Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam sie rozwiesc? Czy tak powinno wygladac malzenstwo?

Polecane posty

Gość gość
przecież autor pogodził się z żoną Wygląda na to że jest całkiem w porządku ale wypowiedzi kobiet w tym temacie pokazują jedno kobieta po ślubie chcę owinąć faceta wokół twojego palca i robić z nim co chcę żeby do niej pieskiem na posyłki i wykonywał jej rozkazy wtedy jest dobrze I wtedy nie jest narcyzem tylko dobrym mężem tak tak wygląda do logikakobiet

Gość gość
to się dobrali...naukowiec i kura domowa. Z tego tematu można wyciągnąć takie wnioski,że nieważne że baba do Ciebie nie pasuje, ważne że jest 10/10 pod względem urody.

Gość gość
wypowiem się w stronie jako kobieta Uważam że żona autora jest z nim tylko dla pieniędzy byłam w kilku związkach miałam kilka znajomości i wiem jacy są faceci oceniacie surowo autora ale według mnie to nie jest zły facet powiedziałabym że nawet dobry skłonny do kompromisu kobieta widzi że może go kontrolować i nie puści go za nic bo z tego co mówi zarabia dobrze i Według moich obserwacji 95% facetów to dupki autor może nie jest najlepszy ale przynajmniej jest dobry Tak więc myślę że niektóre kobiety trochę przesadzają z jego krytyką naprawdę są beznadziejni faceci bez ambicji wulgarni agresywni a ten wydaje się takim grzecznym dziecinnym post szaleńcem takiej ani dziecko ani dorosły Ale z tego co pisze i z tego jak pisze wnioskuję że najgorszym facetem nie jest

Gość gość
gość dziś "maz zostaje w domu z moim dzieckiem" X A te Twoje dziecko to owoc Twoich samotnych wyjazdów? Xxx I po co te złośliwości? Nie pasuje co moje życie to musisz sie wyżyć? Dziecko mam z SP mężem, na moich samotnych wyjazdach nie bzykam sie z kim popadnie ale widać, ze masz takie towarzystwo, które spuszczone z łańcucha używa jak tylko może.

Gość gość
BABA NIEŹLE SIĘ USTAWIŁA. Nie chce pracować tylko dzieci mieć.

Gość gość
no może nie jest taki zły, szkoda tylko,że wyszło to dopiero po 20 stronach pisania przez niego bzdetów. Sam tytuł tego tematu jest żałosny. Najbardziej wkurzający był na początku jak pisał o tej koleżance i zachwyconych nim kobietach. Narcyz.

Gość gość
Widocznie mieli bardzo ciężki okres, człowiek czasem potrafi w gniewie czy desperacji zrobić coś czego by normalnie nie zrobił, może troche narcyz, ale ogolnie może być, pozatym nie zdradził jej, a jakie miałeś dzieciństwo Autorze?

Gość gość
unika tego tematu, a tu pewnie jest wyjaśnienie dlaczego ma takie dziwne podejście do dzieci. Co z tego,że teraz jest dobrze? Ludzie, którzy kochają dzieci i chcą być rodzicami mają chwile załamania, pierwsze miesiące po porodzie są trudne a potem też lekko nie jest. Już teraz się martwi, że żona go zaniedba.

Gość gość
Fajnie, ze nareszcie zaczynasz rozmawiac ze swoja zona i miec z nia wspolne plany a nie tylko seks i wspollokatorstwo. Chociaz nie wiem czy ty jestes mocno zapatrzony w siebie czy twoje uczucia do zony nie sa silne. W kazdym badz razie masz problemy ze zrozumieniem podstaw zwiazku i odczuc twojej zony (a moze twoich)

Gość gość
Pain It Hurts so much icerde so much Inside

Gość gość
Postaraj sie otworzyc serducho na zone, wtedy bedziesz mogl pokochac owoce waszej milosci.

Gość gość
Nie chciałabym mieć dzieci z facetem, który pisze o tym tak jak na tym temacie. Ona jeszcze sobie strzeli w stopę tą decyzją ale jeszcze o tym nie wie. Szanse na to,że on je pokocha i będzie czułym,troskliwym ojcem są zerowe.

Gość gość
Dlaczego dzieci zmieniają ludzi

Gość gość
No jakie miałeś dzieciństwo autorze

Gość gość
"jak jestes inteligentna kobieta to przeprosisz, jesli nie to to tylko to Tobie zle swiadczy." Nie jestem tą kobietą ale ten tekst to typowa manipulacja poprzez szantaż, kłania się dobry psychoterapeuta jak takie teksty stosujesz na żonie to jej serdecznie współczuje.

Gość gość
"Absolutnie to Ty jestes stronnicza, nie potrafisz doecenic moich ambicji i mojej WIELKOŚCI i MADROSCI, brak checi do przeproszenia to tylko swiadczy o Twojej klasie (jej braku) " X No comment...

Gość gość
On cały czas uderza w takie tony. Kilku się tu o mało nie zesra nad nim bo wreszcie porozmawiał z żoną, no woow ,k****, nobla mu zaraz wręczę. Wreszcie zatrybił, że musi zrobić coś co w większości małżeństw jest normą. Dwa tygodnie temu chciał się rozwodzić a dziś sielanka. Ja tu sukcesu nie wróżę i nadal współczuję tej kobiecie. Znam taką jedną parkę.(już nie są razem) WSZYSTKO BYŁO CACY dopóki nie zrobiło się poważnie a jak urodziło się dziecko, zaczęły prawdziwe kłopoty. Zamiast być dla niej oparciem to miał pretensje ona walczyła z kolkami, traciła pokarm ze stresu i uciekał z domu na spacerki bo biedaczek nie mógł się wyspać ani odpocząć.Tu widzę materiał na podobną historię. Obym się myliła.

Gość gość
13:46 Przeczytałam ten wątek cały i jeśli ktoś przeczyta pierwszą stronę i nie wnika dalej to faktycznie można wysnuć wnioski,że autor to fantastyczny facet, po czym zagłębiamy się dalej odkrywamy tylko coraz większą jego pychę. Wyróżnione akapity tylko dobitnie o tym świadczą. Z dala od takich facetów nawet gdyby jego żona też miała za uszami nic nie tłumaczy takiego podejścia do ludzi. Zresztą ją też podrzędnie traktuje gdyż jej inteligencja nie dorównuje jemu. Facet typowy narcyz być może też o socjopatycznych skłonnościach. Dlatego ludzie dają sobie oczy zamydlać ile to kobiet jest bitych i molestowanych psychicznie a nikt nie wpadnie na to jacy są naprawdę przecież taki był szarmancki i dzień dobry zawsze mówił,kwiaty żonie kupował i grał na gitarze a na spacerach tacy uśmiechnięci. Ludzie otwórzcie oczy,zacznijcie myśleć i analizować.

Gość gość
Zgadzam się. ''Domyslam sie za Pani ktora tak mnie krytykuje to ciagla ta zapracowana po 16h 30 latka zamujaca sie statystyka i majaca meza i dziecko, nie wiem czemu tak na mnie naskakujesz, ale nawet niektore z Twoich rad okazaly sie przydatne, pomimo ze uwazam ze jestes niegodna romzmowy ze mna, ale dziekuje nawet za takie zlosliwe komentarze. '' To też jest manipulacja, w stronę wszystkich piszących. Wystarczy prześledzić cały wątek aby zobaczyć,że negatywnych komentarzy były setki, pisanych przez różne osoby a nie jedną hejterkę. Z daleka od Ludzi, którzy potrzebują innych tylko po to aby przeglądać w ich oczach jak lusterkach, szukając tam jedynie zachwytu nad sobą.

Gość gość
A ja nadal uzawam że to prowokacja bo nie ma aż takich obrzydliwych ludzi jak autor. Nie ma aż tak niedojrzalych i jednocześnie aroganckich, egoistycznych i zakochanych w sobie i swoich potrzebach ludzi. Po prostu nie wierzę że taka kumulacja w przyrodzie występuje :D a jeśli istnieją jakieś ewenement, to żadna zdrowa psychicznie kobieta nie zakocha się w takim zgnilym człowieku. Nie wierzę w to.

Gość gość
Oj są znacznie gorsi faceci niż autor Autor może trochę narcyzem ale ogólnie w normie

Gość gość
A ja myślę że przed żoną jest kimś innym Ona go kocha on śpiewa piosenki chodzi po lesie ona myśli że Pana Boga za nogi złapała

Gość gość
Autor mieści się w normie? Jakiej? Zaburzeń psychiartycznych? :D ja nie znam takich ludzi którzy przed ślubem ukrywają fakt niechęci posiadania dzieci a potem jeszcze się złoszcza na żone że ona chce. I którzy uważają ze fundamentem małżeństwa jest mityczna "magia" czyt. w języku naukowym feromony i hormony. Autor to największy idiota o jakim słyszałam.

Gość gość
Wszędzie, zewsząd i dookoła wszyscy mogą truc i tluc do głowy że małżeństwo to kompromisy, praca, itp. samo się nie utrzyma nigdy. Ale zawsze się znajdzie idiota który oczekuje że wystarczy trochę endorfin i seksu i będzie fajnie do 70 tki.

Gość gość
''(...) myślę że niektóre kobiety trochę przesadzają z jego krytyką naprawdę są beznadziejni faceci bez ambicji wulgarni agresywni a ten wydaje się takim grzecznym dziecinnym post szaleńcem takiej ani dziecko ani dorosły ...''Zgoda, bywają gorsi mężczyźni, chamscy,agresywni, pijacy,kłamcy,damscy bokserzy itd. Pytanie tylko czy z dziecinnym post szaleńcem, ani dzieckiem ani dorosłym można stworzyć szczęśliwą rodzinę, trwały związek. Bywają też mężczyźni normalni, dla których czas z rodziną nie jest cierpieniem a zamiast dwóch tygodni w Tajlandii wystarczy im piwo z kumplami albo trening na siłowni.

Gość gość
Autorze, rozwiedz się i daj tej dziewczynie spokój. niech znajdzie lepszego i pasujące go do siebie faceta. Szkoda mi jej strasznie

Gość gość
Ta ławka też go nie puści bo jest przy kasie

Gość gość
16:07 też myślę, że przed nią udaje tylko takiego wspanialego. Sam o tym wspominał jak tłumaczył potrzebę wyjść aby od niej odpocząć. ''Bo żóna jest do innych rzeczy a znajomi do innych'' haha. Aż tak go męczy udawanie przed nią,że musi odreagować.

Gość gość
A mało to jest normalnych facetów którzy też fajnie zarabiają ? Bez przesady,. Wg skąd wniosek że on jest przy kasie?

Gość gość
Sam o tym wspomina w ostatnim wpisie, że ma zwielokrotnić swoje dochody a żona na wieść o tym była ''przeszczęśliwa''. Chce zrezygnować pracy i zająć dziećmi.