Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niby fajna a jednak nikt sie nie interesuje

Polecane posty

Gość gość

Jestem jajcarą,a jednoczesnie kiedy trzeba-powazna i do rany przyloz. Romantyczka i szalona w jednym. Szczupla ale z kobiecymi kraglosciami (szersze biodra, dosc duzy biust, wieksze uda) I...porządna. Lubie dlugi podryw,a wiekszosc szybko rezygnuje..chca mnie do seksu albo wcale. Niewielu sie mna interesuje. Powinnam przefarbowac sie na blond i malować czy co?Dlaczego nie budze zainteresowania?

Gość gość
wspaniala autoreklama. sek w tym ze wiekszosc trzezwo myslacych ludzi w reklamy nie wierzy. widzisz jaka tu reakcja zachodzi, czy trzeba ci to narysowac?

Gość gość
Ty nie jestes takfajnajak myskisz. Oni nie wszyscy chca seksu. Tak , jestes przykladowa kobieta z sympatii.

Gość gość
Niby to ja jestem piękną i bogata tak że tego.

Gość gość
nikt się nie interesuje? a może ktoś..?

Gość gość
Nie autoreklama.Wszyscy tak o mnie mowia.Zwierzam sie anonimowo bo zastanawia mnie...wszyscy mowia; masz czas,mloda jestes.Ale mnie to zastanawia skoro przez 22 lata zycia niewielu sie mna interesowalo (albo byli to nieciekawi chlopcy ktorzy za mna nie szaleli) a ja szybko sie zakochuje i nie chce zwiazku z rozsadku tylko z milosci ale musi byc tez po drugiej stronie. O sympatii mi nawet nic nie mowcie nie siedze na takich portalach

Gość gość
Mnie np ten moj romantyzm i tajemniczosc denerwuja. A takze powsciagliwosc. Widze ze faceci wolą latwe dziewczyny. Na pewno nie jestem idealem z wygladu bo malo kiedy widze na sobie spojrzenia innych.Dlatego mowie moze przefarbuje sie na blond i zaczne malowac oraz seksownie ubierac? Moze tu lezy problem? Dziwne bo mam tylu znajomych i kilka razy nawet dostalam kosza a teraz widze jak zwiazali sie z dziewczynami.Jedni z szarymi myszkami drudzy z postrzelonymi.A ja zawsze sama.

Gość gość
Słowo klucz: NIBY W rzeczywistości nie jesteś fajna, co masz zrobić? Ogarnąć się i nie wmawiać sobie, że jesteś fajna

Gość gość
Ja mam 24 lata i mam podobny problem

Gość gość
Wszyscy mowia ze szukaja takich kobiet i co,jakos nie widac

Gość gość
Z tym ze jestem facetem

Gość gość
To moze mi powiedz co ze mna nie tak

Gość gość
wycowyfanie udało się wygracie z ruskimi drugi raz armia łódź przemieszcza się do Konina odpowiemy wam

Gość gość
A może tobie wydaje się że jesteś np. "tajemnicza", może faceci odbierają cię jako "gęś"... Może po prostu nie trafiłaś na "tego".

Gość gość
wydało się

Gość gość
Dziś sex nie jest tematem tabu, każdy jest świadomy swej sexualnosci. Jeśli kobieta bredzi że nie jest łatwa i że trzeba na nią poczekać tzn że jest asexualna - zimna kloda, a takie omija się z daleka. Jeśli mimo bliskości i zakochania mówi nie to sex nie jest jej do szczęścia potrzebny, zostanie żoną urodzi dziecko plan wykonany koniec z sexem.

Gość gość
Bo fajna dla Kobiety to dokładnie to samo określenie co miły dla Mężczyzny ;)

Gość gość
Dwie sprawy cię dyskwalifikują autorko. Pierwsza: większe uda (czyli grube, tak?). Druga: lubię długi podryw (czyli facet ma cię długo podrywać, a ty leżeć i pachnieć, tak?).

Gość gość
Ludzie boją się inności, mężczyzni a raczej faceci boją sie niezależnych mentalnie kobiet, z taką kobieta będzie mężczyzna świadomy swej wartości, niezależny mentalnie i odważny, nie bojący się krytyki czy wysmiewania, bo wiążąc się z kontrowersyjna kobieta będzie musiał się z tym zderzyć. Gdy kobieta żyje na oczach świata to wszystko staje się 100 trudniejsze. Takie kobiety nie zwiążą się z mężczyzną tylko po to, by nie być samą, by miec seks na stale, chcą miłości, wierności i przyjaźni, bo same to oferują, i seksu tez.. I bezpieczeństwa z tego wynikającego.

Gość gość
Klepsydra z mastmnymi udami to ideał kobiecości ,i tylko taka zadowoli w pełni mężczyznę hetero.Patyczkowate nóżki są całkowicie aseksualne ,tylko lobby gejowskie wylansowało ,, wygląd modelki,, i wyglądające jak chłopiec z gimnazjum Polki się cieszą ze swojej naturalnej nieatrakcyjnosci fizycznej. Ciekawe dzisiaj u kobiet lansowany jest wygląd chłopca ,to pewnie za parę pokoleń atutem kobiety będzie długość jej penisa.

Gość gość
10.39 dzisiaj już niektóre mają duże klitoris, może dlatego są chłopobabami? Za dużo męskich hormonów? :p

Gość gość
I nie są klepsydrami, brak talii, płaski tyłek w stosunku do masy i niezbyt duży biust w porównaniu do brzucha. Kobiety tez lubią mężczyzn z mocnymi nogami, ramionami i charakterem a nie patyczaków. :p

Gość gość
A ja tam jestem szczupła, wysoka mam większy biust, wiec facet który lubi duze tyłki wiadomo, ze jest nie dla mnie ;-) Ja np. Preferuj***ardzo szczupłych, z większymi ustami, wysokich i dłuższe włosy czyli np. Krótkowłosy z małymi ustami nie jest dla mnie

Gość gość
Klepsydry są super, ale ko powiedział że klepsydra ma grube uda? Chodzi o zgrabną laską ze zgrabnymi nogami i dużym biustem. Ideał.

Gość gość
Nie chłopięce patyczkowate nogi są aseksualne. Klepsydra to całość : szczupłe łydki przechodzą w masywne rozszerzające się uda ,szerokie biodra i odstającą pupę ,talię ,ramiona szerokości bioder i do tego przynajmniej średni biust A jak ktoś lubi chłopięcą figurę to jest homo i tyle.

Gość gość
Jednym słowem dziewczyna jest atrakcyjniejsza od 99 %kobiet w Polsce którym geje qmuwili kult aseksualnej modeleczki

Gość gość
Masywne uda? Bleh. Naprawdę klepsydra to masywne uda? A nie, że: ładna, zgrabna, duży biust?

Gość gość
Bzdury piszecie. Ja mam spore, krągłe uda i faceci latają za mną.