Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z dzisiejszymi facetami, nie chcą być męzami, ojcami, JAK DZIECI

Polecane posty

Gość gość
świat zwierząt dla głupich rozmnażających się bab to za trudne do ogarnięcia. Samice umieją zadbać o siebie a baby nie, tylko teraz musimy pracować na ich pisklęta dając im 500+ bo nie są w stanie je wyżywić

Gość gość
gość dziś Nadal liczba spraw o gwałt jest marginalna, w porównaniu z resztą zdrowego społeczeństwa. Poza tym, popęd można realizować nie tylko za pomocą narządów drugiego człowieka, można się wyżyć własnoręcznie.

Gość gość
gość dziś Wytłumacz mi dlaczego nie posiadanie dziecka jest patologią a posiadnie tylko jednego już nie?Jedno i drugie jest wbrew naturze. A skutki uboczne może mieć wszystko. Posiadanie dzieci, przez ludzi zdegenrowanych i skrzywionych bedzie miało o wiele gorsze skutki uboczne niż ich bezdzietność. Poza tym bezdzietność nieskrzywionych jednostek może być bardzo pożyteczna dla społeczeństwa, bo jednostki te, nie płodząc, będą mogły się skupiać na pracy, z której będą korzystać wszyscy.

Gość gość
gość dziś Co Ty wymyślasz człowieku? 500+ to gratis do rozmnażania, a nie zasiłek, który ma wyżywić, bo nie ma dochodu.

Gość gość
Zwierzęta czujące się na siłach mogłyby mieć co chwile młode. Wątpię czy kobieta na siłach chciałaby miec 5+ dzieci... po prostu to ciężka praca i rezygnuje...

Gość gość
gość dziś gość dziś Nadal liczba spraw o gwałt jest marginalna x Liczba SPRAW. Chcesz porozmawiać o nadużyciach w związkach i w luźnych relacjach? A może o tym, że niekontrolowany popęd nie objawia się wyłącznie gwałceniem wszystkiego, co nie ucieka?

Gość gość
Wątpię czy kobieta na siłach chciałaby miec 5+ dzieci... po prostu to ciężka praca i rezygnuje... x Skoro dla niej to ''ciężka praca'', to właśnie nie czuje się na siłach.

Gość gość
gość dziś To w jaki inny sposób człowiek nie kontroluje popędu, jeśli nie bierze drugiej osoby na siłę?

Gość gość
A jak ktoś nie czuje się na siłach mieć nawet jednego dziecka

Gość gość
gość dziś Nie rozumiesz. Posiadanie, bądź nie, jest skutkiem. I teraz rozpatrujemy przyczynę. Są przyczyny pozytywne i negatywne. Jeśli negatywne tyczą się jedynie danej jednostki, to nie ma większego problemu. Ale jeśli te same negatywy oddziałują na wszystkich (czynniki wpływające na patologie i degeneracje społeczeństwa), trzeba temu przeciwdziałać i marginalizować i piętnować zachowania, które są ich skutkiem.

Gość gość
gość dziś Zdradza? Pozwala sobie na aluzje seksualne? Na molestowanie? To jeszcze nie gwałt, ale już oznaka braku kontroli.

Gość gość
do gość dziś - ładne mi kuźwa gratis jak emeryci za swoją 35-40 letnią prace dostają 1 tys-1400 zł, za pracę dojeżdżając ok. 20-50 km 1500 zł i muszą żyć, to 500+ na jednego gówniaka to luksus. Gdzie wy kuźwa żyjecie, że tak zarabiacie, chyba macie swoich starych co was ustawili przy korycie. Pracuję i dostaję 1600 zł i muszę żyć

Gość gość
Ja mam 29 lat. Nie chce mieć dzieci i jeśli mi się zachce nagle dziecka to to będzie wiadome ze odwaliło mi bo dopadł mnie instynkt macierzyński. Mam wielka nadzieje ze ten zaszczyt bycia matka mnie ominie

Gość gość
i w moich stronach to norma jak się tak zarabia albo ma emeryturę. Ja sie tylko dziwię, zę głupi ludzie na czele ze mną siedzą cicho i nie wyjdą na ulicę i zrobią wojnę domową z powodu biedy pracując

Gość gość
gość dziś Inne czynności leżą obok tego samego paragrafu, co zgwałcenie, myślałam, że to logiczne i nie trzeba wymieniać. Dyskusja zaczęła się od trzymania dziewictwa, więc mieszanie w to zdrad nie ma sensu. Pomijam, że zdrady to z założenia idiotyzm, bo zamiast zdradzać, można się rozstać, a potem się zabawiać.

Gość gość
Ten sam mechanizm decyduje, że kobieta chce mieć ewentualnie jedno, a nie wiele dzieci. xxx Albo wcale. Wszystko jest więc zgodne z naturą :-D Nie imputujcie więc bezdzietnym z wyboru, że coś nimi nie tak. Tym bardziej jeśli sami ograniczacie liczbę własnego potomstwa.

Gość gość
Ale chyba według natury byscie nie miały mężów co nie? Byscie dawały się zapładniac coraz to silniejszemu mężczyźnie... Wiec każda powinna mieć gdzieś 3jke dzieci i każde z innym

Gość gość
gość dziś Ja Ci tylko tłumaczę, jak to oficjalnie ma wyglądać. Nie miej do mnie pretensji, tylko do rządzących. Ja tam dzieci nie mam, na emeryturę dawno nie liczę, ale rozumiem w jakimś sensie postawę rządzących. Dla nich bardziej opłacalni są zapieprzacze na ZUS, niż chorzy emeryci, myślisz, że służba zdrowia tak słabo działa, bo nie mają kasy? Przecież to wszystko jest ukartowane, im gorsze lecznictwo, tym więcej śmierci i więcej zaoszczędzonej forsy.

Gość gość
Wnosek z tego taki, ze wszyscy jesteśy zdegenerowani. Bezdzietni, dzietni i wielodzietni. Jak żyć?

Gość gość
16:14 Paragrafy nie mają tu nic do rzeczy, wymienione zachowania nie są tym samym, a na równi z gwałtem świadczą o braku kontroli. Skręciliśmy i odpowiedź była stricte do wskazanego pytania. Natomiast, a'propos trzymania ''dziewictwa'', to zdrada ma się do tego jak najbardziej, ponieważ dziewictwo wyróżnia się na biologiczne oraz psychiczne. Jakkolwiek, popędu w pewnych okolicznościach nie da się kontrolować. Dostałaś przykład zachowań wskazujących na brak kontroli, jak i wskazówkę, że kontrola lub jej brak wynika nie wyłącznie stricte z popędu. I na tym uważam temat za zamknięty :) Pozdrawiam.

Gość gość
myślisz, że służba zdrowia tak słabo działa, bo nie mają kasy? Przecież to wszystko jest ukartowane, im gorsze lecznictwo, tym więcej śmierci i więcej zaoszczędzonej forsy. x Dążymy do prywatyzacji, do komercjalizacji oraz monopolizmu, podobnie jak w US. To nastawienie na zyski głównie, nie tyle regulację populacji społeczeństwa (choć i taki skutek jest, oczywiście).

Gość gość
gość dziś Mają, bo dla mnie to było logiczne, że nie muszę rozgraniczać na zgwałcenie, czy na doprowadzenie do innych czynności, bo jedno łączy się z drugim. Jak nie wynika, jak wynika? Sorry, ale wszystko zaczęło się od stwierdzenia, że nie wiadomo, co życie przyniesie, od tego przeszliśmy do gwałtów, zdrad, molestowania. Aż sobie wyobraziłam kogoś, kto zdradził, albo zgwałcił, kto z niewinną miną stwierdza, że on w sumie nie wiedział, że to zrobi, takie niespodzianki w życiu i w ogóle o co to zamieszanie. Nie wiadomo, co życie przyniesie, jeśli wpadnę pod samochód, a nie wtedy, kiedy nagle ktoś postanowi zgwałcić, lub zdradzić, wtedy to się nazywa byciem chujem, a nie życiowe niespodzianki, no błagam :D

Gość gość
gość dziś To tylko skutek uboczny, przecież trupy i brak odpowiedzialności morderców w kitlach, to też zagrywka czysto ekonomiczna, tylko wtedy więcej forsy trafia do tych biznesmenów, a nie do państwa.

Gość gość
A tak swoją drogą to socjotechnika czy inżynieria społeczna, pcha ludzi do żenienia się czy wychodzenia za mąż. Łączenie się w pary na CAŁE życie nie jest zgodne z naturą. Dobieramy się w pary (co z punktu widzenia natury jest OK), a potem musimy trwać w nich do końca życia, bo społeczeństwo tego wymaga.

Gość gość
Łączenie się w pary na CAŁE życie nie jest zgodne z naturą. x Jest całkiem naturalne z tym, że nie jest cechą gatunkową, tylko osobniczą.

Gość gość
Winne jestescie wy kobiety. Feminizm zrobil z was meskie wulgarne babochlopy lub rozwiazle latawice a z taka nikt nie chce miec dzieci czy byc mezem takiej. Co do mezczyzn to wasze zachowanie psuje mezczyzn ponadto same latacie za takimi, ktorzy sa tacy jak w temacie a tych dobrych mezczyzn olewacie

Gość gość
Jest tyle rzeczy do roboty w zyciu poza płodzeniem i wychowywaniem dzieci. Czy nieprzespane noce, stresy związane z wychowywaniem dziecka, praca po to aby byly pieniądze na utrzymanie rodziny to coś atrakcyjnego? Nawet dla kobiet. Ciąża i poród (często z komplikacjami), połóg, wstawanie po nocach, karmienie piersią, ganianie po lekarzach z dziećmi, problemy w szkole, wiek dorastania, to nie jest coś co każdy chce przeżywać. Życie bez dzieci jest bardziej wygodne i bezstresowe. Jest więcej czasu i pieniędzy, które można wykorzystać jak się chce. Kiedyś była duża presja społeczna na zakładanie rodziny, ludzie wcześnie się żenili i płodzili dzieci. Dziś ta presja jest dużo mniejsza iludzie z tego korzystają.

Gość gość
gość dziś Nie istnieje takie zwierzę, jak dobry mężczyzna!!!!

Gość gość
gość dziś Tak samo jak dobra kobieta :-)

Gość gość
gość dziś Ale to było serio, sorry, ja jestem prawiczkiem, ale nie udaję szlachetnego, tylko wiem po co mężczyźnie żona ;-)