kamila0 0 Napisano Sierpień 17, 2018 Osoby zamierzające krzyczeć, że ooo hurr durr przecież głodówki są niezdrowe, wyniszczysz sobie organizm, odpadną ci kończyny i rozpłynie się mózg - odpuście sobie, wątpię, że usłyszę coś, czego nie słyszałam. I nie, nie promuję zaburzeń odżywiania, proszę mi uwierzyć, jest milion ludzi, którzy robią kilku/nastu/dziesięciu dniowe głodówki co jakiś czas i anoreksji nie mają, żyją. No i w końcu do rzeczy, szukam osób, które chcą wspólnie przejść przez 8-dniową głodówkę. Przytyłam ostatnio i ważę teraz 63kg przy 165cm wzrostu i dobija mnie moja twarz, która zrobiła się pulchna. Najbardziej zależymi właśnie na tym, żeby wyszczuplić twarz i mam nadzieję, że osiągnę to kilkudniową głodówką, ale oczywiście nie tylko moja buzia mi przeszkadza. A więc jeżeli ktoś zechce ze mną pić tylko wodę przez 8 dni to zapraszam. Proces wychodzenia z głodówki oczywiście nie będzie polegał na objadaniu się, najpierw same zupy krem i stopniowe zwiększanie liczby kalorii, dodawanie bardziej kalorycznych produktów. A, i zaczynam od jutra i tak, wiem, jutro to jutro tamto, brzmi to śmiesznie, ale dzisiaj mam ostatni dzień okresu i nie chciałam zaczynać podczas niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2018 jest milion ludzi, którzy robią kilku/nastu/dziesięciu dniowe głodówki co jakiś czas i anoreksji nie mają, żyją. x Jasne, że robią te głodówki, bo jak zaczęli, to już skończyć nie mogą, tak się metabolizm rozwalił, że teraz pozostaje tylko pić wodę, by nie wyglądać jak tłusta świnia ;) Uważam, że anty zdrowotne nagonki są działaniem na niekorzyść społeczną i ludzie uskuteczniający ten proceder powinni ponosić konsekwencje prawne własnej głupoty. Bo konsekwencje osobiste już ponoszą - dysfunkcją mózgu, jak widać na powyższym przykładzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2018 Poczytaj na temat głodówek, bo wszystko co napisałaś w swoim poście to bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamila0 0 Napisano Sierpień 17, 2018 Poczytałam, ale jakoś nie znalazłam informacji o żadnych skutchach głodówek, które Ty twierdzisz, że dotknęły osoby robiące je. Więc może oświeć mnie i podaj źródła, z których je pozyskałaś/eś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darca 0 Napisano Sierpień 17, 2018 ale po co się tak męczyć... pomyśl o jakiś suplementach bardzo polecam Kaplanex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamila0 0 Napisano Sierpień 17, 2018 No to jestem sama :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach