Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka non stop chora juz wariuje

Polecane posty

Gość gość
dziś Skoro cał czas była chora, to widać nie pomogło. To są silne środki. Czy Wy sumienia nie macie pakować w małe orgamizmy takiej chemii? Nie żal Wam dzieci nerek i wątroby? Ja nawet kota kupę oddaję do badania, a nie odrobaczam w ciemno...

Gość gość
Moja 4 latka tez tak choruje,rok temu poszła do przedszkola,ale przez 5 miesięcy była dokładnie... 20 dni.Zabralam ja,z tym ze mogłam sobie na to pozwolić,bo bylam w ciąży,a teraz na macierzyńskim.Przebadana pod każdym kątem,a choruje.W zeszłym roku miała trzy razy pobyt w szpitalu,trzy razy cudem szpital udało się uniknąć (zastrzyki),a antybiotyków doustnych to nie wiem ile miała.Do trzeciego roku roku życia zero antybiotyków,ze dwa razy jakieś przeziębienie,ja nie wiedziałam co to znaczy gorączka u dziecka,teraz już wiem.Wlasnie przyjmuje znowu zastrzyki-zapalenie płuc.Wspolczuje,bo wiem co to znaczy chorowite dziecko.

Gość gość
Miala niedawno testy na alergie i nic nie wyszlo.

Gość gość
19.07 następna, która sobie dopowiada tragizmy!! Otóż wszechwiedząca ekspertko leków i badań, moje dziecko przed podaniem leku na robaki miało badany kał!!!!!! Lek przepisała pediatra, przy okazji tłumacząc wszystko szczegółowo.

Gość gość
Mialam tonsamo z synem. Pomogl bronhovaxon szczepionka doustna. Mial 3 serie -3 mce. Pomoglo bardzo. Poczytaj o tym. A ma przerosniete migdaly?

Gość gość
U mnie w domu to samo :( mały, prawie 5 lat bez przerwy choruje. Co pójdzie do przedszkola to znowu łapie katar a potem zapalenie oskrzeli murowane. U nas to właśnie winny jest przerośnięty migdał. Czekamy na zabieg w CZD. Najważniejsze jest, żeby zaraz na początku przeziębienia zwalczyć katar. Pomagają krople sterydowe od laryngologa a jak mały ma zatkany nos i nie może w nocy spać świetnie sprawdzają się plastry Pneumolan Aroma. To naturalne olejki z mięty, lawendy i eukaliptusa. Naklejam na piżamkę i mały ładnie śpi w nocy. Jak z nim śpię, to sama się inhaluję. Ślicznie pachną :)