Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierny mąż, hmm śmiechu warte. Oczami kochanki.

Polecane posty

Gość gość
Takie dziecko będzie chciało iść do taty, pojechać na wakacje. Taki 5 - latek uwierzy we wszystko co mu matka powie. x chłopie wybrałeś sobie babę , ożeniłes sie z nia, zrobiłeś bachora, a nie umiesz pogadać o opiece nad dzieckiem? to było ci wszystko jedno jaka idiotkę pukasz?Serio myslisz ze np. 12 nie będzie miał w d...tatusia który go porzucił. tak sie dogaduj z baba zeby dała ci bachora widywac

Gość gość
11:18 Co tak budzi twoje emocje. Spokojnie. :D

Gość gość
Znów nie zrozumiałaś pytania. Kochanka NIE WALCZY, odpuszcza, co czuje wtedy żona, taka jak ty, która bierze z powrotem męża? x ja nie biorę z powrotem męża, ja go mam cały czas. teraz napisz co ty czujesz gdy biegasz za żonatym a on ucieka od ciebie, bo spieszy się do żony

Gość gość
Atak to robisz i za materac i za pocieszycielke i powinnas misia zrozumiec, ze biedny...szkoda czasu i emocji na takie idiotyzmy z zajętym x Bo to tylko ułuda, że im o nic nie chodzi poza seksem :)

Gość gość
Kochałam swojego męża, byłam z nim szczęśliwa. On kochał swoją żonę, był z nią szczęśliwy. Nie narzekaliśmy na współmałżonków, zawsze dobrze się o nich wypowiadaliśmy. Nie liczyłam na jego rozwód. Nie zajeżdżał mnie oczko.gif tylko powoli zdobywał jakbyśmy byli na początku legalnego związku. x to podstawowe pytanie, na uj był wam romans, bo ciekawość nowego koootasa, bo nuda, bo to nie jest problem dać na boku i dalej kochac męża, chęć dowartościowania?

Gość gość
chłopie wybrałeś sobie babę , ożeniłes sie z nia, zrobiłeś bachora, a nie umiesz pogadać o opiece nad dzieckiem? to było ci wszystko jedno jaka idiotkę pukasz?Serio myslisz ze np. 12 nie będzie miał w d...tatusia który go porzucił. tak sie dogaduj z baba zeby dała ci bachora widywac x On dobrze pisze, bo porzucona baba jest zdolna do tego by manipulować dzieciakiem. Mało takich przypadków, gdzie krowa z zemsty wykorzystuje dziecko do swoich gierek? Ale nie powiem, bo są też rozsądne kobiety, które potrafią rozdzielić te dwie sprawy i chcą by dziecko miało dobry kontakt z ojcem.

Gość gość
Nie brzydzi, bo ja nie szukam oficjalnego partnera, mam swojego męża. xx To zajmij się swoim mężem, a nie się czepiasz cudzego, pokrako x Wolę twojego oczko.gif zawsze chętny. xx Zawsze chętny ale dla mnie, a ten twój to najwyraźniej impotent, albo woli inną, skoro mu nie staje na twój widok

Gość ON40
Czy Wy nie umiecie wymyślić choćby najprostszego nicka? Tego się nie da czytać, by nie zgubić wątku kto jest kto. I zostawcie te bluzgi dla siebie jak będziecie sam na sam ze sobą.

Gość gość
11:18 dokładnie...tak się zarzekają, że chodzi tylko o seks, że nie chcą prać tych gaci to po kiego uja biorą się za zajętych, żonatych? Chodzi o seks?Jeśli to naprawdę zwykłe ciupcianie To bądź przyzwoitym dobrym człowiekiem i znajdź sobie wolnego faceta,który pragnie tego co ty, bez ranienia i oszukiwania nikogo. Każda powie, to jego rodzina,ja nie przysięgałam ..ale zabierasz czas,który on powinien przeznaczyć rodzinie,masz swój rozum i możesz mieć faceta wolnego, kiedy chcesz a nie być tylko ''delegacją'' albo ''gienkiem'' w telefonie. On jest kurwiarzem a ty będziesz jego kurwą i tyle w temacie. Tu nie chodzi tylko o seks a o leczenie kompleksów, wygrywanie w myślach z ''nudną żoną''.

Gość gość
Znów nie zrozumiałaś pytania. Kochanka NIE WALCZY, odpuszcza, co czuje wtedy żona, taka jak ty, która bierze z powrotem męża? x ja nie biorę z powrotem męża, ja go mam cały czas. teraz napisz co ty czujesz gdy biegasz za żonatym a on ucieka od ciebie, bo spieszy się do żony x Gdybyś nie była jedną z tych notorycznie zdradzanych żon, to by cały internet nie huczał o "wariatce z kafe". Śmieją się z ciebie na innych forach, podsyłają sobie linki do wątków, gdzie dzień i noc wyzywasz kochanki. Tutaj ludzie zakładają tematy po to, by się pośmiać z ciebie i twoich urojeń. A odpowiadając na pytanie: w życiu nie biegałabym za żadnym facetem, obojętne czy wolnym czy żonatym, ale z twoim chętnie bym się spotkała.

Gość gość
On dobrze pisze, bo porzucona baba jest zdolna do tego by manipulować dzieciakiem. Mało takich przypadków, gdzie krowa z zemsty wykorzystuje dziecko do swoich gierek? x sa , ale twoja w tym głowa, zeby przed zrobieniem dziecka nie mysleć ujem ale głowa , czasem pogadać z kobita zeby ja poznać anie tylko jej wsadzac i wtedy ryzyko trafienia msciwej krowy jest mniejsze. a poza tym może krowa bedzie bardziej wk...jak sie dowie ze miałeś kochankę niż jak ja przygotujesz do rozwodu bo związek sie wypalił

Gość ON40
"A odpowiadając na pytanie: w życiu nie biegałabym za żadnym facetem, obojętne czy wolnym czy żonatym, ale z twoim chętnie bym się spotkała." Doskonałe!!! :) Mam ubaw po pachy:)

Gość ON40
Niestety jak "mściwa krowa" trafi na bad boya to po wykorzystaniu on ją kopie w dupę bez skrupułów. Ale jak "mściwa krowa" trafi na dobrego człowieka to będzie w nim budować poczucie winy, manipulować, on ją będzie wiecznie przepraszał, nadskakiwał... Jak się pojawi dziecko, to już apogeum podłości.

Gość gość
Kafeteria to jednak wylegarnia patologii...

Gość gość
Niestety jak "mściwa krowa" trafi na bad boya to po wykorzystaniu on ją kopie w d**ę bez skrupułów. Ale jak "mściwa krowa" trafi na dobrego człowieka to będzie w nim budować poczucie winy, manipulować, on ją będzie wiecznie przepraszał, nadskakiwał... Jak się pojawi dziecko, to już apogeum podłości. x i dlatego sobie dorooochujesz na boku, zamiast przestać ciągnać ta farsę i po prostu sie rozstać? Ale do tego trzeba mieć jaja, bo przecież zona może krzyczeć, a taki bezjajowiec to nie lubi ryzyka i trudności

Gość gość
Wiadomo że facet nie wytrzyma całe życie z jedną kobietą. To sprzeczne z biologią. Facet chce uprawiać seks z wieloma różnymi kobietami

Gość gość
Ale jak "mściwa krowa" trafi na dobrego człowieka to będzie w nim budować poczucie winy, manipulować, on ją będzie wiecznie przepraszał, nadskakiwał.. x masz pretensje do baby ze peeezda jesteś?

Gość gość
Gdybyś nie była jedną z tych notorycznie zdradzanych żon, to by cały internet nie huczał o "wariatce z kafe". Śmieją się z ciebie na innych forach, podsyłają sobie linki do wątków, gdzie dzień i noc wyzywasz kochanki. Tutaj ludzie zakładają tematy po to, by się pośmiać z ciebie i twoich urojeń. A odpowiadając na pytanie: w życiu nie biegałabym za żadnym facetem, obojętne czy wolnym czy żonatym, ale z twoim chętnie bym się spotkała. x a to ty jesteś tą wściekłą wariatką z kafe, która wszędzie widzi zdradzane żony i od lat biega po forach szukając żony byłego kochasia. w całym necie aż huczy o tobie, a ludzie śmieją się z ciebie podsyłając sobie linki do wątków, gdzie dzień i noc wyzywasz każdego, kto nie pisze po twojej kooreffskiej myśli. tutaj ludzie zakładają tematy tylko po to aby się pośmiać z twojej głupoty. mój mąż to by nasrać na ciebie nie chciał. szukaj dalej żony byłego kochasia sfrustrowana pokrako :D

Gość gość
Wiadomo że facet nie wytrzyma całe życie z jedną kobietą. To sprzeczne z biologią. Facet chce uprawiać seks z wieloma różnymi kobietami x no tak, ale skoro nie chcesz i nie umiesz to nie bierz ślubu tylko zyj jako singiel

Gość gość
Wiadomo że facet nie wytrzyma całe życie z jedną kobietą. To sprzeczne z biologią. Facet chce uprawiać seks z wieloma różnymi kobietami xx Znów leków nie wzięłaś od psychiatry :D:D

Gość gość
łojojoj znów weekend się zbliża i facet spędzi go z żoną. co ty teraz zrobisz biedna porzucona kochanko? :D może się pochlastaj :D

Gość gość
Gdybyś nie była jedną z tych notorycznie zdradzanych żon, to by cały internet nie huczał o "wariatce z kafe". Śmieją się z ciebie na innych forach, podsyłają sobie linki do wątków, gdzie dzień i noc wyzywasz kochanki. Tutaj ludzie zakładają tematy po to, by się pośmiać z ciebie i twoich urojeń. A odpowiadając na pytanie: w życiu nie biegałabym za żadnym facetem, obojętne czy wolnym czy żonatym, ale z twoim chętnie bym się spotkała. x a to ty jesteś tą wściekłą wariatką z kafe, która wszędzie widzi zdradzane żony i od lat biega po forach szukając żony byłego kochasia. w całym necie aż huczy o tobie, a ludzie śmieją się z ciebie podsyłając sobie linki do wątków, gdzie dzień i noc wyzywasz każdego, kto nie pisze po twojej kooreffskiej myśli. tutaj ludzie zakładają tematy tylko po to aby się pośmiać z twojej głupoty. mój mąż to by nasrać na ciebie nie chciał. szukaj dalej żony byłego kochasia sfrustrowana pokrako x Uroiłaś sobie kochankę twojego Janusza, to raz. Dwa, ja się dowiedziałam o twoim istnieniu jakoś 1,5 roku temu, więc nie ja piszę z tobą od lat. Trzy, nie dziwię się, że mąż cię zdradza, skoro ty nawet jednego zdania nie potrafisz zbudować sama, tylko przepisujesz to, co ktoś napisze. Nawet najlepszy mąż nie wytrzyma z babą głupszą od rozwielitki :D

Gość gość
łojojoj znów weekend się zbliża i facet spędzi go z żoną. co ty teraz zrobisz biedna porzucona kochanko? smiech.gif może się pochlastaj x Będziesz miała w sobotę wielki pranie gaci :D

Gość gość
Pranie gaci, prasowanie koszul itd. Przecież musi jakoś wyglądać, bo w poniedziałek znów będzie musiał dłużej zostać w pracy, hahahaha

Gość gość
Autorko czyli rozumiem że nie zamierzasz wchodzić w stały związek i mieć może kiedyś męża. Bo przecież po co. X 11:22 dziwne skoro ty byłaś szczęśliwa z mężem. Kochanek był szczęśliwy z żoną to dlaczego mieliście romans? Musiało coś być nie tak skoro szukaliscie odskoczni. Pewnie stwierdzi że to niby tylko seks. Ale skoro z mężem osiągają satysfakcję nie było nudy to dlaczego seks z innym?

Gość gość
Uroiłaś sobie kochankę twojego Janusza, to raz. Dwa, ja się dowiedziałam o twoim istnieniu jakoś 1,5 roku temu, więc nie ja piszę z tobą od lat. Trzy, nie dziwię się, że mąż cię zdradza, skoro ty nawet jednego zdania nie potrafisz zbudować sama, tylko przepisujesz to, co ktoś napisze. Nawet najlepszy mąż nie wytrzyma z babą głupszą od rozwielitki smiech.gif x uroiłaś to sobie ty jak zwykle, każdy tak twierdzi. ja nie mam janusza, ale ty go już widzisz. :D ja się dowiedziałam o twoim istnieniu ponad 3 lata temu, aż grało i huczało o tobie na kafe i w całym necie. nie dziwię się, że każdy facet od ciebie wieje ile tylko sił ma w nogach pokrako głupsza od rozwielitki, jak ty tylko wszędzie widzisz zdradzane żony. załóż kolejny temat o tym, że każdy facet zdradza i ty masz na to dowód, bo tamten już dawno usunęli :D

Gość akchna
Kochankom się wydaje, że żonaty mężczyzna o nie zabiega. Ten żonaty facet kiedyś zabiegał, ale o swoją zonę. Klęczał z pierścionkiem, oświadczał się, wymieniał obrączki. Zabiegał o to, by z znią razem żyć, mieszkać, mieć dzieci, wspólne sprawy. Co do kochanki to nie zabiega o nią, jako o towarzyszkę życia, ale o partnerką do seksu. Dla urozmaicenia. A to często kosztuje, jak to bywa w prostytucji. Jeśli nie jest to zawodowa prostytutka, która ma mnóstwo klientów, trzeba się bardziej postarać. Trzeba kupować prezenty, zabierać na wyjazdy, mówić różne głupoty. A kochankom się wydaje, że są w jakiś sposób lepsze od żon :) Nie są. Są urozmaiceniem na jakiś czas.

Gość gość
łojojoj znów weekend się zbliża i facet spędzi go z żoną. co ty teraz zrobisz biedna porzucona kochanko? smiech.gif może się pochlastaj x Będziesz miała w sobotę wielki pranie gaci smiech.gif x i znów pudło sfrustrowana kochanko. w sobotę mam imprezę rodzinną, a od prania gaci jest pralka. no ale skąd ty możesz o tym wiedzieć, jak ręcznie dopitalasz :D

Gość gość
Kochankom się wydaje, że żonaty mężczyzna o nie zabiega. Ten żonaty facet kiedyś zabiegał, ale o swoją zonę. Klęczał z pierścionkiem, oświadczał się, wymieniał obrączki. Zabiegał o to, by z znią razem żyć, mieszkać, mieć dzieci, wspólne sprawy. Co do kochanki to nie zabiega o nią, jako o towarzyszkę życia, ale o partnerką do seksu. Dla urozmaicenia. A to często kosztuje, jak to bywa w prostytucji. Jeśli nie jest to zawodowa prostytutka, która ma mnóstwo klientów, trzeba się bardziej postarać. Trzeba kupować prezenty, zabierać na wyjazdy, mówić różne głupoty. A kochankom się wydaje, że są w jakiś sposób lepsze od żon usmiech.gif Nie są. Są urozmaiceniem na jakiś czas. x Oczywiście, że nie są lepsze, ale po co komu taki mąż co zdradza? To nieprawda, że każdy to robi. Juz lepiej być samą niż zdradzaną.

Gość gość
Kobiety aż się popłakałam przez to co czytam... przez to co do siebie mówimy. Podłość :( ludzie dla siebie są okropni :(