Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niby fajna a jednak nikt sie nie interesuje

Polecane posty

Gość gość
gość dziś brawo, dobry wpis, NIKT nie chce samic ALFA, bo niby do czego?

Gość gość
pierdziorna znowu usiluje zasyfic watek iloscia produkowanego gow/na. ale pierdziorna nic wiecej nie potrafi, w koncu opowiesci o wlasnej kazirodczej patologii i wyzywanie innych to jedyne co potrafi. slabo:D

Gość gość
gość dziś [16:46 W sumie racja ,znam bardzo przystojnych gości którzy zaliczyli parę razy po pijaku dziewczyny tak brzydkie że sami deklarowali obrzydzenie do nich -traktowali je jako chwilowy masturbator. Ale nie każdy facet chce zaliczać. To wręcz mniejszość,a przygody seksualne kręcą nawet bardziej kobiety niż mężczyzn. A że stały partner czuje się zdradzony potem z poprzednimi , szczególnie z tymi z przygody to już temat tabu w naszym społeczeństwie,tak jak to że mężczyznom podobają się kobiety a nie modelki.

Gość gość
pierdziorna nurkuje w szambie, mylac splywajace do jej "domu" fekalia z wlasnym fantazja o staniu ponad ludzmi. jak syf udajacy czlowieka moglby stad ponad chocby owadem?:D przypadek standartowy mylenia skutku z przyczyna. pierdziornej nie pozostaje nic innego jak marzenia:D

Gość gość
gość dziś Po prostu wiele kobiet z makijażem wygląda lepiej niż bez. Zgłoś Wyglądają "lepiej", ale to tylko iluzja, bo nawet świnia pomalowana szminką to dalej tylko świnia. Dawniej tapete i makijaż używały tylko panny lekkich obyczajów.

Gość gość
Z tego tematu dowiedziałam się m.in., że figura typu gruszka jest równie niekobieca , co chłopięce figury bez talii, wydatnych bioder, pośladków. No ciekawe. To taka gruszka jest w takim razie chłopięca? Duży tyłek, wąska talia, wąskie ramiona, wydatnie uda, biodra to oznaka nadmiaru testosteronu według znawcy kobiecego piękna?

Gość gość
Jak pisałem tu są dwa goście-ten od świń to jeden i ja ,od klepsydr mówiący o potrzebach mężczyzn. Ale faktycznie naprawdę ładnej kobiecie makijaż tylko szkodzić. Tak jak lasce z kobiecymi kształtami zaszkodzi przesądne odchudzanie czy też jakieś fitnessy czy inne męskie kratki na brzuchu.

Gość gość
gość dziś Jeśli chce się zaliczać to i koza staje się piękna kobieta. Coś za coś. Taki wasz chłopski los. > czym więcej mizgony wypiją tym więcej "atrakcyjnych" kobiet widzą

Gość gość
16:51 co? To właśnie kobiety ciągle są wpędzane w kompleksy, zazwyczaj z powodu nadwagi, czy nie takiego biustu, brzucha nóg czy tyłka. To od kobiet wymaga się tysiąca rzeczy jesli chodzi o wygląd, a na mężczyzn patrzy się z przymrużeniem oka "byle był ładniejszy od czorta" i miał z czego rodzinę utrzymać. To od kobiety zawsze wymagany był ładny wygląd, a nie od faceta. I od dziesiątek lat od kobiet była wymagana właśnie szczupła sylwetka z biustem jako atrakcyjna. Bo brak biustu to nieatrakcyjna decha, grube nogi czy brzuch to zaniedbana grubaska. Kobiety zawsze były pod ostrzałem jeśli chodzi o wygląd, a ty śmiesz pisać takie głupoty... Kpisz sobie? Czy może rozmawiam z 15 latkiem?

Gość gość
gość dziś [17:04 Nie pisałem że gruszka jest chłopięca

Gość było i mineło
gość dziś sam "zaliczyłem" troche pasztetów po pijaku, ale nie znaczy że to mój gust, bo obecnie mam kobiete bardzo przeciętną a nie modelke, pomimo że "stać" mnie na urodziwszą, ale też liczą się inne cechy poza wyglądem

Gość gość
gość dziś ale KTO od nich wymaga? One chyba same od siebie, bo media i reklamy piorą im mózgi a one jak zombie robią to co im tam każą.

Gość gość
Nie. Ładny wygląd wymagany jest od mężczyzn. Od kobiety tylko dbanie o siebie a to nie to samo ,dlatego kobiety wierzą że mężczyznom podobają się chłopięce modeleczki i dziwią się że ktoś napisze o naturalnie ładnej klepsydrze. Także od mężczyzn wymaga się pewności siebie ,zapewnienia bytu rodzinie czy też wierności. Natomiast od kobiet nie wymaga się dziewictwa mimo że mężczyzna czuje się zdradzony z poprzednimi partnerami.

Gość gość
dokładnie kobieta zawsze ma być atrakcyjna i zadbana bo tak było od lat i nikt jakoś tego nie zmienia nie pomalowana kobieta źle bo szara mysz zaniedbana pomalowana też źle bo pusta tapeciara , zdecydujcie się panowie w końcu ...

Gość gość
Ola Boga XD albo przeciętna albo aseksualna chłopięca modelka XD Co za problem wyrwać chłopca z pochwą zamiast penisa XD Modelki to też kobiety nieatrakcyjne tak jak niskie chudzielce czy tam grubaski.

Gość gość
gość dziś - ale stawiasz fją na równi z tą aseksualną według Ciebie figurą modelki. I co niby nie tak jest również z figurą typu gruszka? Świadczy o jakichś chorobach, niedorozwoju, zaburzeniach hormonalnych? Czy po prostu Tobie się nie podoba tak jak i figura typowa dla modelek i przez to będziesz wciskał wszystkim, że jest zrąabana? Podczas gdy oba typy figur mają rację bytu i mają prawo się podobać wbrew temu co sonie ubzdurałeś.

Gość gość
Ja tam wolę atrakcyjną szarą myszkę niż odstawioną brzydulko-modelkę

Gość gość
Ile kobiet lubi nieśmiałych niewiernych brzydali ,a ile wiernych pewnych siebie i przystojnych.

Gość jutro będzie to samo
gość dziś wymaganie od faceta wierności to jak od psa aby nie szczekał

Gość gość
kobieta ma być kobieca ale bez przegięcia, nie powinna tego bardzo podkreślać nawet jeśli ma wszystko na miejscu, bo to już graniczy z koorestwem

Gość gość
ale macie problemy ku/rwa :D:D:D

Gość gość
17:12 wszyscy, społeczeństwo, mój były też mówił że nie może patrzeć na grubsze kobiety, aż się wzdrygał jak to mówił

Gość gość
No właśnie -to przywilej kobiet że wymaga się takie zeczy jak chudość czy zadbanie,a w odróżnieniu od mężczyzn waszej urody nie ocenia się po wrodzonej genetycznej budowie ciała. Natomiast mężczyzn oprócz dbania głównie ocenia się po wrodzonych cechach takich jak rysy twarzy , wzrost,klatka piersiowa.Natomiast szok i wzbudzenie powoduje stwierdzenie że żeby podobać się mężczyźnie kobieta musi się również urodzić atrakcyjną a nie tylko zadbać. Dlatego tak wiele jest par gdzie on jest przystojny a ona brzydką bo jest poprostu aseksualną naturalnie brzydką modeleczką o wyglądzie chłopca z gimnazjum.

Gość gość
gość dziś - no dokładnie, ja zawsze miałam tendencje do tycia, ale powiedzmy że ta waga była w jakichś ryzach. Jakieś 2 lata temu z paru powodów mi się mocniej przytyło i odczuwam gorsze traktowanie przez innych. A ci ludzie nie mają pojęcia np. o tym, że od lat zmagam się z tendencjami do tycia, że nie jem nie wiadomo ile i nie siedzę w miejscu, bo jeżdżę 5 razy w tygodniu na rowerze, a mimo to mam sporo nadprogramowych kilogramów.

Gość gość
gość dziś a guzik prawda, bo właśnie od kobiet wymaga się by miały ładne buzie z promienną gładką cerą, gęste lśniące włosy i wspomnianą przez przez Ciebie tyle razy figurę klepsydry - tylko najlepiej w rozmiarze 34-38. W każdym razie minimum średni biust obowiązkowy, bo inaczej jest pocisk od desek a biustu przecież od odchudzania ani siłowni się nie wyhoduje - a wprost przeciwnie.

Gość gość
Rower nie jest skuteczny na odchudzanie

Gość gość
gość dziś - wyobraź sobie, że wiem, bo odczuwam to na w własnej skórze (rower to mój środek transportu a nie sposób na odchudzanie), ale nie o tym mowa, tylko o niesprawiedliwych osądach postronnych randomowych ludzi, którzy gie wiedzą.

Gość gość
ooooooo popatrz, jakie to zabawne: jestes dla mnie postronnym randomem. wiec jakim prawem osadzasz mnie i moje opinie, jeszcze w taki ponizajacy sposob? jakbys jeszcze wiecej niz gie wiedziala... szczyt hipokryzji.

Gość gość
gość dziś - chyba nie zczaiłeś moich intencji. Mam na myśli ludzi, którzy dajmy na to widzą grubasów i już wiedzą, że to ich wina, że są grubi, choć sami dajmy na to żrą 2x tyle i ruszają się 2x mniej co te grubasy.