Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możona znaleźć faceta który bedzie

Polecane posty

Gość gość

jednocześnie przyjacielem ale związek romantyczny tez będzie i pociąg fizyczny? Nie wiem czy tylko ja tak mam ale gdy poznaje faceta to albo jest to relacja oparta na przyjaźni i więzi emocjonalnej ale bez pociągu albo odwrotnie na pociągu seksualnym i nic poza tym. A związek oparty na tym ze kocha się faceta jak brata albo tylko chce się z nim seksu to chyba za mało. Czuje motyle w brzuchu ale nie ma nigdy tak ze wszystko jest w tej relacji na tym samym poziomie. ..

Gość gość
Wydaje mi sie z tego co napisałaś że brakuje stabilności emocjonalnej... pociąg fizyczny i więź emocjonalna, huśtawka ze skrajności w skrajność, jak linia życia: pion i poziom.... a stabilność to linia pod kątem 45 stopni, moim zdaniem w tym tkwi problem. To tylko moje zdanie, sądzę że jeden facet moze byc kobiecie mężem, przyjacielem, kochankiem...

Gość gość
Nikt nie bedzie idealny z każdym chłopakiem coś nie będzie c***asowało każdy jest inny, idealnym można nazywać Chrystusa do niego kieruj pytania...

Gość gość
no tak ideałów chyba nie ma :(

Gość gość
Są tylko źle szukacie

Gość gość
Czy powinnam szukać faceta który będzie miał wszystkie cechy? czy trzymać się faceta-przyjaciela? albo faceta do seksu?

Gość gość
Oczywiście, że jest to możliwe, byłam w takiej relacji.. niestety z biegiem lat nasza ideologia życia zaczęła zmierzać w przeciwnych kierunkach i związek zakończyliśmy, z bólem, ale wyszło nam obojgu na dobre.