Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z dzisiejszymi facetami, nie chcą być męzami, ojcami, JAK DZIECI

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Wybaczcie, że się wtrącę, ja np. świadomie zrezygnowałam po obserwacji tego świata.

Gość gość
to tylko przyziemne głupie baby sie rozmnażają, powinni was wywieźć do krajów trzeciego świata

Gość gość
dziś gość dziś Masz dom i co z tego? W gaciach to samo obspermione, poniżające człowieka narzędzie pogardy i uprzedmiotowienia. X Jak już to NA dom a nie dom. Po co mi dom samemu sobie? Mi wystarczy kawalerka to wam kobietom reklamy spraly mózgi. Ja wolę sobie kasą obracać. A za takie podejście "i co z tego" możesz o mnie zapomnieć. Idź dawać d**y lobuzom może setny się zakocha.

Gość gość
14:28 Już lewaccy hipokryci najeżdżają na jakąś dziewicę, standard :D:D

Gość gość
gość dziś Typowa reakcja pseudo prawiczka z pseudo wartościami :D Jak nie potrafisz trzymać cnoty do końca nic niewartego życia, to tylko o Tobie świadczy.

Gość gość
Dajcie spokój tej lewaczce nieszczęsnej. Pewnie doświadczyła jakiegoś #metoo albo innej patologii seksualnej, a zamiast to przerobić z psychologiem to przyjęła Eko - antynatalistyczną ideologię i wygaduje bzdury o męskiej opresji narzędziem pogardy :D

Gość gość
14:29 Jeśli zdałaś sobie sprawę, jak g*wniane warunki wychowania miałoby Twoje dziecko (nie wyłącznie w domu, ale i środowisku), to gratulację. W innym przypadku to racjonalizowanie własnych ułomności.

Gość gość
gość dziś Przede wszystkim dostrzegam zbyt dużo cierpienia i śmierci dookoła, sadyzm mnie nie kręci.

Gość gość
dziś gość dziś Typowa reakcja pseudo prawiczka z pseudo wartościami smiech.gif Jak nie potrafisz trzymać cnoty do końca nic niewartego życia, to tylko o Tobie świadczy. X Nie ja po prostu nie dostałem domu od rodziców czy po babci i jakieś minimum szacunku się należy. Niech lepiej namawia lobuza na kredyt hipoteczny bo to jej bajka. Gotowe od chłopa też trzeba umieć docenić.

Gość gość
gość dziś Chyba przegapiłaś. Jestem kobietą. I nie wegetarianką.

Gość gość
14:34 Piszecie z kilkoma osobami... Na moje, to ekolożka i ta od spermy, to inne osoby :-)

Gość gość
gość dziś Gotowe od łobuza udającego prawiczka, a chcącego seksu trzeba docenić i sie puścić? Mylicie porządne dziewice z prostytutkami!!!!!!

Gość gość
gość dziś A dlaczego te koncerny i monopole mogą się rozwijać?

Gość gość
gość dziś A kto to wszystko konsumuje jak nie populacja?

Gość gość
gość dziś I kto tu jest lewakiem? Wam się wydaje, że błona dziewicza sobie urosła dla jaj? Może traktujcie tak samo ręce? Jeszcze dodajcie, że seks to sie z miłości uprawia.

Gość gość
gość dziś A jaki trzeba mieć zryty łeb, żeby promować nadmierne rozmnażanie i przymuszać do nigo ludz, którzy tego nie chcą?

Gość gość
dziś gość dziś Gotowe od łobuza udającego prawiczka, a chcącego seksu trzeba docenić i sie puścić? Mylicie porządne dziewice z prostytutkami!!!!!! X Ja jestem prawiczkiem jeśli nie wierzysz twój problem.

Gość gość
Przecież ludzie którzy maja dzieci są bardziej zmęczeni i nieszczęśliwi. Wiec natura go/wno wie co robi

Gość gość
gość dziś Bo są korzystniejsze na rynku? Bo ludzie chcą taniej i piękniej podane, zamiast wymagać jakości? Bo rząd ma w tym swój interes?

Gość gość
Ja pieprze :D Co ja czytam? :D Ta od dziewictwa, to nie jest żadna feministka, tylko ta panna, co trollowała dziewica i Michała.

Gość gość
Przecież ludzie którzy maja dzieci są bardziej zmęczeni i nieszczęśliwi. x Kłania się brak organizacji, brak umiejętności planowania perspektywicznego i złe warunki dla wychowywania.

Gość gość
gość dziś Może jesteś, ale zarżnąć dziewicę spermą to by się chciało nie?

Gość gość
gość dziś Przecież ludzie którzy maja dzieci są bardziej zmęczeni i nieszczęśliwi. x Kłania się brak organizacji, brak umiejętności planowania perspektywicznego i złe warunki dla wychowywania. x Tak tak oczywiście. Przestań sama siebie oszukiwać

Gość gość
dziś gość dziś Może jesteś, ale zarżnąć dziewicę spermą to by się chciało nie? X Odmowilem kilka razy seksu, raz nawet dziewicy.

Gość gość
gość dziś Ja tylko pragnę zaznaczyć, że wypowiada się tu więcej niż jedna osoba. Poza tym nadużywacie określenia lewak. Jeżeli ktoś uważa natomiast, że rozmnażanie to najwyższe dobro i powinnoć każdego człowieka, przeszkadzają mu ludzi, którzy tego nie robią, proponuję mu spakować walizki i wyjechać da jakiegoś kraju 3 świata. Będziecie wśród swoich i ból pupy wyleczycie.

Gość gość
14:40 jeden chuj;-)

Gość gość
Ja tam nikogo nie zmuszam do rodzenia, ale niech osoby bezdzietne nie tłumaczą się przeludnieniem w trzecim świecie, bo to żałosne!

Gość gość
gość dziś I będziesz porządny do grobowej deski?

Gość gość
14.46. Czyli jednak masz jakiś problem psychiczny ze sferą seksualną.

Gość gość
:D:D:D:D:D:D