Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie mi się posypało...3 ciaza

Polecane posty

Gość gość
Skąd wiesz, że za synkiem? A może to był dziurawiec?

Gość gość
Jakis czas temu wpadlam z mezem, niemal od samego poczatku ciaza byla zagrozona. Musialam zrezygnowac z pracy,swiat mi niemal runal, lezalam ,beczalam z bolu i zastanawialam sie ile jeszcze dam rade. Prawie na wyciagniecie reki mialam sloiczek ketonalu, wiedzialam tez ze jak wstane, to moze byc koniec. Kazdy dzien byl wiecznoscia, kazda godzina ciagnela sie w nieskonczonosc. Nim poznalam plec dziecka ,( wiec bylo to przed 13 tc)przysnil mi sie maly chlopczyk, ubrany byl szary pajacyk. Mial jakies 9-11 miesiecy. Lezal plecami do mnie, odwrocil sie siadl, po czym kucnal na jedno kolano i przytulil sie do mnie. Przelezalam kolejne 6-7 miesiecy, a chlopczyk z mojego snu dodawal mi sily, mimo ze juz nigdy pozniej juz mi sie nie przysnil Dzis ten chlopczyk ma 7 miesiecy i wlasnie stwierdzil ze 5 rano, to idealna pora na zabawe.

Gość gość
Mam pytanie do tych, którzy twierdzą, że zarodek to tylko zlepek komórek. W którym momencie zaczęliście istnieć? Nie kiedy zaczęliście myśleć, czuć, samodzielnie funkcjonować, ale od jakiego momentu zaczęło się wasze istnienie (nieważne w jakiej formie).

Gość gość
Odpowiadam; Ich istnienie się tak naprawdę nigdy nie zaczęło bo mają nieludzkie podejscie.

Gość Elley
Istnienie nigdy się nie zaczyna i nie kończy. Jeśli chodzi o fizyczne stworzenie zarodka, to fakt zaczyna się to już w macicy. Od momentu poczęcia. Zaznaczam, że nie jestem ani zwolenniczką aborcji, ani przeciwniczką, bo wszystko zależy od punktu, w którym znajdujemy się w życiu.

Gość gość
:-) a daj spokój one tu twierdzą że ciąża zaczyna się od 3-4 miesiąca :-D większego debilizmu nie słyszałam jak żyje :-) idiotki

Gość gość
Bredzisz

Gość Elley
Aborcja najbardziej odbija się na osobie, która jej dokonuje (na lekarzu również) w sensie energetycznym. Dusza dziecka znajdzie sobie inną mamę, która je zechce... polecam poczytanie na temat tego skąd na prawdę bierze się rak, choroby psychiczne itp. schorzenia. To zaburzenia w aurze - energii człowieka. A miejsca, w których dokonuje się masowo aborcji są przesiąknięte złem (coś jak nawiedzone domy). Nawet jak w to nie wierzycie (bo macie prawo nie wierzyć), to każdy z Was przebywał w miejscu, w którym niby nic się nie działo, a jednak było "creepy".

Gość gość
autorka pogadala, poublizala i poszla,zamknela temat a wy dalej do niej klepecie Karyny...

Gość gość
"Karyny" co to za tekst? Używanie tego sloganu czyni Cię większą wie.sniara niż te jak to mówisz"karyny"

Gość gość
gość dziś Jakis czas temu wpadlam z mezem, niemal od samego poczatku ciaza byla zagrozona. Musialam zrezygnowac z pracy,swiat mi niemal runal, lezalam ,beczalam z bolu i zastanawialam sie ile jeszcze dam rade. Prawie na wyciagniecie reki mialam sloiczek ketonalu, wiedzialam tez ze jak wstane, to moze byc koniec. Kazdy dzien byl wiecznoscia, kazda godzina ciagnela sie w nieskonczonosc. Nim poznalam plec dziecka ,( wiec bylo to przed 13 tc)przysnil mi sie maly chlopczyk, ubrany byl szary pajacyk. Mial jakies 9-11 miesiecy. Lezal plecami do mnie, odwrocil sie siadl, po czym kucnal na jedno kolano i przytulil sie do mnie. Przelezalam kolejne 6-7 miesiecy, a chlopczyk z mojego snu dodawal mi sily, mimo ze juz nigdy pozniej juz mi sie nie przysnil Dzis ten chlopczyk ma 7 miesiecy i wlasnie stwierdzil ze 5 rano, to idealna pora na zabawe. piekna historia :) no a 5 rano to faktycznie ´idealna´ godzina na zabawe ;)

Gość gość
przeraszam, moj post to post ostatni. co mi sie zawiesilo na stronie i ostatnie zdanie z niewyjasnionych przyczyn zostalo przyklejone do postu, ktory chialam zacytowac. takze ostatnie zdanie jest ode mnie :P

Gość gość
Do 23:51 - wzruszyłam się, tak z łezką w oku. Dziękuję

Gość gość
11:31 piszesz "wieśniara" dogadując tę Karynę a to podobne slogany he he.

Gość gość
A Grazyna i Janusz lepiej brzmi ?

Gość gość
ciekawe czy pozbyla sie juz "problemu" i z drugiej strony ten maz to jakis frajer ze wszystko zostawia na jej glowie i na wszystko sie godzi

Gość gość
gość wczoraj W momencie urodzenia. Istnienie to odrębność bytu. Zarodek ani płód odrębne nie są.

Gość gość
Do gościa z4:26. Istnienie to fakt bycia. Zarodek czy płód są, więc i istnieją. Poza tym, jak ktoś, kto nie istnieje, może np. dziedziczyc? A to jest zgodne z prawem

Gość gość
Niby odrębny a i tak zdany na Ciebie co za różnica życie to życie czyli od poczęcia proste jak drut

Gość gość
Te dalej ciągną nieaktywny temat....

Gość gość
autorko ,jak samopoczucie ?

Gość gość
A jak się można czuć ,Zabijając swoje dziecko? Tylko beznadziejne

Gość gość
ciekawe, ile jeszcze Polska bedzie takim katolskim, przytepawym mentalnym zasciankiem :O Czesi, rzut beretem od nas, a potrafia myslec samodzielnie i dawno odstawili kler od koryta a siebie od kosciolkowych wykladni typu "Ródź, Bóg tak chciał, a jak się utrzymasz- Twoja broszka, nam jest dobrze a w razie czego jeszcze na pogrzebie zarobimy, jak wyrzucisz dzieciaka na śmietnik albo się wyhuśtasz" :D :D Tepe Karyny spod lubelskiej wsi :D

Gość gość
Mam dwoje dzieci i dokonalam dwoch aborcji (w obu przypadkach zawiodly zabezpieczenia, raz spirala!!). Nie mialam na zadnym etapie wyrzutow sumienia. Nie ma reguly.

Gość gość
8'42 powtarzasz się. Nie obrazaj ludzi z lubelskich wsi. Reszta racja, ale u nas nikt nie odważy się odlączyc kościół od państwa choć niby jesteśmy państwem świeckiem więc ciągną od państwa kasę, wciąż dostają ziemię i pieniądze za zwrot sprzed chyba tysiąca lat, robią biznesy,podatków nie placą,żyją z podatników, jeszcze nauczycielami religii są bez stosownego wyksztalcenia.Itd,itp.

Gość gość
Co ma kościół do tego? Albo państwo? Nic. Jak ktoś chce usunąć to i tak to zrobi, co widać po tym temacie. Łatwiej jest zwalać odpowiedzialność za swoje decyzje na Coś z zewnątrz. Przecież tak nie jest. W sobie mamy wszystkie odpowiedzi.

Gość skuteczne tabletki poronne
Oferujemy Państwu skuteczne i bezpieczne środki wczesnoporonne które mamy naprawde sprawdzone i ktore możemy polecic z czystym sercem swoim bliskim. Leki są wypisywane przez naszego ginekologa z ktorym jestesmy w scisłej wspołpracy i pochodza z polskiej apteki. Oferujemy rowniez Pańswtu stały kontakt z ginekologogiem podczas trwania zabiegu jak rowniez oferujemy wizyte kontrolną po zabiegu. Cena zestawu tabletek ktora jest potrzebna do skutecznego zabiegu to 200zl. Preferujemy odbiór osobisty jak rowniez prowadzimy wysyłke na terenie kraju. Kontakt 502-427-780 . Ps. Ze wzgledu na duża ilosc sygnałow od osob ktore zostały oszukane proscie zawsze sprzedajacego o zdjecie tabletek z dowolym napisem obok oraz dowód zakupu