Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochaaatreter

Co sądzicie o facetach 30 plus ubierających się jak metalowcy

Polecane posty

Gość gość
Poki co jednak tatuaze na szyi nie sa akceptowane

Gość gość
Lubie facetow z wlasnym stylem. Jesli czuje sie dobrze w tym wydaniu to sie tak ubiera. Bardziej nie lubie facetow, ktorych zona ubiera :D

Gość gość
No ale tych lubic nie musisz :P

Gość gość
No i nie lubie :) takich pantofli z dala widac

Gość gość
Bywalam juz u lekarzy z kolczykiem w nosie czy tatuazem, o kolorowych wlosach nie wspomne.na poczatku troche przeszkadzalo, a nieslusznie.w jednej luteranskiej parafii (mieszkam za granica, kolezanka publikuje wydarzenia regionalne na fejsie) jest pastor z dlugimi czarnymi wlosami, mocna opalenizna i nie uwierzycie, pokazuje sie tylko z makijazem.To moim zdaniem raczej nie wypada, moze ma jakas idee rownouprawnienia/tolerancji, nie wiem, fajnie wyglada ale to pastor przeciez

Gość gość
No i co, ze pastor? Nie ma prawa miec wlasnego stylu?

Gość gość
co za podejście do życia... Nie ważne jakim jest człowiekiem, dobrym czy złym..? tylko że nosi długie włosy? ?? znam takiego, co chodzi w garniturkach i włosami na żel,a bije swoją żonę ..

Gość gość
Moim zdaniem taki luzny pastor to swietna osoba na wlasciwym miejscu. Pokazuje ludzka twarz, a to jest wazne.

Gość gość
Są sobą

Gość gość
Zawsze mi się tacy faceci podobali. Jako nastolatka widywałam czasem starych metali (trzy włosy na krzyż, ale długie, glany/kowbojskie buty, skórzane kurtki) i marzyłam, żeby mieć takiego męża jak sama będę w tym wieku :)

Gość gość
Mój mąż - 36 lat, długie włosy, 90% jego ubrań to czarne, nadal ma płaszcz długi ze skóry ale rzakdo go nosi - bierze go jak jedziemy razem na metalowe koncerty, z 2-3 razy do roku. Mamy 9-letnie dziecko. Mąż jest programistą i zarabia całkiem niezłe pieniądze. |Nie w Polsce.

Gość gość
Smutne, że właściwie każdy kto pisze, że dalej trzyma się starego stylu dodaje, że nie mieszka w Polsce. Duzo to mówi o tym kraju

Gość gość
Polska aż tak ludzi ogranicza?