Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica wieku w związku

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 42 lata i poznałem dziewczynę, która ma 23 lata. Jest nam dobrze razem. Mówi mi że wiek nie ma znaczenia, jednak zastanawiam się czy taki związek ma szanse przetrwać. Macie jakieś doświadczenia?

Gość gość
Ma być żoną?

Gość gość
U mnie była podobna różnica wieku tyle że w drugą stronę :D Ja 28 ona 46. Nie przetrwało ale spotykaliśmy się przez 10 miesięcy. Nigdy mnie nie kochała ale jakieś tam miłe wspomnienie zostało, tym bardziej że była 10/10 :D

Gość gość
poznałem ja 3 miesiące temu, 2 jesteśmy razem i szukam tylko kobiety na całe życie.

Gość błąd rachunkowy
tego kwiatu jest pół światu :)

Gość gość
Jeśli mężczyzna jest starszy od kobiety to może być starszy od partnerki jakieś 20 do 60 lat. (i wszystko jest OK) Jeśli to kobieta jest starsza od partnera to może być od niego starsza o jakieś 20 do 60 minut. (i to i tak będzie totalna klapa) Tak, tak panowie hodujcie już sobie zony w inkubatorach, a pytanie na Kafe zadaje jak zwykle niedojrzały emocjonalne Piotruś Pan. Pozdrawiam wszystkich PP, którzy pytają się na Kafe jak żyć?

Gość gość
dziś za 20 lat bedziesz starym capem a Ona kobietą w rozkwicie, taka roznica to przesada jak ojciiec z corką

Gość gość
ja zawsze będę młody

Gość gość
23 lata ta dziewczyna to przy tobie dziecko dopiero uczy sie zycia, gdyby to była moja corka to niestety dla Ciebie byłoby nie dobrze

Gość a jesli
to choroba sieroca

Gość gość
popatrz na 60 latkow ktorzy gadali jak Ty a sa dziadkami w tymw ieku i maja wnuczkki

Gość gość
22:05 pi..rzysz głupoty, większość facetów szuka mniej więcej równolatki albo różnica wieku +/- 3 lata. Autor zakochał się w takiej młodej to jego sprawa, część facetów tak ma, część woli starsze o 5 lat i więcej, nie ma reguły.

Gość gość
Pytanie nie dotyczyło rodziców. Po co takie wyładowywanie swoich flustracji, Masz jakieś komplekty?

Gość gość
facet d**y młodej Ci sie zachciało i tyle a ta dziewucha jak widac rozumem nie grzeszy i chwyta co pod rękę idzie, biedny chyba nie jestes?:P

Gość gość
kompleksy to chyba ma ten facet, ze za dziecko się bierze!

Gość gość
20 lat roznicy to kawał czasu i historii Polski:D

Gość gość
Obudź się człowieku mam 40 lat i większość moich samotnych kolegów po czterdziestce bierze się za dwudziestoparolatki, ostatnio nawet stwierdziliśmy, że to jakaś plaga. Ciągle prowadzają się ze studentkami, swoimi pracownicami, to są jakieś atawizmy, którym teraz hołduje nasze społeczeństwo.

Gość gość
Tym którzy chcą coś tu dodać to przypominam o zadanym pytaniu. Po co pisać co kto myśli jeśli nie tego dotyczy temat. Załóżcie sobie nowy wątek. Tym, którzy odpowiadają na pytania dziękuję za opinie.

Gość laska szefa
Mój szef 45 lat też ma partnerkę ponad dwadzieścia lat młodszą i teraz ona nam szefuje hehehe

Gość gość
Jakbyś był pewien swoich uczuć to byś się nie pytał i tyle w temacie. Kochasz to teraz siedź z niunią przed TV.

Gość gość
dziś bo w tym wieku facet przechodzi kryzys, kuska mu tak nie staje jak 20 lat temu więc bierze zywy towar o 2 dekady młodszy pociupcia pociupcia wyda kase a młoda i tak pojdzie z czasem dalej no chyba ze bogaty

Gość gość
To jest twoje doświadczenie o które pytałem? Współczuję ale mam nadzieje, że się jeszcze pozbierasz

Gość gość
taki układ 40 latka z 20 laką to zenada wiadomo ze o du.pę chodzi, no i historia Polski tez się tu kłania jak ktos powiedział, bo ta młodka na ten temat musiałaby się starych pytac o co w niej chodzi:P

Gość gość
hahahaha

Gość gość
Fakt mój szef ciągle jest z młodszymi od siebie i zamienia je na coraz młodsze, przed światem trochę się kryje, ale w firmie wszyscy wiedzą, młoda się nieźle ustawiła, skacze koło niego, aż miło :)

Gość gość
A autorze chcesz kogoś takiego poślubić. Co ci się w niej podoba takiego że wolisz ją niż kobiete w swoim wieku?

Gość Facet strzelec
Czy Wy jeszcze nie skumaliście, że niektórzy po prostu wolą młodsze i zawsze tak mieli.

Gość gość
młoda dupa uciechy da tyle dopoki on bedzie mogł i kase miał bo nic wiecej przy takiej roznicy sobie dac nie mozna oprocz sexu

Gość gość
dziś no tak jak miał 20 lat to co za 10 latki się brał?:D najwidoczniej związek opiera się tylko na pirdoleniu a na tym niczego trwałego sie nie zbuduje nawet jak d.upa młodsza o 20 lat, to ile tych młodszych do 40 stki miał?

Gość gość
gość dziś Gdyby szef nie był szefem to by nóg nie rozłożyła, też znam takie zdziry:D