Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a sabina

czy jest tutaj prostytutka lub jej mąż?

Polecane posty

Gość a sabina

Czy jest tutaj prostytutka lub jej mąż? Mam kilka pytań Myśle że nie tylko ja? Erotomanom i wszelkiej maści kretyną dziekuje

Gość gość
Iza , prostytutka woj slaskie jakie pytania masz ?

Gość gość
Iza to raczej izek z wąsami i brodą

Gość gość
A Sabina to w rzeczywistości Roman iksde

Gość a sabina
Jestem kobietą mam 33 lata i chciałabym porozmawiać z kobietą pracującą w tym zawodzie lub jej meżem Sama zaczełam kilka dni temubwiec dlatego pytania

Gość gość
– Cześć, psie – Anna gładko weszła w rolę i zaczęła trajkotać. – Jaki seks najbardziej lubisz? Arek chrypiał, sapał i rzucał jakieś obleśne uwagi, a ja miałam ochotę zwymiotować. Tymczasem Ania była w swoim żywiole – pytała o wymiary, zdradzała swe fantazje, aż Arek wydał stłumiony jęk i rozłączył się. Telestosunek kosztował go 50 zł.

Gość gość
Czasami trafia sie tutaj ktoś normalny i odpowie ci na twoje pytania Generalnie ciężko o takich ludzi przynajmniej na tym forum

Gość gość
Podpinam sie pod pytanie autorki

Gość gość
Być może mogę odpowiedzieć na twoje pytania. Jeżeli są poważnie myślane. Też Sabina.

Gość gość
a sabina 2018.08.17 nie mam dzieci , mam narzeczonego

Gość a sabina
Czy rozmawiasz z mężem o kontaktach z iklientami a jeśli tak ti czy mowisz mu o wszystkim ?

Gość gość
a sabina wczoraj Iza : jak pisalam nie mam jeszcze meza tylko narzeczonego , On nie wie o tym co robie i tak jest najlepiej

Gość a sabina
Czy potrafisz ukryć przed narzeczonym pewne odruchy określenia czy odzywki? Pracujesz w domu czy klubie? Masz dzieci?

Gość gość
a sabina dziś Iza : Masz na mysli np odzywki podczas sexu ? tak potrafie to ukryc , sex z klientem a sex z narzeczonym to dwie rozne sprawy Nie mam dzieci pracuje indywidualnie , spotykam sie najczesciej w hotelu lub w pokojach wynajmowanych na godziny

Gość a sabina
Iza Ja pracuje w domu więc mąz wszystko wie, nie jest jednak już tym tym samym człowiekiem i nasze relacje są inne Mam trzech stałych klientow Prosze napisz na co zwracać uwage i jak radzić sobie ze stresem

Gość gość
a sabina dziś Iza : zaczelas tak pracowac bedac juz mezatka czy wczesniej ? na co wzracac uwage tzn ? czy sex z mezem daje Ci spelnienie ?

Gość a sabina
Pracuje od kliku tygodni mężatką jestem 11 lat Chodzi mi czy miałas jakieś dziwne lub nie typowe sytuacj***adz niecezpieczne dla ciebie ? Z mężem jest super

Gość gość
a sabina dziś Iza : czemu zaczelas tak pracowac ? jak maz reaguje ? tak 2-3 razy bylo tak ze balam sie o swoje zdrowie ,

Gość gość
a sabina iza skad jestescie ? jakie macie cennik ? ile lat ?

Gość gość
gość dziś Iza: woj slaskie , okolice Katowic lat :24 1 h -200 zeta , noc - min 1 tys

Gość gość
Iza widze cenisz sie , ciekawe czy warto

Gość gość
Często prostytutki mają w opisie adnotacje że preferowani panowie 30+. Jestem ciekaw dlaczego?

Gość gość
Iza - domysl sie czemu tak wolimy panow po 30

Gość gość
w cenie srania na klate, szczanie do ryja i na twoja stercząca pałe, posuwanie ciebie straponem itp

Gość a sabina
Mam 33 lata mąż 39 lat .Mieliśmy firme transportową niestety przez nie uczciwych ludzi firma upadła pozostawiając długi Kolejna sprawa mąż miał wypadek komunikacyjny za granicą prywatne leczenue kosztowało fortune Pracując w ten sposob chcę spłacić długi i ponownie rozpocząc działalność transportową tylko nieco w innym zakresie Trzeci powod ma związek sciśle ze mną ale nie chcę o ty pisać ma też związek z finansami Mieszkamy w centralnej polsce To ja zaproponowałam ten sposob zarabiania mąż był przeciwny i nadal jest ale w końcu zezwolił mi na to choć tego nie popiera Były awantury itp itd w koncu machną ręką Rozmawiamy o wszystkim ni prawie o wszystkim Mam trzech stałych klientow z czego dwoje z nich znałam wcześniej ,robie to w naszym domu Iza czy miałas sex grupowy ?

Gość marek 111
Iza jak wyglądasz ? Jestem zainteresowany mieszkam w Zawierciu

Gość gość
Iza - podaj maila

Gość gość
a sabina wczoraj robisz to tylko z tymi 3 ? maz obecny jest przy tym ? dobrze Tobie z ktoryms z tych 3 ? jakie maja :?