Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila0

Głodówka 8dniowa

Polecane posty

Osoby zamierzające krzyczeć, że ooo hurr durr przecież głodówki są niezdrowe, wyniszczysz sobie organizm, odpadną ci kończyny i rozpłynie się mózg - odpuście sobie, wątpię, że usłyszę coś, czego nie słyszałam. I nie, nie promuję zaburzeń odżywiania, proszę mi uwierzyć, jest milion ludzi, którzy robią kilku/nastu/dziesięciu dniowe głodówki co jakiś czas i anoreksji nie mają, żyją. No i w końcu do rzeczy, szukam osób, które chcą wspólnie przejść przez 8-dniową głodówkę. Przytyłam ostatnio i ważę teraz 63kg przy 165cm wzrostu i dobija mnie moja twarz, która zrobiła się pulchna. Najbardziej zależymi właśnie na tym, żeby wyszczuplić twarz i mam nadzieję, że osiągnę to kilkudniową głodówką, ale oczywiście nie tylko moja buzia mi przeszkadza. A więc jeżeli ktoś zechce ze mną pić tylko wodę przez 8 dni to zapraszam. Proces wychodzenia z głodówki oczywiście nie będzie polegał na objadaniu się, najpierw same zupy krem i stopniowe zwiększanie liczby kalorii, dodawanie bardziej kalorycznych produktów. A, i zaczynam od jutra i tak, wiem, jutro to jutro tamto, brzmi to śmiesznie, ale dzisiaj mam ostatni dzień okresu i nie chciałam zaczynać podczas niego.

Gość gość
jest milion ludzi, którzy robią kilku/nastu/dziesięciu dniowe głodówki co jakiś czas i anoreksji nie mają, żyją. x Jasne, że robią te głodówki, bo jak zaczęli, to już skończyć nie mogą, tak się metabolizm rozwalił, że teraz pozostaje tylko pić wodę, by nie wyglądać jak tłusta świnia ;) Uważam, że anty zdrowotne nagonki są działaniem na niekorzyść społeczną i ludzie uskuteczniający ten proceder powinni ponosić konsekwencje prawne własnej głupoty. Bo konsekwencje osobiste już ponoszą - dysfunkcją mózgu, jak widać na powyższym przykładzie.

Gość gość
Poczytaj na temat głodówek, bo wszystko co napisałaś w swoim poście to bzdura.

Poczytałam, ale jakoś nie znalazłam informacji o żadnych skutchach głodówek, które Ty twierdzisz, że dotknęły osoby robiące je. Więc może oświeć mnie i podaj źródła, z których je pozyskałaś/eś?

ale po co się tak męczyć... pomyśl o jakiś suplementach bardzo polecam Kaplanex