Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niby fajna a jednak nikt sie nie interesuje

Polecane posty

Gość gość
Jennifer Love Hewitt to klepsydra ale z twarzą już gorzej. Mi się wydaje że chłopiec i tak nie do końca wie o czym mówił.

Gość gość
Ona nie jest klepsydra tylko gr**** bo ma nieproporcjonalnie wielkie biodra. Ślepa jesteś?

Gość gość
gość dziś - może miał na myśli jakieś postaci fantasy z gier i teraz nie napisze, żeby się nie wydało, że w realnym świecie takie kobiety nie istnieją. :D

Gość gość
22:35 nie, a zbić cię? 22:36 takie właśnie odnoszę wrażenie bo nagle zamilkl, może klepsydra odmierzyla mu czas na pójście lulu

Gość gość
Salma Hayek jest wspaniała...

Gość gość
Salma Hayek jest akurat męska z wyglądu (twarzy) mimo swoich krągłości. Ma wąsy.... a to poważna sprawa

Gość gość
A ja jestem fajna i adoratorow mam na stos, tylko po co mi to? Chcę jednego, takiego mojego.

Gość gość
Chyba panie za bardzo przyzwyczaiły się do gadania o pięknych Polkach i myślą że chłopięca modeleczka to ideał kobiety. Taki sam ideał jak dla kobiety nieśmiały facet.

Gość Prawda jest TAKAA
Komuś zacięła się płyta... Mam wrażenie, że ciągle te teksty o bezkształtnych modelkach pisze jedna zakompleksiona dziewczyna, która ma problemy z nadwagą. Nigdy nie widziałaś kobiecych modelek tylko same "patykowate"? To chyba nie chcesz widzieć. Jest wiele szczupłych a jednocześnie o krągłych kobiecych kształtach modelek. Mają zarysowaną talię, biodra i biust. Np. Adriana Lima, Allessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Gisele Bundchen, Miranda Kerr, Naomi Campbell, Heidi Klum, itp. Kto śmie powiedzieć, że są niekobiece i bezkształtne? Tylko zazdrosna kobieta...

Gość gość
Ja myślę, że to jednak facet - może od "modelkowatego" typu dostał kosza i teraz ten typ aktywnie zwalcza, gdzie tylko może...

Gość gość
Poco wy piszecie o jakiś koszach i innych uciekaniach jak w prawdziwym świecie często siedzicie cicho jak was facet krzywdzi i jesteś wstanie mu tyłek wylizać za obietnicę miłości (historia prawdziwa z tego forum) ,a na forach udajecie takie twarde. Prawdziwie życie to nie forum gdzie tu wielkie wybredne twardzielki a w prawdziwym życiu płaczecie po kątach za byle jakim facetem. A to że chłopięce lansowane kobiety są aseksualne to żadna filozofia.

Gość gość
Modelki z VS są bardzo niekobiece , wręcz odpychające, często poprostu brzydkie. One nie mają być ładne tylko nosić majtki jako reklamę ,żeby te szmaty się dobrze sprzedawały

Gość gość
Idź precz debilu do swojej płaczącej w poduszkę, że bez ciebie umrze, wylize ci tyłek i od razu odżyje:p

Gość gość
Chłopięce sylwetki ,ostre rysy twarzy i agresywna mimika ma przypominać kobiecie mężczyznę,dlatego modelki wydają się atrakcyjne dla kobiet a nie dla mężczyzn

Gość gość
12.96 Grube tez są agresywne, mają męskie sylwetki i pdobaja się mężczyznom, oni są gejami? ;)

Gość gość
Poza tym nikt tu nic nie ma do naturalnie brzydkich kobiet o wyglądzie modelki,i nikt ich nie zwalcza .Człowiek nie wybiera sobie urody,ale nie można się godzić na to że mężczyznom wmawia się homoseksualne zapędy i upodobania do chłopców. Sorry ale jak aseksyalna modeleczka narzeka na Polskich mężczyzn ,gdzie mimo wszystko jest trochę tych przystojnych owiele więcej niż atrakcyjnych kobiety ,to ręce opadają. Z modelką można być ,ale nigdy dla wyglądu i seksu.Mogą być dla fajnego charakteru,z braku atrakcyjnych kobiet ,czy też dlatego że jakiś facet wkręcił sobie że to taki prestiż.

Gość gość
Modelki są piękne i seksowne, nie modelki tez są piękne i seksowne, nie w tym rzecz a w tym, że facet, którego seksowne kobiety nie chcą, bo wsadza jezor do każdego śmietnika, wmawia sobie, że lubi babochłopy, bo zawsze go przyjmą i twierdzi, że mężczyźni je wolą. Proszę pana, kobiety kochają umiesnionych, inteligentnych mężczyzn, mężczyźni seksowne kobiety, są wyjątki od reguły, bo każdy jest inny, ale prosze nie wmawiać nam, że brzydki i prostacki babochłop jest seksowny i pożądany przez wielu mezczyzn, to że pan jest z nim z braku lasu, to że po drodze zaliczy pan jakas 80latke, nie znaczy ze one są pożądane i ze pan ma powodzenie.

Gość gość
Przecież ja o tym piszę że modelki- babochłopy są aseksualne. Ale po prostu w Polsce hast mało atrakcyjnych kobiety obrzezat. Z drugiej strony ktoś może spotkać modelkę babochłopa o fajnym charakterze i się zakochać,ale nigdy modeleczka nie będzie atrakcyjną dla mężczyzny hetero,mimo że media jako ideał promują modeleczki,fittnesski i inne nieatrakcyjne kobiety

Gość gość
Nieodelki nie są atrakcyjne-to tylko pracownice reklamujące produkt z chłopięcym ciałkiem, brzydką buzią i agresywnym męskim wyrazem twarzy. Ona ma pracować a nie być piękna.

Gość gość
Słabsza genetycznie poco się oszukujesz że mężczyznom podobają się modelki

Gość gość
Wszystkiego posty lub prawie wszystkie pisze jeden zboczeniec mający grubego babochłopa i szukający potwierdzenia, że dobrze wybrał. Proszę pana mężczyzna, który kocha nie potrzymuje potwierdzenia innych co do słuszności wyboru, on wie ze każda inna nie jest dla niego, tylko ta. Chyba musi pan jeszcze poszukać, proszę pana. Może wśród pięknych, sympatycznych i bardzo dziewczęcych modelek żyrafek, proszę pana. Tylko czy będą pana chciały? Bardzo sympatyczna jest R i bardzo dziewczęca, ale pewnie pana nie zechce, po tym jak pan się ją zabawił.

Gość gość
1.Skąd wytrzasnąłeś to stwierdzenie że jestem z babochłopem? 2.Babochłop i modelka to jedno i to samo -jesli wierzysz że mężczyznom podobają się młodzi chłopcy to twój ból. 3.Jaki problem poderwać naturalnie nieatrakcyjną kobietę np. wyglądającą jak modelka. 4.Tylko po co komu drugi facet w związku tzw. modelka

Gość gość
Słabsza genetycznie nie staraj się zgadywać niczego o mnie bo kiepsko ci to idzie- to że uwierzyłas w piękne polki modelki ,albo to że facet wybaczy ci puszczalskie to już twój problem.

Gość gość
Powiedzieć o modelce że jest dziewczęca ,to tak jak powiedzieć o penisie że jest dziewczęcy. Dziewczęce i atrakcyjne to jest: - cnotliwość i dziewictwo (mężczyźni czują się zdradzeni i upokorzeni z poprzednimi partnerami w szczególności z tymi z przygód) - kobiecy wygląd (onim już pisałem w tym temacie , bynajmniej nie jest to wygląd chłopczyka ) - kobiece ciepło, delikatność i radość życia ( nie mający nic wspólnego z agresywnym wyrazem twarzy rodem z wybiegów dla modelek )

Gość gość
Idź do grubego babochłopa i rób swoje, frajerze, miejscowi muszą z czegoś się śmiać.

Gość gość
Autorko tak więc: jesteś jajcarą - wielu facetów jajcar nie lubi Kiedy trzeba poważną - ok. Romantyczka i szalona w jednym - a to romantyczka nie może być szalona? dlaczego to rozróżniasz? Szczupła z krągłościami ok jak większość dziewczyn-kobiet. Porządna jak wiele wiele kobiet ( chociaż z tą porządnością to może nie pojmuję co to oznacza). Lubisz długi podryw - no jeśli lubisz jak facet przez kilka miesięcy stara się o twoje względy a ty księżniczkę zgrywasz - to może być powód że nikt cię nie chce, bo o miłość się nie żebra. No i ostatnie o blondynce - albo jesteś ślepa, że wielu mężczyzn wiąże się z brunetkami, szatynkami i rudymi, albo to miał być taki żart, że niby faceci wolą blondynki, bo niby głupiutkie ... . jeśli to drugie to żart słaby i pokazuje że klasy nie masz a to twoje jajcarstwo to niskich lotów. niewielu facetów chce kretynke

Gość gość Alina 23
U mnie było podobnie, moim problemem była nadwaga. Niby dusza towarzystwa, ale nie ta z która pójdziesz na miasto sam na sam. W moim przypadku pomogło zastosowanie Foreverslim

Gość gość
Wszystkie jestescie ujowe i nikt was nie chce. Jak facet jest mily to udaje!!!!!!

Gość gość
Tak to prawda ja dla pasztetów jestem miły a przy atrakcyjnych udaje, że nie jestem zainteresowany. Zrozum to!