Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesie01927

Mam 14 lat i jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość Bojesie01927

Hej.. Jestem tu nowa.. Zaczne od poczatku, miesiąc temu uorswialam seks z chłopakiem bez zabezpieczeń. Chłopak doszedl we mnie.. Nie zdążył.. 3 dni temu podzlam do apteki i kupilam testy ciazowe każdego rodzaju typu paskowe, strumieniowe itp. Każdy miał 2 kreski.. Prawdopodobnie robolismy to w dzień przed owulacją.. Pomocy co ha mam teraz zrobić..?

Gość gość
Byłaś na tyle dorosła żeby uprawiać seks to bądź na tyle dorosła żeby wziąć za jego skutki odpowiedzialność. Nogi rozłożyłaś, a teraz płaczesz?

Gość Bojesie01927
Nie wiedzialam ze zajście w ciążę jest na tyle łatwe..

Gość gość
To trzeba było uważać na biologii. Jak jesteś głupia to twój problem.

Gość Bojesie01927
3 miesiące temu skibczylam 14.. :( wiem ze jestem głupia ale proszę co ja MSM teraz zrobić jak powiedzieć mamie?

Gość gość
Zgłaszam ten post na policje.

Gość gość
Bardzo źle się stało ale stało się. Przygotuj się na złą reakcję rodziców - sama wiesz jacy są Twoi. Po prostu powiedz. Zacznij od tego, że żałujesz itd, i tak będzie źle, ale może choć w pierwszej chwili inaczej d tego podejdą. Ile chłopak ma lat?

Gość gość
Zgłaszam ten post na policje. xxx odczep sięod dziewczyny. Ona tu przyszła po poradę a nie aby zgłaszać kogoś na policje. xxxx Do autorki. niezbyt się orientuje ale zastanów się czy cchesz urodzić czy nie. Jesli nie to działaj szybko bo w naszym systemie prawnym pewnie nie będziesz mogła doprowadzić do aborcji (przy tej polityce prowadzonej przez rząd pewnie nie załapiesz się podd zagrożenie dla życia matki). Ja się w tym nie orientuje ale w internecie są strony, które mówią co i jak załatwi. Tu są nawet na Kafeteri takie tematy. Ale najpier poważnie się zastanów nad decyzją

Gość gość
A co na to twój chłopak?

Gość gość
Zgłaszam ten post na policje. xxx ty odczep się od ludzi. Jest tu jakaś baba czy facet (w to akurat wątpie) która co chwile grozi, że zgłosi coś na policje. Ty się zajmi swoim życiem jak nie chcesz coś komus doradzic. Ludzie wchodzą na to forum i poruszają różne tematy JAKO GOŚCIE bo oczekują zarówno animowości jaki i porady. Może to być krytyka albo pochwała albo cos pomiędzy. Uważasz, że dzieczyna zrobiła głupio to to napisz. Uważasz, że aborcja to śmierć to to napisz ALE nie groż ludziom, że zgłosisz coś na policjie. Myslisz, że policja nie ma co robić. Poza tym jeśli coś ci się nie podoba to przekanaj tą dziewczynę swoimi mądrościami chyba, że Twoją jedyną mądrością jest zgłaszanie postów na policjie!!!!

Gość gość
Male k***isko z ciebie jest po porodzie powinni ci zaszyć dziurę dla twojego dobra

Gość gość
Autorko musisz jak najszybciej porozmawiać z rodzicami. Może zdarzyć się tak, że zgodzą się oni zaadoptować twoje dziecko. Co się stało już się nie zmieni, ale możesz wyciągnąć z tego lekcję na przyszłość, żeby nie uprawiać seksu bez zabezpieczenia.

Gość gość
01:29 przestepstwa nalezy zgłaszac. Post napisala 14latka, wiec sama sobie odpowiedz...

Gość gość
To prawda, uprawianie seksu z dziewczyną poniżej 15 lat jest przestępstwem.

Gość gość
dziś a czy ona gdzieś napisał, że została zgwałcona??? Jakby tak było ta jak najbardziej taką sprawę należałoby zgłosić na policję POD WARUNKIEM, że ona sama by tego chciał. Na razie jej problem jest niechciana ciąża - przynajmniej ja to tak rozumiem. I co pomożesz jej nasyłając na nią policję??? Jak chcesz tu jakoś pomóc to może podputaj się o sytuacje itd. Tak jak pisałam ludzie korzystają z tego forum bo z założenia jest ANONIMOWE. Chodzi ci o dobro tej dziewczyny, o dobro dziecka czy o to aby prokuratura się na nią rzuciła?? To jest 14 letnie dziecko. Oczywiście aby lepiej aby pogadała z rodzicami o ile są w miarę rozsądni itp ale do tego należałoby ją przekonać, wysłuchac (o ile ma się czas) itp. Może dziewczyna doszła do wniosku, że na tym forum znajdzie sięjakaś dziewczyna, która w miarę jej coś mądego do radzi. A ty od razu wypaliłaś, że zgłaszasz to na policje. No gratuluje. Najlepsza pomoc i rada jaką dziewczyna tou usłyszy to policja i prokurator. Na drug raz odrazu pozbędzie się problemu...

Gość gość
problemem to jest twoj głupota. seks z nieletnią jest karalny w tym kraju, obojętnie czy za pozwoleniem czy bez. Bez odbioru.

Gość gość
Nie ma bata. Jest policja dla cudzych pseudodowodw to i będzie dla seksu z nieletnia. Zgłaszam.

Gość gość
02:05 seks z nieletnią jest karalny w tym kraju, obojętnie czy za pozwoleniem czy bez. Bez odbioru. xxx cóż mam wrażenie że autorka akurat o to się nie pytała. A co do ciebie ja biorę pod uwagę jeszcze okoliczności. To prawda, że to jest dziecko ale raczej zagubione i nawet mam wątpliwości czy jeszcze jest na tym formu bo raczej już ją nastraszyliście - czego wam naprawdę gratuluje - to się nazywa prawdziwa empatia. A co do mojej głupoty to pozwól, że się nią dalej pochwalę: Do autorki.... Drogie dziecko na drugi raz jak będziesz pytała się o taką poradę to napisz ,że jesteś pełnoletnia - wtedy te policyjne trolle się od ciebie odczepią bo raczej nie pisałaś tego postu aby się dowiedzieć, że zara ktoś zgłosi cię na policję. Po drugie policja może za nakazem sądu namierzyć IP twojego komputera a nie ciebie z imienia i nazwiaska więc jak byś chciał napisać prawdę to może warto skorzystać z komputera publicznego np. w biliotece jakieś (tylko sprawdź czy nie ma kamer chociaż instytucje publiczne przechowują nagarania gdzieś tak 2 tygodnie może do miesiąca) c) gdyby co istnieją usługi, które umozliwjają podmiane twojego IP. A co do Twojego problemu, o ile jescze tu jesteś, to może pogadaj z rodzicami i chłopakiem. Ciąża w tym wieku może być zagrożeniem dla twojego życia to nie są żarty.....

Gość gość
02:35 poszoł won! myslisz ze ktokolwiek przeczytał te twoje wypociny? a post juz zglosozny, niech 14latka waruje przy drzwiach

Gość gość
Wczesnie zaczynasz doroslosc, wspolczuje tobie i temu dziecku

Gość Marti55
Przepraszam za dodanie tego tematu.. Proszę po prostu o nim zapomnijcie j nie zgkaszajcie sprawy na policję..

Gość Marti55
Nie jestem w ciąży.. Przepraszam za zamieszanie.. Nie chce mieć problemów z policja..

Gość Gość01927
Przepraszam za inne pseudo ale nie mogę wejść na tamto /Bojesie01927

Gość gość
Wyluzuj, nikt tego nie zglosi na policje :-o po prostu tak sobie pisza z nudow:-/

Gość gość
Przecież to prowo :-/

Gość gość
Ale to nie ciebie skażą dziecko tylko gnoja co ci to zrobil.

Gość gość
Nie jestem w ciąży to była prowokacja.. Wiem ze tak Sie nie robi,przepraszam was bardzo, jednak przynajmniej umiem przyznać się do błędu.

Gość gość
ale Wam się wszystkim k***wsko nudzi:)

Gość gość
Chciałam zobaczyć jak społeczeństwo zareaguje na coś takiego, czy bardziej będą wsparciem czy zareahuja hejtem. Jednak nie chce mieć z tego żadnych nie przyjemności.

Gość gość
Boze mloda dziewczynka w ciazy a wy ja jeszcze stresujecie :-o prosila o porady a wy jka zawsze cnotki niewydymki wyzywacie. Autorko jak szukaas pomocy to zle trafilas. A policja ma wazniejsze sprawy niz glupie tematy na kafe:-o