Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niby fajna a jednak nikt sie nie interesuje

Polecane posty

Gość gość
Popatrzę na twoje zgrabne nogi, po czym wzrok przesunie się w górę i z ciekawości spojrzę, czy masz też duży biust. I tu może być rozczarowanie i nogi też już nie będą wcale takie interesujące...

Gość gość
No niestety James ma już brzydką żonę. :(

Gość gość
Popatrzę na twoje zgrabne nogi, po czym wzrok przesunie się w górę i z ciekawości spojrzę, czy masz też duży biust. I tu może być rozczarowanie i nogi też już nie będą wcale takie interesujące... Xxxx A ja sprawdzę czy u ciebie wszystko jest takie jak powinno zgodnie z nauką. Jeśli nie to nawet nie dam ci na mnie spojrzeć.

Gość gość
''dobra dobra ....ale wolicie kobiety z makijażem ,czy bez ? '' wolimy kobiety o wyglądzie twarzy kobiety (ta jak wolimy figurę kobiety ) Na cechy twarzy kobiety składają sie takie rzeczy a :trójkątna broda, ponętne usta, wystające kości policzkowe ,durze oczy .

Gość gość
Jesli taka jestes to jestes ofiara feminizmu. Feminizm pozwala kobietom byc szmatami a nieporzadni mezczyzni z tego korzystaja

Gość gość
Durze przez rz to ja już 100 lat nie widziałam. Ale mistrz od kobiecej urody.

Gość gość1123
80% atrakcyjnosci kobiety to twarz znam duzo takich, z figura 9/10 ale bardzo przecietna twarza i sa albo same, albo trafiaja na napalencow ktorzy chca tylko pouzywac na tylku i cyckach

Gość gość
"A ja sprawdzę czy u ciebie wszystko jest takie jak powinno zgodnie z nauką. Jeśli nie to nawet nie dam ci na mnie spojrzeć." a co, zalozysz peleryne - niewidke, hermiono?:D niektore baby to zyja calkowicie w swiecie swoich fantazji, zamiast isc do psychologa...

Gość gość
Tak to jest jak się rozumie pojedyncze słowa a nie sens, nic nie poradzisz.

Gość gość
jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma. Patyczkowata dziewczyna moze stawać w szranki z innymi brzydkimi zadbanymi kobietami ,ale zawsze przegra z naturalnie atrakcyjna. A ze w naszym kraju jest mało atrakcyjnych kobiet dlatego własnie bo wyglądają jak modeleczki to już inna sprawa.

Gość gość
Co ma zadbanie do naturalnej atrakcyjności jeśli chodzi o proporcje miednicy do reszty ciała? Gadasz jak potluczony, chyba wujek nagadal ci o kobietach klepsydrach i masz niezła fazę na tym punkcie, wypowiadając się jak mentor i spec od kobiecej atrakcyjności Ktoś już tu pisał że twarz to 80% może nie dla każdego, ale myślę że twarz mówi więcej niż miednica.

Gość gość
"W naszym kraju" ech jaki to kiepski kraj, bo nie ma kobiet o wielkich biodrach... Pojedz do Wenezueli i po problemie, tylko czy sam wyglądasz jak Ronaldo?

Gość gość
Ronaldo jest ciepły i ohydnie wymuskany :( naprawdę posiadanie bioder typowych dla kobiety to jakiś fenomen w tym kraju? Ja p*****le to ja jestem jakiś odrzut chyba. Jak i wiele innych kobiet. Macie jakiś ból d**y kobiety z figura I? To nie jest kobieca sylwetka tak jak płaskie cycki np.ale nikt nie neguje że i takie się komuś podobaja.

Gość gość
Właśnie niektórzy tu negują bo oni mają jedyny słuszny na świecie pogląd

Gość gość1123
co prawda to prawda - kobiet z atrakcyjnym cialem nie ma u nas zbyt duzo. wiekszosc ma male piersi, bez wciecia w talii, plaski tylek, chude nogi, a jak znowu ma wiekszy biust i odstajace posladki, to brzuch wylewajacy sie po bokach i nadwaga ale tak jak pisalem wczesniej , jezeli twarz jest ok, to na reszte patrzy sie laskawym okiem

Gość gość
Nawet książę William o którym marzyła KAŻDA, wybrał kobietę o chlopięcej figurze. Akurat to chyba nie z braku laku.

Gość gość
A gdzie są ci idealni mężczyźni? Bo ja jakoś ich nie widzę. Ujda bo Ujda ale d**y nie urywa na pewno a wy krytykujecie każda dosłownie. Chociaż tylko w necie bo widuje was z mniej niż przeciętnymi najczęściej. Wielcy znawcy urody :D a i tak kończą z tymi które krytykują.

Gość gość
,,ale nikt nie neguje że i takie się komuś podobaja. A jakim kobietom podobają się brzydkie nieśmiałe mamisynki

Gość gość
Twarz nie zastąpi ciała. Co niedługo -kobiety z penisem i ładną twarzą? A ile jest tych ładnych kobiet na buzi w Polsce? Tyle samo co atrakcyjnych fizycznie.

Gość gość
No żadnym dlatego zasrance macie wala jak Polska cała i skonczcie wybrzydzac bo wasze życia to nie jest koncert życzeń. Chyba że jako nieśmiały i brzydki jak siusiak maminsynek macie kupę forsy. Wtedy to i kupę zje jakaś dubajska piękność :classic_cool: no.

Gość gość
16.15 ha ha doklaaadnie! A przystojnych facetów z zadbanym Ciałem to jest może 10%. Wiec się nie odzywajcie pasztety z piwnymi brzuchami i łysiną!

Gość gość
16:02 Kazda marzyla o lysiejacym koniu? Chyba cie pojepalo. Harry lepszy choć rudy. Poza tym debilu ludzie to nie manekiny które się wybiera z wystawy sklepowej o zabiera do domu wiec twoje pobożne myślenie że figura przeważyla to dziecinada. Ile wy macie lat głąby że takie farmazony wam jeszcze chodzą po łbach?

Gość gość
Dziwne że jak kobieta leci na pewność siebie i urodę to jest spoko, oczywiście chce żeby facet był wierny do tego. A jak ktoś napisze że kobiety w Polsce są z natury brzydkie,do tego nie mają do zaoferowania dziewictwa i kobiecego ciepła to wielkie oburzenie.

Gość gość
Bo jeśli ktoś twierdzi że kobiety polskie są z natury brzydkie, wybrzydza jak książę i do tego krytykuje dosłownie każda a później się z jedną z nich wiąże to jest poy****y mocno.

Gość gość
Zamknij już się ty mały

Gość gość
Czy mały?

Gość gość
Nie chodzi o to że się nie zgadzamy z twoimi poglądami bo możesz mieć jakie chcesz i nic nam do tego. Co innego gdy przedstawiasz je w sposób arbitralny i arogancki, jako jedyny słuszny pogląd, ewidentnie przy tym chcąc obniżyć poczucie wartości kobiet. Więc ja pytam, co ty sam sobą reprezentujesz, żeby wydawać takie poglądy że atrakcyjnych kobiet w Polsce jest mały ułamek? A wy baby piszecie jak jakieś przekupy wiejskie, takie to słownictwo rynsztokowe.

Gość gość
gość wczoraj 9 na 10 mężczyzn może ocenić kobietę jako atrakcyjną, a ona sama nie może się uważać za atrakcyjną? Nie wiem, u ciebie z główką wszystko dobrze? > dla większości mizgonów to nawet KOZA jest atrakcyjna, co za przegrywy

Gość gość
Jeśli chce się zaliczać to i koza staje się piękna kobieta. Coś za coś. Taki wasz chłopski los.

Gość gość
Czemu arogancki. Ps.tu pisze przynajmniej dwujka gości. Pisze o tym że pewne cechy atrakcyjności są uniwersalne u kobiet i mężczyzn i nikt nie ukrywa co kręci kobiety ,a z potrzeb mężczyzn robi się wielkie tabu. Temat założyła dziewczyna z bardzo atrakcyjną figurą i mój spur zaczął się od tego że napisałem o nogach kobiet i o tym że układ szczupłe łydki i masywne rozszerzające się uda są idealne u kobiety (takie jakie ma autorka ,nie przypadkiem wymieniła je jako swój atut obok np.poczucia chumoru) ,mimo że nikt nie ukrywa jakie cechy atrakcyjności są uniwersalne u mężczyzn takie jak męska budowa ciała, pewność siebie czy wierność. Tak nie powinno się ukrywać potrzeb męskich takich jak kobieca budowa ciała czy cnotliwość.