Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysłać wszystkie cycate do piachu

Polecane posty

Gość gość

Życzę im jak najgorzej. Durne cycoliny, ciągle tylko robią sobie zdjęcia ryja i tych cycków, są głupie bo myślą, że cyce wystarczą żeby fajnie żyć. W większości zostają kochankami żonatych.

Gość gość
Nigdzie nie wysyłać, cycate są the best!

Gość gość
uau, jaka zazdrosc:D

Gość gość
A ciebie do psychiatryka na dożywocie. Nie mam nagich zdjęć ani żonatego kochanka.

Gość gość
Jakbym mogła to moje bym zmniejszyła, mam problemy z założeniem sukienek, jak jest w pasie dobra to na cyckach za mała. Jak jest na cyckach dobra to w pasie za duża. Chyba niedługo zacznę szyć na zamówienie :)

Gość gość
cycki często jak rodzina są przereklamowane, najlepiej na zdjęciach wychodzą jedynie, na codzień balony to udręka

Gość aryanna
deska zazdrośnica :D

Gość gość
Laski z dużymi cyckami są traktowane tylko jak zabawki do seksu, żaden facet nie traktuje takiej poważnie. Zazwyczaj są głupie i niewykształcone, bo myślały, że duże cycki wszystko za nie załatwią :D

Gość gość
:D desperatka

Gość gość
Kiedyś byłem zakochany w cycatej, teraz wiem ze zakochalem się tylko w jej cyckach, okazala sie nic nie warta, dziiwka, zdradzala swojego faceta. Teraz kocham kobiete o biuscie w rozmiarze przeciętnym i jest super kochana i dużo bardziej seksowna.

Gość gość
Laski z dużymi cyckami są traktowane tylko jak zabawki do seksu, żaden facet nie traktuje takiej poważnie. Zazwyczaj są głupie i niewykształcone, bo myślały, że duże cycki wszystko za nie załatwią smiech.gif x Niesamowite, co deski z zawiści potrafią wymyślać.

Gość gość
ja mam 80/D i garbię się bo już nie raz słyszałam że mężowie na mnie patrzą bo mam cycki. nie zmieniejszyła bym ale nie powiem żebym była szczęśliwa że baby mnie nie cierpią i unikają jak dżumy