Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się zasnąć, dużo się modlę a demony mnie budzą. Pomódlcie się za mnie!

Polecane posty

Gość gość
Napisałem wam Miłujcie bliżniego swego jak siebie samego. Miłość jest od Boga, kto ma miłość to Bòg jest z nim, w nim.

Gość gość
Wiem, że diabeł szczególnie prześladuje czcicieli Maryjnych

Gość gość
14.26 powinieneś wiedzieć jak zły zniekształca oblicze miłości i pokazuje ją tam, gdzie jej nie ma i kusi ludzi pod płaszczykiem miłości

Gość gość
Ludzie... takie przypadłości już się dzisiaj leczy,a niektórzy dalej w średniowieczu---.... współczuje bliskim.

Gość gość
14.36 to nie jest temat dla niewierzących!

Gość gość
W miłości nie ma nienawiści zazdrości tyle w temacie.

Gość gość
Kto nienawidzi i zazdrości w z miłości nie zazna miłości.

Gość gość
Autor z jakiego zakładu uciekłeś?

Gość gość
ze słowa wstępnego wynika, że zły już w desperacji, dlatego tak uderza...bo to rzeczywiście straszne... takie ataki nocne - po to, żeby zniechęcić, przystopować to wszystko... niestety tą wojnę trzeba dokończyć i wygrać!!!

Gość gość
Halo? Zakład w Tworkach? xD

Gość gość
Śmiej się sam/a to zaznasz tylko potem nie płacz.

Gość gość
To jest problem wielu ludzi. Ja gdy spotykam pewną osobę, jestem na długo rozbita i spać nie mogę. To też dręczenie szatańskie.

Gość gość
Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz xD

Gość gość
Miałam w niedzielę takie zdarzenie: idę sobie ulicą i spotkałam osobę, która wyrządziła mi krzywdę. Zawsze, gdy ją widzę, mam niepokój w sercu, bo ta osoba za nic nie żałuje, a jeszcze mi źle życzy - i tego dnia, musiałam nad sobą pracować, aby normalnie z podniesioną głową przejść, bo ta osoba miała tak żenującą minę...Jakoś to przeżyłam, jakoś doszłam do siebie, trochę się pomodliłam i...w nocy punkt 3 zostałam poderwana do życia i co chwila kilkanaście razy budzona. Dlaczego? niech mi ktoś to wyłumaczy.

Gość gość
1. Albo dokonało się w Tobie dobro w postaci nie odpowiadania złem na zło, czym zwycięża się ze złem 2. Albo ta osoba ma taki silny wpływ diabelski na ciebie, że jesteś w jego władzy, właśnie przez tę osobę Modlitwy o uwolnienie - konieczne! Bo co innego, kiedy ktoś żałuje, a tutaj jakieś zło wyjątkowo wyrafinowane po to, aby zniszczyć kogoś...

Gość gość
Litania zwycięstwa Wielbię Rany i Krew Chrystusa. Ona uzdrawia moje ciało, Ona koi moją duszę, Ona leczy mój umysł. Chwała i moc Barankowi Bożemu, który za nas wśród mąk przelał swoją Krew. Jego Krew ma moc oczyszczenia, Jego Krew ma moc przebaczenia, Jego Krew ma moc wyzwolenia, Jego Krew ma moc odnowienia, Jego Krew ma moc ocalenia, Jego Krew zwycięża. Wszystko jest możliwe dla tego, kto uwierzył w moc Krwi Baranka. Wielbię Krew Baranka, która obmywa mnie z win, aż jak śnieg biały się staję. Wielbię Krew Baranka, która mocą swą wyzwala mnie z pęt grzechów i przywiązań. Wielbię Krew Baranka, mocniejszą niż moja. Ona kształtuje mnie na obraz i podobieństwo Boże. Wielbię Krew Baranka, która zwycięża wszelkie przytłaczające mnie wrogie moce. Wielbię Krew Baranka, Ona chroni mnie od chytrych zakusów wroga. Wielbię Krew Baranka, która przygotowuje mi weselne szaty. Wielbię Krew Baranka, która wszystko, wszystko czyni nowym. Alleluja! Amen

Gość gość
Zło dobrem zwyciężaj.

Gość gość
16.41 czasami się nie da, trzeba od potwora zwyczajnie uciec..

Gość kwasy
4:1=2+2 balcerowicz musi odejsc :(

Gość gość
Cały dzień mam spokój, proszę o modlitwę, aby ta noc jeszcze była spokojna. We wrześniu pójdę na Mszę o uwolnienie. Dziś wiem, ze mój stan wiąże się z tym, że podpisałam swoją gotowość oddania życia za wiarę i od tego momentu zaczęły się silne dęczenia. Ale ja się nie boję. Moim orężem jest modlitwa. Dziękuję za dobre słowa i gesty. Dobranoc

Gość gość
gość1 Jedynym największym skarbem jaki można znaleźć na ziemi to spotkać Najświętszą Marię i przyjąć ją do swojego serca . Wówczas nic nas nie zagrozi , nie przestraszy , nie uszkodzi , nie pokona ani nie zniszczy . Z Maryją w sercu wszystko przezwyciężysz . Za każdym razem gdy ciebie dręczy duch w nocy zwróć się do Maryi : Matko Najświętsza rozkaż temu duchowi by poszedł precz , a on musi jej posłuchać .. <> " Najświętsza Maryjo i Najświętszy Jezu , kocham was , ratujcie dusze zagrożone " . - to zawołanie też przynosi pomoc

Gość gość
Jak nie sex ,rzucanie ekskrementami na forum ,to Św Panienka ,modlitwa i demony ,bo to się dobrze sprzedaje .Ktoś zawsze coś napisze i forum się kręci , mamy zabawę

Gość gość
Do autora: przestań zażywać dopalacze ;)

Gość gość
gość 2018.08.21 gość 2018.08.21 x ciesz sie ze ta osoba nie mieszka blisko ciebie u mnie sytuacja jest na tyle trudna, ze jest to najblizszy sasiad ktory jest ohydnym zaklamanym smieciem z charakteru :O , dodatkowo robi on na zlosc najgorsze ze nie mam sie gdzie wyprowadzic

Gość gość
Tu autorka Zaczęłam prowadzić ofiarnicze życie (szczegółów nie przybliżam), owszem modlę się, dużo pracuję, staram się cierpliwie znosić wszystkie sytuacje i śpię jak małe dziecko. Nic mnie nie budzi. A poza tym coś wtedy przeżywałam, i mogłam nie spać z tego powodu. Pozdrawiam

Gość gość
Zło można przezwyciężyć, czas kuszenia, dręczenia nie trwa wiecznie.

Gość gość
Te wszystkie religijne i metafizyczne problemy przytrafiają się wyłącznie tym, którzy w nie wierzą.

Gość gość
Tak sie robi jak sie modli do zwlok powieszonych na krzyzu, czci sie kanibalistyczne rutulaly, w stylu spozywania krwi i ciala zbawiciela ( z rak, ktore wczesniej dotykaly malych chlopcow) i wierzy w matke, zawsze dziewice. Obudzcie sie ludzie z tego sekciarskiego snu.