Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak z ciekawości...E. to blondynka, szatynka czy brunetka?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego ja tak bardzo boję się Sądu Bożego i wolę nie mieć na sumieniu ciemnych spraw!

Gość gość
Jedno jest pewne, zycie po śmierci, jest odwrotnością tego życia.

Gość gość
Jakie jest życie po śmierci to nikt nie wie ,bo nikt nie wie czym są wizje podczas śmierci klinicznej,ale jedno jest pewne ,"ani ucho nie słyszało ,ani oko nie widziało" ,co Bóg przygotował dla tych , którzy w Niego wierzą i są Mu posłuszni !

Gość gość
Moja brunetka Ewunia ma oczy piwne

Gość gość
ułuż jeszcze modlitwe do niej, głupcze ludowy

Gość gość
15:18 To album poświęcony Bogu , zawistnico !!!!

Gość gość
nie przypominam sobie, żebym miała do czynienia z zawiścią... a tam.. to, co robicie, jest nienormalne...

Gość gość
Teraz nienormalne ? A jak nazwiesz ,to co było ? Wymknęło wam się wszystko spod kontroli ! Zadając ból ,zamiast ją ,was bardzo boli !

Gość gość
Między literą kończącą wyraz a znakiem interpunkcyjnym (z wyjątkiem myślnika, nawiasu otwierającego i cudzysłowu otwierającego) nie stosujemy spacji, np. Powtarzał, spacerując. Marsz! Skąd wiesz? Miał okazję, ale..., ale: Wyrazy: czarny – biały to antonimy. Rzygacz (in. gargulec) to ozdoba architektoniczna. Samochody „Peugeot” cieszą się dużą popularnością. UWAGA 1: Wstawka w nawiasie oraz tekst cytowany w cudzysłowie nie są oddzielone odstępem od przylegających do nich znaków interpunkcyjnych (zob. przykłady powyżej). UWAGA 2: W odróżnieniu od myślnika spację pomijamy w obrębie łącznika, np. Wyrazy czarny – biały to antonimy, ale: Moja babcia ma czarno-biały odbiornik telewizyjny. UWAGA 3: Między znakami interpunkcyjnymi także pomijamy spację, np.: Kto jest autorem poradnika „Gdzie postawić przecinek?”? Pozostała nam zaledwie jedna godz., czyli 3600 sekund.

Gość gość
Muszę się wtrącić nie pisałem w temacie do żadnej E tematu nie zakładam tematòw o E Ty Marcinie widzę się nudzisz w pracy podszywając się podemnie przykładać ucho gdzie się da. NIC od dawna ani słowa nie wspomniałem i gonię każdą osobę która nawet coś wspomni. Widzę bawisz się dalej moim kosztem. Jak myślisz ten temat obserwuje tylko ja,jesteś w błędzie tak samo piszę do Ewy. Wierszyk to bym napisał ale kultura mi nie pozwala. Zajmijcie się własnym życiem desperaci. Jak nie to pokaże facjaty. To tyle z mojej strony do nie napisania.

Gość gość
A wiesz dlaczego ? Bo pomimo tego goowna ,które w nią rzucaliście i staraliście ją w nim utopić ,pozostała czysta i bez skazy ! Godności nikt człowiekowi nie odbierze ,tylko on sam może siebie jej pozbawić

Gość gość
15.54 idiotów na tej kafeterii nie brakuje, a ty się rzuciłeś tylko na jedną osobę

Gość gość
Między literą kończącą wyraz a znakiem interpunkcyjnym (z wyjątkiem myślnika, nawiasu otwierającego i cudzysłowu otwierającego) nie stosujemy spacji, np. Powtarzał, spacerując.!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
15.54 dlaczego ja Ci nie wierzę?

Gość gość
Ty od spacji wsadź głowę do sedesu i spuść wodę ,ochłoniesz i oprzytomniejesz ,a potem załóż, o tej swojej spacji nowy temat !

Gość gość
Nie obrażaj mnie, bo to ja E!!!

Gość gość
E. to tranwestyta który przebiera się za kobietę i wyrywa mężczyzn.

Gość gość
16.09 Wie kim jesteś ,nie musisz się chwalić !

Gość gość
15;49 Ciebie nie spacja wnerwia ,a osoba która tak pisze !

Gość gość
A nie masz racji, bo właśnie spacja. A ta osoba pisze z sensem.

Gość gość
skoro tak piszesz to z pewnością tak jest. Hm, gdyby to potrwało dłużej, to z zawiści zejdziesz i ślad po tobie zaginie

Gość gość
wiesz co to jest zawiść? przestań mnie osadzać, póki jestem cierpliwa.

Gość gość
Zawiść – uczucie znacznie silniejsze niż zazdrość, polegające na odczuwaniu silnej niechęci lub wrogości w stosunku do osoby, której czegoś się zazdrości. Nikomu, niczego tu nie zazdroszczę! E.

Gość gość
Nie wiem czemu, ci nie wierzę elhore ! Maszynistko maszyn biurowych !

Gość gość
nie mam czasu na takie jak ty, co takim udowadniać i po co a ciebie juz tu znamy z tych kłótni, choć dzisiaj jesteś wyjątkowo grzeczna! idę na razie!

Gość gość
Zanim zaczniesz śpiewać pieśni religijne ,zrób rachunek sumienia i to co potrzebne , potem się wymadrzaj i pouczaj innych ,hipokrytko !

Gość gość
Znowu się z ludźmi kłócisz i ich wyzywasz! nie będę się staczać do twojego poziomu, przykro mi!

Gość gość
Zniżyć się do mojego poziomu ? Raczej urosnąć ,za krótkie nogi masz i za mały umysł . Wprawdzie latami usiłowałaś przebierać się za mnie ,ale wszystko na nic ! Znaczoną masz waginę ,znalazł się ktoś ,kto to wyłapał :) Trzeba było uważać !