Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog to lekarz a nie zboczeniec? Czy jedno wyklucza drugie?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie..czy ginekolog wyłącza swą seksualność podczas badania? Wizyta u mężczyzny ginekologa wzbudza u wielu kobiet strach.. no właśnie..czego się boją lub obawiają?

Gość gość
Wiele kobiet nie chodzi bo się wstydzą faceta gina i jak twierdzą, nie chce żeby poza mężem facet obcy je oglądał :D

Gość gość
To głupie ale wstydzę się obcych facetów. Nigdy bym nie poszła do lekarza mężczyzny.

Gość gość
14:32 dlaczego?

Gość gość
Zwyczajnie się wstydzę i już

Gość gość
jak pierwszy raz bylam to sie bardzo wstydzilam bo jeszcze mezatka nie bylam,ale poczul ze ja sie krepuje i to bardzo to tak podszedl z tym badaniem ze gdy skonczyl to jeszcze raz chcialam byc przebadana, ale on mi powiedzial ze nastepnym razem i tak zostalo

Gość gość
Jak dobrze poczytam opinie mądrych kobiet. :)

Gość gość
Do mojej mamy to ginekolog przychodzi do niej do mieszkania, bo mama mieszka sama, bardzo go chwali ostatnio mowila mi ze mnie umowi z nim i jak przyjdzie to zebym i ja jemu dala sie przebadac ze nie bede zalowac, ze ma super sprzet, nie wiem co robic

Gość gość
Dlaczego obrzydliwe? Co jest obrzydliwe?

Gość gość
Wiadomo że gdy bada młodą może robić bezkarnie palcówkę przy palpacyjnym mówiąc że nie potrafi znaleźć jajnika a dziewczynę doprowadza nawet do orgazmu. Dlatego podczas każdego badania cipki czy zabiegu mam chłopaka i do jego obecności mam prawo nawet w szpitalu. Gdy ginekolog wyprasza osobę bliską z badań czy zabiegu jest zboczencem jak ten.... " Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza " a kolejny ginekolog aresztowany po gwałtach w Zabrzu!

Gość gość
Nie wszyscy są zboczencami ale dlatego że się trafiają powinnyśmy być z drugą połówką podczas badań i zabiegów tak jak to jest w innych krajach zachodu. Gdy wyprasza to faktycznie powinnyśmy zwrócić uwagę i odstąpić od badania by sobie nie zrobić krzywdy fizycznej i psychicznej g***tem czy molestowaniem przez ginekologa. A gdy jest normalny ginekolog to zachęca osobę bliską do obecności przy badaniu a gdy brak najmuje położną!

Gość gość
Gorzej jak pani ginekolog okazuje się lejbijką babochłopem ;-)

Gość gość
Ja juz kilka lat mam ginekologa i kochanka w jednej osobie a jak to do tego doszlo to dluga chistoryjka w kazdym razie jestem tez od trzech mezatka ale maz bardzo rzadko jest w domu tylko w UK.