Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoannqQ

Już nie wytrzymuje! Nie mam pojecia co zrobić...

Polecane posty

Gość JoannqQ

Witam, nazywam się Monika i chciałambym was prosić o radę badż jakąkolwiek wskazówkę. A więc mieszkam już od ponad 2 lat w USA z swoim mężem i córeczka w wieku 5 lat, właśnie zaczeła chodzić do przedszkola w Stanach i miałam dość mieszane uczucia z tym na poczatku. Córka mówi po polsku, choć zna pare słów po angielsku. Chcę zeby byla dwujęzyczne a nie tylko ang. Wczoraj miała nieprzyjemną sytuację. Jedna dziewczynka mianowicie uderzyła ją w głowę lalką bo ta nie umiała powiedzieć jej co lubi robić w wolnym czasiw,czy coś takiego. Jak po nia przyszłwm zapytałam sie nauczycielki co sie stalo a ona na to ze nic dzieci sie po prostu nie lubia, a siniak na pol twarzy ma, potem kolejna sytuacja byla nazajutrz znowu kolejne zadrapanie na lokciu od tej samej dziewczynki. Ja sie pytam k***a gdzie była, wtedy ta przedszkolanka co?! Wogule nie reaguje, rozmawiałam z corka i mowi ze boi sie tam chodzic. Maz poszedł i pogadał z matką tej dziewczynki i powoedziała mu ze nasza corka jest "glupia jak na ten wiek, albo ma autyzm do kwadratu" wyobrażacie sobie coś takiego!!! Maz sie wściekł i poszedł od tej chorej baby. Co mam robić zmienić przedszkole czy też zapisać córkę na karate czy techniki obrony bo jiz sama nie wiem a to niby najlepsze przedszkole w New Yersy. Masakra jakaś sie z tymi ludzimi.

Gość gość
Ta przedszkolana jest chyba troszkę niepoważna skoro nie reaguje na takie sytację...