Go艣膰 go艣膰 Napisano Sierpie艅 24, 2018 Cze艣膰, wczoraj tj. 23.08.2018 r. oko艂o godziny 17.00 w Kauflandzie w Warszawie przy ul. Lazurowej/Batalion贸w Ch艂opskich, na dziale z chemia, spotka艂em bardzo fajna dziewczyn臋. Fajn膮 w sensie wygl膮du. Wpad艂a mi w oko, ja jej chyba te偶. Kr臋ci艂em si臋 specjalnie mi臋dzy alejkami, 偶eby mie膰 jeszcze okazj臋 min膮膰 si臋 z ni膮, a ona posz艂a w moim kirunku i akurat t膮 alejk膮 w kt贸ej by艂em przesz艂a, 偶eby wyj艣膰 z dzia艂u. Mam nadziej臋, 偶e moja osoba te偶 j膮 zaintrygowa艂a. Potem w kolejce przy kasie wpatrywa艂em si臋 w ni膮 jak sta艂a do innej kasy. Potem razem wychodzili艣my ze sklepu. Oczywi艣cie ja za ni膮 :D fajnie si臋 rusza艂a, mia艂em wra偶enie, 偶e dla mnie, mia艂a fajne n贸偶ki. Dziewczyno, nie mam w takich sytuacjach odwagi podej艣膰, zagada膰, ale jak ju偶 w jaki艣 spos贸b nawi膮偶e kontakt to wszelkie hamluce puszczaj膮 i jetsem otwartym, mi艂ym towarzyszem do rozm贸w i sp臋dzania czasu. Mo偶e akurat przegl膮dasz kafeteri臋. Jestem pewny, 偶e wiesz, 偶e o mnie chodzi. Prosz臋 odezwij si臋 tutaj b膮d藕 na maila spodobamcisie@o2.pl Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach