Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem spotykam sie od 3 miesiecy z dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

czy powiniem jej powiedziec ze jestem prawiczkiem?? BOje sie ze moze zle zareagowac? czy nie mowic nic i zachowac to na zawsze dla siebie

Gość gość
Najlepiej bedzie,jak powiesz,ze urodziles sie bez uja.

Gość gość
Ile macie lat? Generalnie jeśli dziewczyna jest normalna i wyrozumiała to byłoby bardzo dziwne jakby miała z tym jakiś problem, a jeśli się spotykacie to raczej zasługuje wiedzieć

Gość gość
wiesz co - to się już zuepłnie w glowie nie mieści, żeby się wstydzić bycia prawiczkiem. To jest Twój atut chłopie, znak że nie myślisz tylko tym co masz poniżej pasa. Głowa do góry i przestań się wstydzić. A jeśli myślisz o tym, czy powiedzieć czy nie o tym fakcie dziewczynie odpowiem tak - a dziewczyna mówi, że ma okres albo, że ma nieregulany w tym miesiącu albo jakiej firmy podpasek używa zastanawiajac się, czy nie odrzucisz jej z tego powodu?Albo czy mówi Ci, że często choruje na przeziębienie albo nie choruje wcale? Bądź sobą chłopie - jeśli to ta jedyna nie tylko zrozumie ale będzie uważała, że to Twój atut. Pozdro

Gość Adam Prawilny 36
To nie ma żadnego znaczenia jeśli będziesz ssał jej sutki masował całował ją całą a nie tylko wymagał.

Gość gość
Ile macie lat? Rozmawialiscie nt seksu. Calowales się bardziej namiętnie z nią dotykales? "ona inicjuje jakieś pieszczoty. Wg mnie powinna wiedzieć. Jeśli ona już nie jest dziewica to pierwszy seks może być taki sobie i może się zniechęcić. A jak będzie wiedzieć to będzie bardziej wyrozumiała.

Gość gość
Ogarnij się facet. Jeżeli to jest ta, która jest Ci pisana, to będzie bardzo pozytywnie zaskoczona. Jeżeli miałaby z tym jakiś problem, to na Twoim miejscu więcej bym się z nią nie spotkał. Wiem z własnego doświadczenia jak to jest z tymi sprawami

Gość gość
Dla pewnego typu kobiet nie liczy się ile miałeś kobiet a ile masz kasy, będą ubierać w piękne słowa, że nic nie ma znaczenia, ani to ze zdradzasz, ani to ze kochasz inna, ani to, że to to twoj pierwszy związek, ani to, że jesteś psychopat, tylko ich miłość do ciebie, że bez ciebie nie mogą szczęśliwego i nie mają nikogo, nie ważne, że mają bliska rodzinę, dzieci, wnuki, ale bez ciebie umrą. Kasa i sława faceta niektórym snobkom robi wodę z mózgu a z sumienia guano.

Gość gość
nie muw, kobiety nienawidza prwikow, udawaj ze wiesz o co kaman, zrub jej minete w kiblu i pomysli ze miales wiele, jak udasz ze cie glowa boli to zrub 1 seks i ona pomysli ze nie jestes prawik tylko ze cie glowa bolala potem zlapiesz o co kaman ;)

Gość gość
wysmieje cie

Gość Adam Prawilny 36
Nie słuchaj tych co mówią ze Cię wyśmieje. Tutaj z reguły normalni nie piszą takich komentarzy. To nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest kim się jest. Czy druga osoba jest ważna i jej potrzeby.

Gość gość
to nei problem

Gość gość
ja mam 29 lat ona 28, nie wiem czy jest dziewica, raczej nie jest, ale boje sie wysmiania i drwin, moze po prostu nic nie powiem, bo to w moim wieku chyba nie za dobrze byc prawikiem, wczesniej nikogo nie spotkalem z kim chcialbym sie zwiazac, wolalem wybrac kariere i od czasu do czasu podroze. Odnosnie bliskosci -calujemy sie mietnie, dotykamy swoich cial, jest goraco

Gość gość
Pto śmieszne jak można być prawnikiem w wieku 30 lat gdzie ty mnie chciałeś w piwnicy żenujące żenujące żenujące nie mów jej bo zabiję cię śmiechem haha

Gość Zefir r
Nie bierz pod uwagę durnych komentarzy. To forum od kilkunastu lat jest opanowane przez trolli. Liczy się życie i dobro miłość uczucie.