Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta rocznego dziecka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie, nie jesteś. Praktycznie każdy przekracza normy spożycia soli, ale jakoś masowych zawałów w tak młodym wieku nie ma.

Gość gość
gość dziś Kaza ograniczyc jezeli ktos przekracza norme, ale nigdy jezeli ktos je w normach. x To w końcu jadłaś w normach zanim się rozchorowałaś, czy normy dziennego spożycia były przekroczone? x Kolejna analfabetka. Az takie ciezkie jest czytanie ze zrozumieniem? Lekarze przy nadcisnieniu nigdy nie kaza wyrzucac/ ani ograniczac ponizej norm dla człowieka zdrowego soli z diety, a mnie kazali, bo było to jasne, że to ona mnie prawie zabiła.

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie, nie jesteś. Praktycznie każdy przekracza normy spożycia soli, ale jakoś masowych zawałów w tak młodym wieku nie ma. x STANÓW PRZEDZAWAŁOWYCH. I owszem. są. coraz więcej.

Gość gość
dziś x "Analfabetyzm naukowy"? "Moja racja"? To chyba nie do mnie. Odnoszę się do Twoich wypowiedzi zadając pytanie. O spożycie sodu w mojej rodzinie nie musisz się martwić. Potrafię to bardzo dobrze policzyć. Od najmłodszego po najstarszego członka, żadne z nas nie przekracza nawet połowy dzienniej dawki.

Gość gość
dziś x 1. Jakbyś przeczytała swoje wszystkie wypowiedzi od początku, po kolei, to zauważyłabyś, że mogą rodzić się dodatkowe pytania i nie ma to nic wspólnego z analfabetyzmem. 2. Masz podobno 24 lata i w sposób tak agresywny i niekulturalny odpisujesz, być może dużo starszym od siebie osobom (m.in. mnie-a nie obraziłam Cię ani razu), w tonie nie znoszącym sprzeciwu, jakbyś miała monopol na prawdę (a zarzucasz to innym). Ja nie dopytuję, żeby dyskredytować, co piszesz, ale żeby dyskutować. Ale w porządku. Kończę tę wymianę zdań.

Gość gość
Moje skończyło rok miesiąc temu i od tego czasu daje już wszystko co my jemy. Co wy tak teraz wymyslacie cuda na kiju, jakoś my i nasi rodzice jedliśmy sól i cukier od początku i żyjemy

Gość gość
gość dziś Ty agresji chyba nie widzialas. Widze, na twoim przykladzie, ze wiek nie ma nic wspolnego z inteligencją.

Gość gość
gość dziś My żyjemy, ale JEDNA dostała "od soli" zawału w wieku 20 lat. Miejmy nadzieję, że ona tych tragicznych genów nie przekaże, bo ludzkość wymrze na zawały od soli :D

Gość gość
gość wczoraj gość dziś My żyjemy, ale JEDNA dostała "od soli" zawału w wieku 20 lat. Miejmy nadzieję, że ona tych tragicznych genów nie przekaże, bo ludzkość wymrze na zawały od soli smiech.gif x Jeszcze zyjesz. Zobaczymy czy ci bedzie do smiechu jak twoje dziecko padnie jak kawka ;)

Gość gość
Idiotka???