Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to facet powinien pierwszy pisać zawsze

Polecane posty

Gość gość

do kobiety?

Gość gość
Kobieta nigdy sie pierwsza nie odezwie bo jej ego na to nie pozwala. Kobiety wala byc sfrustrowanymi starymi pannami z kotami niz pierwszej powiedziec "czesc"

Gość gość
Nie musi zawsze, ale było by miło gdyby napisał pierwszy, potem to już tak na zmianę naturalnie, bez spinania raz on raz ona.

Gość gość
3 nie chce mi sie i tak nie wyjdzie 25 no ty wiesz

Gość gość
Miło by było...

Gość gość
Miło by było... gdyby pierwszy napisał na początek...:)

Gość gość
a jak nie pisze to piszecie pierwsze do faceta? dla mnie to trochę desperacja

Gość gość
jesli nie piszesz do nikogo nigdy pierwsza pokazujesz, ze ci kompletnie na znajomosci nie zalezy. odpowiedz sobie na nastepujace pytania: ile juz znajomosci w twoim zyciu sie zerwalo? czemu zawsze obwiniasz innych za to, ze przestaly istniec? czemu o istnienie zadnej sama sie nie postaralas? czemu o kogos, kto swoja postawa pokazuje, ze ma innych za nic, ktokolwiek mialby sie starac? postaraj sie nie mylic skutku z jego przyczyna odpowiadajac.

Gość retorycznie
81 to jak encyklopedia zgadza sie et 29 31

Gość gość
Ja tez piszę pierwsza, co w tym dziwnego okazać,że sie o kims myśli

Gość gość
0=95=10=9=1=100 00=10000 proste kombinacja 3 i 8 daje 1 czyli 5 ta 56 matole 48 96 3 25 26 30 2 1000 14 i zamiast 15 masz 16 wsio

Gość gość
Jak facetowi zależy to będzie pisał pierwszy, czasami ja się odezwę pierwsza do faceta to oni i tak nie piszą później i jakoś to nie sprawia że zaczyna im zalezec

Gość gość
Może to ja jako kobieta mam zdobywać faceta i prosić go o kontakt?

Gość gość
18.32 słaba kombinacja, proboj dalej :)

Gość gość
Zmierzch mojej wieloletniej miłość... po spotkaniu pierwsza napisałam emaila, a odpowiedź otrzymałam po 2 tygodniach od spotkania, właściwie zadzwonił z pytaniem czy się spotkamy? pognałam go

Gość gość
Nie, dlaczego?

Gość gość
Uwaga, co mówicie, bo jestem zdania, że tak, zgadza się, jak tylko facetowi zależy, będzie zawsze pisał pierwszy. Tylko wtedy od razu widać, a taki jak ja domyśli się, że tylko jemu zależy a kobiecie nie. Nie, nie powinno być tak, że kobiecie nie zależy i nie będzie nic pierwsza robić. Ja takie osoby żegnam w ciszy - po prostu przestaje pisać i tu Was mam.

Gość gość
pierwszy pisze ten, kto ma cos do powiedzenia, niezaleznie od pci.

Gość gość
19:50 jesli zawsze pierwszy pisze, a ty nigdy nie, to jedyny sluszny wniosek jaki moze powstac w glowie takiego brzmi nastepujaco - baba sie nie stara, nic nie robi, ja wszystko ogarniam, jedynie mnie zalezy, babie juz nie. i po co ciagnac taka znajomosc?:D jesli jeszcze dochodzi do czestych zblizen - to moze jeszcze, dla samego seksu. ale cos na stale, cos na dluzej? z kims kto ma cie za conajwyzej zabawke dla wlasnej checi bycia adorowana? kto przy zdrowych zmyslach chcialby sie z taka osoba wiazac?:D

Gość gość
Ale jestescie zacofane. A czym sie roznomy od facetow? My mamy cycki a oni penisy. Piszemy pierwsze jak chcemy.

Gość ellohai
licz impulsy

Gość gość
Puszczalskie pisza pierwsze.

Gość gość
Całkowicie się z Tobą zgadzam, wyczułem ten typ kobiet co nigdy nic pierwsze, paniusie kłody jak zwał tak zwał, ja się zawiodłem na swoich uczuciach kiedyś bo robiąc cość tylko od siebie pokazuje że naprawdę mi zależy. Od tamtej pory zwracam uwage na wzajemność i coś baardzo rzadko się spotykam żeby się spodziewać np ciągu dalszego rozmowy tym razem zaczynanej przez kobietę. Albo są desperatki co napierdzielają tylko same pierwsze albo kłody co juz nie będę się powtarzał.

Gość gość
Chyba wystarczy ze facet pisze pierwszy a kobieta odwzajemnia zainteresowanie. To prawda że puszczalskie same piszą do faceta i za nimi biegają tylko ze faceci takich nie lubią chyba ze na raz

Gość gość
Ja juz nigdy nie bede pisala pierwsza bo potem chcecie sexu na pierwszej randce w aucie.

Gość gość
19:54] Wy macie w 90% taką aplikację wgraną "nie piszę pierwsza". C z tego, żę są wyjątki które myślą inaczej. Wkurzające jest to, że kobiety myślą, że im nie wypada.

Gość gość
19:59] Odzwajemniać zainteresowanie - to nie tylko odpowiadać na pytania. Pamiętaj. To też zaczynać pierwsza i dawać coś w rozmowie od siebie pierwsza. Wtedy to jest wzajemne.

Gość gość
Bo jestescie zboczency i jedno wam w glowie.

Gość gość1123
kto pierwszy pisze do kogo ma male znaczenie wazne jest, czy ktos chetnie pozniej odpisuje na te wiadomosci co z tego, ze napisze cos do dziewczyny, skoro dostane jakas zdawkową, byle jaka odpowiedz po godzinie ? ja jak widze ze laska chetnie wdaje sie ze mna w dyskuje, nie odpisuje tylko z grzecznosci to nie mam problemu, zeby pisac pierwszy