do Ciebie, niejako "przemówił" i odczytałaś to jako boże zapewnienie, ze da Ci męża tak jak Abrahamowi obiecał syna to jest wielce prawdopodobne, że on Ci go rzeczywiście da. Najpierw oczysiście nawpiertala się Twoich łez ronionych latami ale w końcu Ci go da. O ile obiecał. A obiecał? Miałaś takie wrażenje, że bóg Ci obiecuje?

Gość Mąż niezakonny
Ile masz lat?

Gość gość
A kim ty do cholery jesteś i jakim prawem zasypujesz mnie pytaniami? Chcesz coś wiedzieć o drugiej osobie to najpierw się przedstaw i opisz. Co zresztą nie zobowiązuje rozmówcy do odwzajemnienia się tym samym. A teraz muszę stąd iść, bo mam jeszcze full męczących prac domowych, które się same nie wykonają. Facet oczywiście może sobie siedzieć i bębnić po klawiaturze ile dusza zapragnie, bo wszystko zrobi za niego żona/mama/gospodyni/siostra zakonna itd.

Gość Mąż niezakonny
Nie obraź się ale skoro nie decydujesz się na seks to uważam, że pomocny byłby dla Ciebie lekki przymus. Np. po imprezie zostajesz sama w otoczeniu kilku chłopaków. Chcesz wracać do domu, obiecali Cię odwieźć, ale zamiast tego namawiają Cię byś jeszcze trochę z nimi posiedziała mimo, że wszystkie Twoje koleżanki już się ulotniły. Wręcz łapią Cię za ramiona gdy chcesz wstać. Jeden z nich bezczelnie wsuwa łapię pod Twą spódniczkę. Dostaje od Ciebie w twarz ale to tylko podnieca wszystkich. Domagają się striptizu. Są podchmieleni i coraz bardziej śmiali. Wręcz agresysni. Zaczynasz się bać, chcesz wyjść lecz jest już za późno. Jeden łapię Cię w pasie i nie bacząc na Twe krzyki ciągnie w kierunku wersalki. Ręce i nogi wierzgają Ci w panice ale pozostali przychodzą mu z pomocą i po chwili leżysz na łóżku z wykręconymi rękoma. Piszczysz widząc zadzieraną spódnicę i zjezdżające pod udach majtki. Widok własnego łona płoni Ci policzki ale siła rozwarte kolana nie są w stanie go bronić. Powyzej rozpinana koszula odsłania biustonosz. Drzesz się jak obdzierana ze skóry gdy męskie spocone łapy wydobywają piersi na wierzch i zaczynają miętosić spychając się wzajemnie i walcząc o każdy centymetr niczym zgłodniałe psy. Kilka chwil póżniej jesteś już rozebrana cała do naga . twoje biodra unoszą się i opadają w daremnej ucieczce przed lubieżnymi macaniamk. Przerazona patrzysz jak któryś odpina sobie rozporek i wyciaga pytonga. Kładzie się na tobie. Twój pisk wzmaga się gdy męska twardość napiera na krocze. Ból i przyjemnośc zalewa Ci łono. Chcesz bym pisał dalej? :)

Gość gość
Opisałeś gwałt :( Wychodzę z tego wątku.

Gość Mąż niezakonny
@ gość dziś A kim ty do cholery jesteś i jakim prawem zasypujesz mnie pytaniami? X Pięknie się denerwujesz :) Już widzę ten błysk gniewu w Twoich oczkach, tę nieokiełznaną wściekłośc w źrenicach. Musisz mieć niezły charakterek. Chlopaki nie wiedzą co tracą. Takie kobietki z tupetem to skarb! Lubię taki typ :) Moja żona jest taka. Niewysoka, filigranowa ale jak się zapieni to garnek potrafi przelecieć z kuchni do przedpokoju niczym ufo, hihi. Ach, jak pięknie wtedy wygląda z tymi błyskawicami w słodkich oczkach. Założe się, że i Ty słodko wyglądasz jak teraz wkurzasz się na mnie :D

Gość Mąż niezakonny
@ gość dziś A kim ty do cholery jesteś i jakim prawem zasypujesz mnie pytaniami? Chcesz coś wiedzieć o drugiej osobie to najpierw się przedstaw i opisz. X Wybacz waćpanno. Niechaj będzie mi wolno klęknąć przed wacpanną i rąbek sukni całując pokłonić się tak zacnej damie. Jam rycerz Nocny Rycerz z Krainy Fantazji. Dam mi wacpanna Twą wstążkę a imię Twe będę sławił po wszystkich krancach swiata. A kto by się ośmielił zaprzeczyć iżej cudnej urody niewiasta tego pozwę na udeptaną ziemię by tam potykać się z nim na śmierć i życie, pieszo alibo konno, na miecze i topory. Jeno daruj mi wstążkę swą...

Gość Mąż niezakonny
@ gość dziś Opisałeś gwałt smutas.gif Wychodzę z tego wątku. X Przepraszam. Wiesz, zmieniam zdanie - lubię Cię. Naprawdę fajna z Ciebie dziewczyna :) 🖐️ ))

Gość gość
Nie wiem jak to interpretować, wcześniej mnie nie lubiłeś, bo myślałeś, że podoba mi sie idea gwałtu??? O co chodzi? Może na wszelki wypadek podrzucę ten twój jakże plastyczny opis na dyżurnet :classic_cool: Teraz już nie powinieneś mieć wątpliwości, co o tym myślę.

Gość Mąż niezakonny
Oj, żartowałem tylko ;) A może specjalnie chciałem Cię zaintrygować? Nie bierz tak wszystkiego na poważnie. Pojąć nie mogę dlaczego fajne dziewczyny są samotne. Faceci to jednak pisdy. Sorry, że tak piszę o własnym gatunku ale inaczej tego nazwać nie można. Chodzi sobie obok nich taka laseczka, taki kwiatuszek do zerwania, a oni nic... To normalne? A potem pisze taki fafniaczek jeden z drugim na forum i żali się, że nie ma dziewczyny. Dziewczyny są, tylko on dópa. Taka prawda.

Gość gość
Lewaccy nieudacznicy, ktorzy nie wierza ponoc w boga obwiniaaja go za SWOJE bledne decyzje. Zycie zmarowaliscie sobie sami bo jestescie nieodpowiedzialnymi glupcami!

Gość gość
Nikt wam nie każe chodzić do kościoła ani wieżyć w Boga. Najwięcej skomlą nie mają z nim nic wspólnego.

Gość Mąż niezakonny
@ gość dziś Lewaccy nieudacznicy, ktorzy nie wierza ponoc w boga obwiniaaja go za SWOJE bledne decyzje. Zycie zmarowaliscie sobie sami bo jestescie nieodpowiedzialnymi glupcami! x Głupcem był Hiob, który zawierzył Bogu i spełniał wszystkie przykazania. Gdyby nie był taki świętoszkowaty to bóg nigdy by się nie założył z szatanem o niego i jego rodzinę. Wniosek? Nie podchodź za blisko do Boga bo jego "miłość" może wyjść ci bokiem :O

Gość gość
Co ty Torę czytasz? stary testament. Żydem jesteś?

Gość Mąż niezakonny
Przecież stary testamemt zalicza się do Biblii. Doskonale obrazuje om działanie boga. Uważasz że Jahwe zmienił się od tamtego czasu? Że zmienił metody działania? Żr już nie nęka ludzi, zsyła na nich chorób, nie daje krzyży, nie zabija? Haha... :D

Gość Mąż niezakonny
Śmieszy mnie takie udawanie dzisiejszych katolików, że stary testament to w zasadzie się nie liczy. Że opisane tam rzeźnie i wojny toczone na polecenie Jahwe to tylko taka metafora, że bóg tylko żartował, a globalny potop byk nie po to aby utopić całą ludzkość łącznie z dziećmi tylko dobry bóg rozumiał, że nie było wtedy nasenów i spa więc zesłał na ziemię wodę aby ludzir mogli sobie trochę popływać :D. Śmieszy mnie takie udawanie, że bóg morduje ludzi ale robi to przecież z miłości :D

Gość Mąż niezakonny
Niebtwierdzę, że bóg jest do końca zły. Twierdzę natomiast, że jest głupi i prymitywny. Na szczęście rozwija się. Szkoda tylko, że tak wolno. Bodaj tysiąc lat zajęło mu przejście od "oko za oko" do "kochaj nieprzyjaciół swoich". Lepiej późno niż wcale. Może za kolejny tysiąc lat dojdzie do wniosku, że zsyłanie chorób jest niehumanitarne? Zobaczymy...

Gość Mąż niezakonny
O tym, ze bóg się rozwija świadczy jego deklaracja, ze nigdy więcej nie ześle potopu. Po prostu zobaczył co narobił i chyba sam się przeraził. Zrobiło mu się głupio bo zrozumiał, że przeholował. Zrozumiał to jednak już po globalnym holokauście potopu. Obiecał, że więcej nie będzie. Obiecał tak jak dziecko przyłapane na dręczeniu kota obiecuje, że więcej nie będzie. Oj, glupi i prymitywny ten bóg...

Gość Mąż niezakonny
Na osobne słowo krytyki zasługuje także "wychowywanie" ludzi przez boga. Ten nieudacznik nir poradzil sobie z dwójką osób czyli z Adamem i Ewą a zabiera się za caly naród. Pasmo nieszczęść... Cieszę się że nie jestem żydem bo chyba nie ma w dziejach ludzkości drugiego narodu z tak przejepaną historią. Byc prowadzonym przez Jahwe yo naprawdę nieszczęście.

Gość gość
Nie wierzę bo to debilizm

Gość Mąż niezakonny
Albo zobaczcie jak Jahwe prowadzi Autorkę (tę co przeklina). Gosciówa jest pewnie ładna, zgrabna, zaufała Bogu i co...? Jajco. Zyje samotnie nieszczęśliwa. Podobne nieudacznictwo w prowadzeniu wykazał Jahwe prowadząc swój lub niby wybrany. Głód, pragnieniez wojny, niepokoje, lęk o przyszłość...

Gość Mąż niezakonny
A powiem wam jeszcze coś. Jako, że gram na gitarce i mam wierzącą żonę, to Ona kiedyś chciała mnie zaciągnąć do jednej wspólnoty religijnej. Dałem się zaciągnąć bo zależało mi na dziewczynie. Jeszcze wtedy nie byliśmy małżeństwem. Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem. Ile w tej wspólnocie było ślicznych kwiatuszków czekających aż je jakiś chłipak zerwie yo nie dalibyście wiary. Wszystkie śliczne, wszystkie porządne i szanujące się, wszystkie dziewice oczywiście, i tyle z nich wciąż bez pary... Co za marnotrastwo! Chlopy obudźta się! Ej, samotna dziewczyni, jesteś tu jeszcze?

Gość Mąż niezakonny
Hej dziewczyno, ooooo... Spójrz na misia, aaaaa... On przypomni, przypomni chlopca Ci O Lubisz zespół TOP ONE odsluchiwany na jamniku INTERNATIONAK AK-21? Jak widzisz optócz klasyki nie pogardzę takze disco-polo :D

Gość Mąż niezakonny
Hej!

Gość Mąż niezakonny
No, HEJ, mówię!

Gość gość
Ja nawet wierzą w płaska ziemią a tyle jest ludzi co też w to wierzy hahaha;)

Gość gość
Jesteś dziwny, należałeś do jakiejś wspólnoty, ale potrafisz bez zawahania opisać gwałt zbiorowy ze szczegółami. Jak to możliwe?