Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Dziewczyno z Kaufladnu w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cze艣膰, wczoraj tj. 23.08.2018 r. oko艂o godziny 17.00 w Kauflandzie w Warszawie przy ul. Lazurowej/Batalion贸w Ch艂opskich, na dziale z chemia, spotka艂em bardzo fajna dziewczyn臋. Fajn膮 w sensie wygl膮du. Wpad艂a mi w oko, ja jej chyba te偶. Kr臋ci艂em si臋 specjalnie mi臋dzy alejkami, 偶eby mie膰 jeszcze okazj臋 min膮膰 si臋 z ni膮, a ona posz艂a w moim kirunku i akurat t膮 alejk膮 w kt贸ej by艂em przesz艂a, 偶eby wyj艣膰 z dzia艂u. Mam nadziej臋, 偶e moja osoba te偶 j膮 zaintrygowa艂a. Potem w kolejce przy kasie wpatrywa艂em si臋 w ni膮 jak sta艂a do innej kasy. Potem razem wychodzili艣my ze sklepu. Oczywi艣cie ja za ni膮 :D fajnie si臋 rusza艂a, mia艂em wra偶enie, 偶e dla mnie, mia艂a fajne n贸偶ki. Dziewczyno, nie mam w takich sytuacjach odwagi podej艣膰, zagada膰, ale jak ju偶 w jaki艣 spos贸b nawi膮偶e kontakt to wszelkie hamluce puszczaj膮 i jetsem otwartym, mi艂ym towarzyszem do rozm贸w i sp臋dzania czasu. Mo偶e akurat przegl膮dasz kafeteri臋. Jestem pewny, 偶e wiesz, 偶e o mnie chodzi. Prosz臋 odezwij si臋 tutaj b膮d藕 na maila spodobamcisie@o2.pl Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰