Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierny mąż, hmm śmiechu warte. Oczami kochanki.

Polecane posty

Gość gość
bierz go, Ty byls pierwsza ;)

Gość gość
gość dziś O takiej, że o siłce żona i dzieci wiedzą, a o kochance nie.

Gość gość
Ja akurat jestem pewna, że mąż mnie nie zdradza. Mamy w otoczeniu dwie pary, które nie były sobie wierne. W jednej druga strona sama się dowiedziała i rozwód. Sprawa ciągnęła się bardzo długo ale udało się z orzekaniem o winie. Facet przegrał w sądzie dom i część firmy na rzec swojej byłej żony. W dodatku płaci bardzo wysokie alimenty. Z kochanką się ożenił, ona w ciąży nie pracuję. Facet rypie na 2 etaty i tak kasy ciągle brakuję. Druga para facet bardzo długo prowadził podwójne życie. Ze stresu miał wylew i wtedy wszystko się wydało. Teraz został sam i chory. Mój mąż i ja jak patrzymy na te sytuacje i inne to szczerze po prostu nam nie chciałoby się zdradzać. Za dużo to kosztuję i nerwów i szczerze kasy. Już szybciej zostawiłby mnie i odszedł niż żył na dwa fronty bo tak mu wygodnie.

Gość gość
Ja jestem za tym, żeby odchodzić w cholerę jak się kogoś pozna, a nie oszukiwać i tracić czas swój i drugiej osoby.

Gość gość
Rozwala mnie jedno w tym temacie Bronicie facetów "bo zona byla brzydka , gruba , zaniedbana " jakby KAŻDY facet był mega zadbany , przystojny . Popatrzcie na plaży jak wyglądają polscy faceci . Grubi , spasieni , jak pływające boje .

Gość gość
Co do zdrad. Jakiś czas temu w pracy dostałam dziwny awans. Dziwny to znaczy niespodziewany. Powinien go dostać ktoś inny. Awans wiązał się z wyjazdami plus szkoleniami. Kilka razy zdarzyło się nocować poza domem ale rzadko. Raczej cały dzień w pracy a na noc zjazd do domu. Kadra kierownicza też często wyjeżdżała. Mój mąż kilka razy napomknął, że może kogoś mam w sensie romans w pracy. Były żarty typu weźmy kredyt na większe mieszkanie bo kredyt bardziej wiąże niż dzieci i ślub. Po czasie okazało się, że osoba, która miała dostać awans zamiast mnie była ciężko chora i sama odmówiła, ale nie chciała żeby ktoś dowiedział się w pracy o jej problemach. Nikt z szefostwa nigdy nie robił dwuznacznych podtekstów w stosunku do mnie. Dlatego nie zawsze coś co ma oznaki zdrady od razu musi być na 100% zdradą.

Gość gość
gość dziś Tez jestem za tym. Tylko zycie zyciem. Wspolne dziecim rodzina, znajomi, finanse, kredyty... Czlowiek zawsze dazy do tego, aby to JEMU bylo dobrze i wygodnie.

Gość gość
17'55 nie mów za męża.

Gość gość
gość dziś gość dziś O takiej, że o siłce żona i dzieci wiedzą, a o kochance nie. xxx A co to za roznica, skoro facet I tak nie przebywa w tym czasie z ta zona i dzieckiem? Ma czas dla siebie I wykorzystuje jak chce i lubi.

Gość gość
Co do brzydkich facetów. Jeden gość u mnie w pracy podwalał się do mojej koleżanki. Naprawdę ładna dziewczyna. Facet ma żonę i nie dawał za wygraną. Kiedyś na stołówce ta dziewczyna już nie wytrzymała i wrzasnęła cytuję: czy ty uważasz, że taki spaślak jak ty ma jakiekolwiek szanse u mnie? spójrz w lustro. Facet zlapał buraka i dał jej spokój

Gość gość
Przeciez nie to jest wazne,ze spaslak tylko,że żonaty !! a takiego kijem się nie rusza,jasne?

Gość gość
do 18.05 Mogę mówić za męża bo znam jego zdanie na ten temat. Tym bardziej, że ja i on jesteśmy rozwodnikami. Z wcześniejszymi partnerami rozstaliśmy się nie z powodu zdrad. A poznaliśmy się kilka lat później. Dlatego wiem, że nie zdradziłby mnie ale zostawił jakby nam się nie układało na pewno.

Gość gość
Ona, moja koleżanka nie wiedziała, że jest żonaty. Było łączenie działów w firmie i mało kto wiedział o osobistej sytuacji. Nie nosił obrączki. Dopiero po tej aferze na stołówce wypłynęło od innych ludzi, że ma żonę i dzieci.

Gość gość
Autorko nie rozumiem co tu jest dla ciebie "śmiechu warte". A ty nie jesteś "śmiechu warte" ? Reprezentujesz coś lepszego jako człowiek od tegoż męża żony ? Nic. Kompletnie nic. Czemu sie taki żałosny mąż nie rozwiedzie i nie ożeni sie z tobą skoro jesteś taka super ? Tylko nie pisz, że z powodu dzieci, bo nie uwierze. Przecież i tak nie ma dziada dla dzieci, więc nie uwierze w takie pierdzielenie głupiego. Gość nie szanuje ani żony ani Ciebie, a ty sie na to godzisz. Dlaczego ty sie na to godzisz ? Ja bym sie w życiu nie godziła na taki układ. Naplułabym takiemu w twarz. A ty sie godzisz na seks z takim gadem. Gdybyś miała w sobie taką elementarną godność to brzydziłabyś się seksem z kimś takim. Wolisz sie jednak taplać we wspólnym błotku i nie dostrzegać faktu, że śmierdzisz. Zwyczajnie śmierdzisz.

Gość gość
gość dziś Przeciez autorka nie chce, zeby on sie rozwiodl z zona i ozenil z nia. Wyraznie pisze, ze to tylko seks.

Gość gość
Autorko mam dla ciebie przykrą wiadomość. Twój kochanek cie zdradza z inną kobietą. Z kobietą z którą wziął ślub. Myślisz, że to żona jest głupia w tym układzie ? Nie kochana. To ty jesteś głupia, bo głupia nie jest ta która nie ma świadomości tego co się dzieje. Głupia jest ta która ma świadomość, że tu sobie ktoś urządza kpiny, a jednak się na to godzi. Godzi się na bycie z ujowym człowiekiem nie będąc obciążoną żadną presją innych czynników. To jest tu dramat. To tak jakby sie ktoś godził żeby ktoś mu zwalił kupe na klate. Brawo!

Gość gość
"Autorko mam dla ciebie przykrą wiadomość. Twój kochanek cie zdradza z inną kobietą." xxx Bardziej niedorzecznego tekstu to już tu dawno nie było :-D

Gość gość
"Autorko mam dla ciebie przykrą wiadomość. Twój kochanek cie zdradza z inną kobietą." xxx Bardziej niedorzecznego tekstu to już tu dawno nie było smiech.gif xxx Nieprawda, bo twoje teksty są najbardziej niedorzeczne :D

Gość gość
Ale rynsztok. Kika stron przerzucania się, która jest więcej warta. Śmieszne i żałosne jednocześnie. Żona mająca świadomość, że gość ją zdradza powinna natychmiast wystawić go za drzwi. W przeciwnym wypadku jest niewiele lepsza od kochanicy. Kochanica, która ma świadomość, że gość jest żonaty, jest małym zakompleksionym robakiem, który cieszy się z popychania jej przez nic nie wartego śmiecia. Żadna nie jest lepsza, ani gorsza. Obie są bezdennie głupie i żałosne. I tak siedzicie tu i wylewacie swoją żółć bo i co wam innego zostało. Facet, który zdradza to mięczak. Nie wiem jak takie coś może pociągać kobietę, która ma choć odrobinę własnej wartości. Bleh. A on sobie pójdzie i zamoczy tu i tam, a głupie ścierki się kłócą :D

Gość gość
gość dziś A które to są moje teksty Twoim zdaniem?

Gość gość
gość dziś Ale rynsztok. Kika stron przerzucania się, która jest więcej warta. Śmieszne i żałosne jednocześnie. Żona mająca świadomość, że gość ją zdradza powinna natychmiast wystawić go za drzwi. W przeciwnym wypadku jest niewiele lepsza od kochanicy. Kochanica, która ma świadomość, że gość jest żonaty, jest małym zakompleksionym robakiem, który cieszy się z popychania jej przez nic nie wartego śmiecia. Żadna nie jest lepsza, ani gorsza. Obie są bezdennie głupie i żałosne. I tak siedzicie tu i wylewacie swoją żółć bo i co wam innego zostało. Facet, który zdradza to mięczak. Nie wiem jak takie coś może pociągać kobietę, która ma choć odrobinę własnej wartości. Bleh. A on sobie pójdzie i zamoczy tu i tam, a głupie ścierki się kłócą smiech.gif xxxx w punkt! ani kochanka ani żona nie są ''tą lepszą'' jedna nie bo facet dziś ją ma a jutro zamieni na inna kochankę, a druga bo ma substytut męża

Gość gość
A wiecie, że co najmniej połowa mężczyzn kiedyś zdradziła swoją kobietę? Jak myślicie, do której połowy należą Wasi mężowie. Bo ja nie mam pojęcia, do której należy mój...

Gość gość
18:06 Nie chodzi tylko o siłkę i ten czas a o to,że małżeństwo to para,team, który działa i ustala coś wspolnie razem, także to kiedy i jak spędza czas. Jeśli facet idzie na siłkę to ustala to z żoną, ona o tym wie i np. w tym czasie zajmuje się ich dziećmi. Potem on przejmie nad nimi opiekę a ona pojedzie sobie np. na kawę z koleżanką. To wszystko jest dla i z myślą o rodzinie..i tak, jak najbardziej to jest sprawa żóny jeśli jest okłamywana i zdradzana, kiedy facet mówi jej że robi coś a w rzeczywistości jest zupełnie gdzie indziej... Kochanice tego nie zrozumieją, myślą,że małżeństwa opierają się na takich samych zasadach jak spotkania na bzykanie w hotelu.

Gość gość
kochanka teraz ma miłość mężczyzny, a żona nie

Gość gość
Jeszcze słowo do kochanek - te wasze teksty o tym, że wy nie przysięgałyście, więc jesteście w porządku, to możecie sobie wsadzić w te wasze brudne tzipy. Jesteście nic nie wartymi istotami, skoro nie przeszkadza wam, że dokładacie się do nieszczęścia innej kobiety. Same możecie być w przyszłości żonami. Jesteście też córkami. Rozumiem, że jakby wasz ojciec zdradzał matkę to byście jej to samo powiedziały co? Sorry, mamo, ale jesteś widocznie nudna i ta druga daje mu to czego ty nie dajesz. A tatuś musi sobie ulżyć, bo przecież ty mamo za bardzo zajmujesz się mną i domem i zapomniałaś o spełnianiu zachcianek tatusia.

Gość gość
20:20 nie myl miłości z używaniem twojego ciała.

Gość gość
Miłość??? Padłam, jakby miała miłość to by facet już był po rozwodzie ;-) wkładanie i miłość to nie to samo maleńka ;-)

Gość gość
małżeństwo to nie miłość

Gość gość
gość dziś Ale rynsztok. Kika stron przerzucania się, która jest więcej warta. Śmieszne i żałosne jednocześnie. Żona mająca świadomość, że gość ją zdradza powinna natychmiast wystawić go za drzwi. W przeciwnym wypadku jest niewiele lepsza od kochanicy. Kochanica, która ma świadomość, że gość jest żonaty, jest małym zakompleksionym robakiem, który cieszy się z popychania jej przez nic nie wartego śmiecia. Żadna nie jest lepsza, ani gorsza. Obie są bezdennie głupie i żałosne. I tak siedzicie tu i wylewacie swoją żółć bo i co wam innego zostało. Facet, który zdradza to mięczak. Nie wiem jak takie coś może pociągać kobietę, która ma choć odrobinę własnej wartości. Bleh. A on sobie pójdzie i zamoczy tu i tam, a głupie ścierki się kłócą smiech.gif xx a Twój wierny, buhahahahahha

Gość gość
Wierny :) Powiem Ci więcej - zaopatrzony we mnie jak w obraz :) A jak mu kiedyś odbije i pójdzie na bok to się rozstaniemy. Ja wiem, że dla ciebie to niepojęte bo ludzie z rynsztoku biją się o zdradzających śmieci, ale uwierz mi są kobiety, które się szanują. Tylko nie spadnij z krzesła z wrażenia.