Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagość przy dziecku

Polecane posty

Gość gość

Od zawsze miałam z mężem bardzo swobodne podejście do nagości. Oboje jesteśmy naturystami. Po domu zazwyczaj chodzimy nago. Od prawie pół roku jesteśmy rodzicami. Powiedzcie, od jakiego wieku dziecko nie powinno oglądać rodziców nagich? Czy dziecko powinno się przyzwyczajać do nagości czy nie? Jak to jest u was z nagością przy dzieciach?

Gość gość
Ja mam 21 lat dziewczyna , moi rodzice sa i byli naturystami , ja dzieki nim tez jestem . Mysle ze najlepsze wyjscie to takie zeby dziecko caly czas ogladalo Was nago , gorzej bedzie jak bedzie mialo powiedzmy 15-16 i odkryje ze ma rodzicow naturystow i zobaczy Was nago . Ja i brat przez to ze dorastalismy widzac nago rodzicow nie byl to nigdy dla nas problem , wiadomo ze byly momenty ze brat troche bardziej krepowal sie mnie i mamy , a ja brata i taty , to jak ja mialam z 15-16 lat . Ale uwazam ze tak jest najlepiej

Gość gość
Nasz prawie 8 letnie dziecko widzi nas nago od małego, przyzwyczajony i nie ma z tym problemu. Nie robi dziwnych min, nie zadaje głupich pytań. Dla niego to naturalne. W życiu nie zapytał mnie o piersi czy męża o penisa. Nigdy nie był zdziwiony ciałem człowieka. Wie, że kiedy są obcy zamykamy się w łazience.

Gość ON40
Żona chodzi nago przy córce. Ja nie. Zasłaniam się, ale nie panicznie. Jak będzie mnie usilnie podglądać to pewnie zobaczy, ale sam nago nie paraduję

Gość gość
Mam dwie córki (12 i 8 lat) i od ich urodzenia bez skrępowania chodzę przy nich nago. Mąż się raczej zasłania. Dziewczynki przyzwyczaiły się do mojej nagości i uważają to za coś zupełnie naturalnego.

Gość gość
Ale co to oznacza, że jesteście naturystami? Bez przesady. Ja bym nie chciała oglądać członka mojego starego jedząc obiad. Czemu niby służy takie epatowanie nagością bez powodu. Sama śpię nago, ale robienie szopki z codziennego życia przy dzieciach, to nie wiem po co..

Gość gość
Powiedzcie mi prosze ( serio pytam)- po uj chodzicie w domu nago? Czujecie taka potrzebe czy jak? Chodzicie nago kilka godzin dziennie np po pracy/ kilka minut etc ? I tymi tylkami golymi siadacie na krzeslach/ kanapie? Wolnoc tomku w swoim domku wiec robcie co chcecie. Prosze o powazna odpowiedz :)

Gość gość
Chodzę nago jak wychodzę z wanny i idę do garderoby. Ubieram się powoli. Syn 8 lat może być przy mnie. Czasem wchodzimy w trójkę do jakuzzi w domu -nago oczywiście. Mamy żaluzje zewnętrzne, nikt obcy nas nie widzi. Poza tym to wiesniacy dla nich to nie do pomyślenia.