Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mi sie nie chce

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mi sie chodzic do roboty. Wstawac wczesnie rano. Szykowac sie. Z********ac w robocie. Najlepiej maja te mamuski co siedza w domu z dziecmi. Na spokojnie zrobia sobie obiad spacerek z dzieckiem. Zazdroszcze. Nienawidze chodzic do roboty.

Gość gość
gość dziś Mam dokładnie odwrotnie. Wolę chodzić do roboty niż siedzieć w domu z dziećmi.

Gość gość
Ja w domu pracuję mam działalność :)

Gość gość
Jakbym nie chodzila do roboty to bym miala wiecsj energii. I checi do zycia.

Gość gość
Jak chodziłam to pracy to marzyłam o wolnym. Niestety ze względu na bezpieczeństwo dziecka musiałam zrezygnować z pracy w ciazy i to koszmarne uczucie nie musieć rano wstać do pracy

Gość gość
Tylko przychodzisz po 8 h, siadasz na sofie z ciepla herbatka, albo lampka piwa, wlaczasz TV i masz laby. Ja wstaje w nocy do niemowlaka, od 6 do 22 jestem na kazdy pisk. Po calym dniu padam na pysk i nawet mi sie ruszyc nie chce , by ..by cokolwiek. Siedze za kazdym razem po kilkanascie minut i pcham lyzeczka do buzi, a ten .. a psik i jestem cala w buraczkach. Czasem ma gorszy dzien i piszczy bez wyraznego powodu , nie pozwala sie odlozyc. Jak juz poje, poloze do lozeczka , a ten myk na przuch i wszystko co zjadl na poduszce. Czasem bywa ze nie ma jak do klopa wyjsc bo drze buzke.

Gość gość
Nie mam laby. Mam energicznego 4 latka który nawet w sklepie na zakupach ucieka mi na cały market a z piekarni czy kwiaciarni wybiega na chodnik i gon go sobie z brzuchem pod nosem. W domu tez ciagle chce w coś grać lub się bawić

Gość gość
A mąż ciebie bzyka?

Gość gość
To ze ucieka to twoja wina, to ze nie ma sie z kim bawic tez twoja. Jedynactwo to najwieksza krzywda dla dziecka

Gość gość
No nie umiesz czytać ze jestem w ciazy. Niedługo będzie jedynakiem. I nigdy nie miał być. Nie wszyscy mogą mieć dziecko rok po roku. Do posta wcześniej tak mąż mnie bzyka a ja jego bzykam