Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochaaatreter

Co sądzicie o facetach 30 plus ubierających się jak metalowcy

Polecane posty

Gość Gochaaatreter

Mam sąsiada 34 lata, zona dwójka dzieci, ciągle chodzi w glanach koszulce Slayera i ma długie włosy. Czy nie uważacie ze to trochę infantylne ?

Gość gość
Mój jeden sąsiad będzie miał z 54 i tez tak chodzi ubrany i ma długie włosy, a drugi już chyba 70 przekroczył i włosów ma więcej niż rozenkowa po doczepach, z tym że już buty zmienił na lżejsze, w końcu staruszek

Gość gość
Wiecznie niedojrzali poszukiwacze ciasnych nastolatek.

Gość gość
A niech sobie chodzą jak chcą. Krzywdy tym nikomu nie robią.

no smiesznie to dla mnie wyglada pozerka na maksa cos jak te nastoletnie metale w tych wyprasowanych koszulkach i dlugich wlosach jakby dopiero co farbowane i spod prostownicy jak by byl prawdziwym metalem to by nie mial tej kur'wy domowej i by benkartow nie plodzil tylko by zyl sam dla siebie metalem nie mowiac juz o tym ze wzial slub?

Bodzie mój zmysł estetyczny siedemdziesiątka w różowej błyszczącej miniówie i z dekoltem. Ale to kwestia już smaku. A tutaj to styl. Nie bodzie.

i jeszcze wesele mial i w garniturku na oltarzu stal wypicowany a potem sie wozi ze niby metal cfel je'bany xD dobra niech ma ta sobie ta kur'we ale na ch'uj katolski slub bral jak taki metal zagorzaly? albo niech slucha metalu i uczestniczy w obrzedach koscielnych to niech wtedy sie nie kreuje na metala renegata recydywiste i sie nie nosi jak oni xD j'ebany pener

Gość gość
Nie obchodzi mnie to :-)

Gość gość
Jest czysty i nie śmierdzi to nos w d**e se wsadz:-P

Gość gość
Nie. To nie jest infantylne.

nie interesuje mnie, kto co ma na sobie, dopóki nie chodzi z goła dupa i nie śmierdzi może sobie chodzić w irokezie i glanach do samej setki, nic mi do tego

Gość gość
Dobrze, ze nie zmienił stylu i nie boi się wyrazić siebie. Ty autorko dopasowałaś się do stada i tego samego oczekujesz od innych

Gość Gochaaatreter
Widzę ze większość ludzi go usprawiedliwia, ja po prostu tego nie rozumiem jak można być ojcem rodziny i po godzinach zachowywać się jak nastolatek .

Gość gość
Każdy szuka ciasnych nastolatek, czy to metalowiec, czy japiszon w garniturku, czy multimilioner w hawajkach. Nawet impotenci szukają, by sobie choć popatrzeć. Infantylna to jesteś ty, co zrozumiałe, bo ciebie już nie szuka i czujesz się niepotrzebna i zazdrość cię zżera.

Gość gość
Ale on nie zachowuje sie jak nastolatek Moze byc kochajacy i odpowiedzialnym mezem i ojcem

Gość gość
chcialabym miec takiego męża

Gość gość 30plus ona
bo taki z zwykły gostek jest po prostu nudny..krótkie włosy, nie umie sie ubrac, wygląda jak szara mysz, no a taki to ma moc przyciągania, ale pewnie nigdy takiego nie poznam ;-]

Gość gość
Tacy faceci sa najlepsi. Sama nie moge sie doczekac az mojemu wlosy odrosna

Gość gość
Zachowuje się jak nastolatek? Tzn co robi, idzie z kumplami kopać piłke na osiedlowym boisku, czy siedzi z telefonem na murku jara slimy i przegląda fejsa?

Gość gość
Obrzydliwe to wygląda. Zresztą to jeden z najprymitywniejszych gatunków muzycznych. Żałosne żeby tak zatrzymać się w rozwoju. I jeszcze podkreślać wąski choryzont ubiorem. Daleko im do prawdziwych mężczyzn którzy nie muszą zamykać się w jednym temacie z braku wyobraźni i wiedzy muzycznej.

Gość gość
Metal to bardzo zroznicowana muzyka. I wcale nie musi sluchac tylko metalu. Moj maz to metal, a slucha tez folku, country i muzyki klasycznej.

Gość gość
W Polsce ludziom wszystko przeszkadza i na wszystko trzeba narzekać. No, że ktoś metal, albo mieszka inny region, dzielnica, miasto czy kibicuje nie temu. Tak, ja to widzę za każdą wizytą w Polsce u krewnych. Czytam polski internet i to jest straszne, jakie nienawistne ludzie. Moja mama jest Polka, a ojciec Czech i ja się cieszę, że u nas jest wszystko tak normalne i da się żyć bez złości

tak na temat wąskich horyzontów, to może koleżanka zajrzy do słownika ortograficznego i owe horyzonty sobie poszerzy zamiast obgadywać bogu ducha winnego faceta

Gość gość
Właśnie tacy, którym wszystko przeszkadza zamiast nadrobić braki w edukacji wolą pisać głupoty na forum :-)

Gość gość
Autorko, tak naprawde to czemu on powinien sie zmieniac?

Gość marawstala
Wg mnie spoko : )

Gość Gochaaatreter
dziś Jak dla mnie to nie musi, jest wolnym człowiekiem, po prostu próbuje to zrozumieć i wyrażam swoje zdziwienie. Wydaje mi się że to znak naszych czasów bo gdy byłam dzieckiem pokolenie moich rodziców trzydziesto czterdziestolatków ubierało się normalnie.

Gość gość
To jest w tych czasach lepsze, ze jest wiecej wolnosci. Oczywiscie sa ludzie ktorzy dostaja p*****lca jak widza cos niecodzinngo dla nich, ale jestescie wymierajacym gatunkiem

Gość gość
gość dziś Twój"choryzont" mnie rozbawił :) Już chyba lepszy postulowany "brak wyobraźni" nie Twoja absolutna ignorancja :) Ps. Gdybyś nadal nie wiedziała o co chodzi: pisze się "horyzont".

Gość gość
Akurat metal jest całkiem skomplikowany muzycznie, ale ja mam wąskie "choryzonty" więc co mogę wiedzieć. Co do tematu, to uważam że to nie moja sprawa , niech każdy się nosi jak lubi.