Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiekszanie penisa czy to bezpieczne lekarze Kraków

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym powiększyć penisa jednak zastaawiam się nad bezpieczenstwem tego zabiegu. Możecie polecić sprawdzonych specjalistów z Krakowa?

Gość gość
ile ma cm ?

Gość gość
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że jest to bezpieczne. Robiłem zabieg powiększenia penisa kwasem hialuronowym u dr Witolda Smoleńskiego w Bona Dea. Zabieg został wykonany bardzo szybko a efekty są naprawdę zadowalające.

Gość gość
to ile cm miales przed a ile masz po zabiegu ? obwod tez powiekszyl sie ?

Gość gość
jak stoi to mam 9-10 cm

Gość Roman

Pozwolę sobie odświeżyć trochę wątek;) Bo ja też zastanawiam się nad tego typu zabiegiem. Nie wiem, kto profesjonalnie i DOBRZE zajmuje się takimi sprawami, choć trafiłem ostatnio na artykuł na Wyborczej (http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,24449717,cena-wiekszej-meskosci.html). Wypowiada się tam na ten temat dr Boligłowa, chirurg plastyczny z SCM Clinic. I gość chyba wie, o czym mówi... Wiecie o nim coś więcej???

Gość Roman

Pozwolę sobie odświeżyć trochę wątek;) Bo ja też zastanawiam się nad tego typu zabiegiem. Nie wiem, kto profesjonalnie i DOBRZE zajmuje się takimi sprawami, choć trafiłem ostatnio na artykuł na Wyborczej (http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,24449717,cena-wiekszej-meskosci.html). Wypowiada się tam na ten temat dr Boligłowa, chirurg plastyczny z SCM Clinic. I gość chyba wie, o czym mówi... Wiecie o nim coś więcej???