Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu większość Polek to takie plastikowe karyny

Polecane posty

Gość Gość

Mnie odrzuca jak jakaś dziewczyna stara się na siłę pokazać jaka to jest mega seksowna i kobieca i to staje się jej wartością najważniejszą. Zbyt wulgarne? Za dużo seksualności? Nic innego poza seksualnością i bieda umysłowa? Skojarzenia z prostytucją? Kicz? Tandeta? Nie wiem.

Gość hehe

Najlepiej to widać po Tinderze - prawie każda tam to fit-dancing szkapa, wytapetowana i wyglądająca jak totalne karyńsko, która w opisie co najwyżej napisze, że lubi podróżować i ma Netflixa. Aż żal, skoro one nie mogą się pochwalić niczym odnośnie ich zainteresowań, osobowości.

Gość gosc
Dnia Wednesday, August 22, 2018 o 16:37, Gość gość napisał:

Byłam wczoraj w kinie i trochę smutny widok , brzuch na wierzchu , obcisłe ciuszki , włosy wyprasowane na druty , wielkie brwi jak startujący orzeł , jakieś glupawe teksty i pusty śmiech kobyly " hehehhee" jest strasznie mało inteligentnych skromnych kobiet w Polsce , tylko jakieś odmozdzone przebierance

Pasują do Ciebie, takich przecież szukasz pustych karynek .

Gość 83838
Dnia 22.08.2018 o 16:48, Gość gość napisał:

Pieprzenie że chcesz skromną szara mysz a po 3 latach małżeństwa będziesz biegał na dzifki bo mysz cię nie będzie kręcić. Inteligentna sexowna wyróżniającą się z tłumu kobieta to jest to.

Seksownych jest teraz 99 % kobiet więc na pewno takie laski nie są wyróżniające się z tłumu , no chyba że się bardzo starasz i latasz z prawie gola doopa na wierzchu 

Gość 83838

Niestety to co się teraz wyróżnia z tłumu to jedna na 1000 ładna ale nie wulgarna i miła dziewczyna 

Gość Gość
12 minut temu, Gość 83838 napisał:

Inteligentna sexowna wyróżniającą się z tłumu kobieta to jest to.

Inteligencja z sexem nieco się gryzie - nie sądzisz?

Wszak sex to wyjątkowo mało inteligentne zajęcie - rzec można że nie ma nic prostszego jak pier/dolenie 😉

Gość 9392
5 godzin temu, Gość 83838 napisał:

Seksownych jest teraz 99 % kobiet więc na pewno takie laski nie są wyróżniające się z tłumu , no chyba że się bardzo starasz i latasz z prawie gola doopa na wierzchu 

Większość już lata w spodnicach za doope jakby bolca szukały, polki nie są ładne tylko wulgarne, wypinaja te sra//ki jak mogą żeby ktoś się nimi zainteresował, desperatki

Gość 8383
2 minuty temu, Gość 9392 napisał:

Większość już lata w spodnicach za doope jakby bolca szukały, polki nie są ładne tylko wulgarne, wypinaja te sra//ki jak mogą żeby ktoś się nimi zainteresował, desperatki

Trzeba im zasadzić kopa w te gole pryszczate doopy

Gość 93939

W Polsce jak w lesie ob//sranym gownem czemu azjatki tak się nie wypinaja i pozuja na miłe i delikatne ? Bo mają wyższe iq od polek i klasę 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość 93939 napisał:

W Polsce jak w lesie ob//sranym gownem czemu azjatki tak się nie wypinaja i pozuja na miłe i delikatne ? Bo mają wyższe iq od polek i klasę 

Masz coś z pēdofila że Cię kręci kawaii.

Gość 8383
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz coś z pēdofila że Cię kręci kawaii.

A ty coś z murzyna że cie kreci wielka wypieta sra//ka

Gość Gość
6 minut temu, Gość 8383 napisał:

A ty coś z murzyna że cie kreci wielka wypieta sra//ka

A gdzie ja to napisałam przegrywie?

Gość 8282
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A gdzie ja to napisałam przegrywie?

Skończ już wulgarny kobietonie, bo ci wąsy zaczną rosnąć