Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helania

Usuwanie rozstepów w Poznaniu

Polecane posty

Gość Helania

Mam bardzo brzydkie rozstepy na brzuchu, udach i pośladkach. Chcę je koniecznie usunąć i nie mogę się zdecydować gdzie?? Proszę dziewczyny mi podpowiedzieć, gdzie wykonają skutecznie i w przystępnej cenie??????

Gość Elka Z
Uważam, że bardzo dobry sposób na rozstępy po ciąży to terapia laserowa. Ja zdecydowałam się na leserem frakcyjnym w profesjonalnej klinice Proderma przy ul. Wyłom. Pomimo tego, że jest to kosztowna metoda, to jest efekty wygładzenia skóry. Przed zabiegiem najpierw się skonsultowałam z lekarzem dermatologiem, który polecił najodpowiedniejszy rodzaj metody laserowej do typu skóry i głębokości bruzd.Polecam

Gość Iwa Tyl
Polecam w Prodermie zabieg wygładzenia rozstępów Dermapenem, czyli nakłuwanie malutkimi igiełkami skóry i wprowadzanie aktywnych preparatów. Jest to bardzo skuteczny zabieg regenerujący skórę, zwłaszcza w przypadku rozstępów i cellulitu. Świetnie i fachowo wykonany zabieg, bezpiecznie i bardzo uprzejma obsługa.

Gość Emilia S
Usuwałam rozstępy w zeszłym roku w Prodermie. Musiałam kilkakrotnie powtórzyć bo miałam dość głębokie bruzdy. Pani doktor dobierała parametry ustawienia laseru odpowiednio do głębokości bruzd. Efekt był widoczny dopiero po kilku zabiegach, ale warto było zaryzykować bo w końcu skóra ujędrniła się, a rozstępy zostały spłycone. Polecam

Gość gość
Mi pomogło stretch free Flosleka, koniecznie zawsze na mojej półce.

Gość adka91
Tylko PRODERMA w Poznaniu! Usuwałam tam rozstępy po ciąży i efekty są zniewalające! szczerze polecam