Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blednygosc

Nowa dziupla

Polecane posty

Gość gość
Tośka! No wiesz?! Jakie GRATY?!

Gość gość
Graty. Też coś. Phiii

Gość gość
Nie znasz się

Gość gość
I jeszcze jakiegoś dzikiego lokatora z nadwagą chce dokooptować

Gość gość
i zakadzić komnatę

Gość gośćTosia
O Siostrzyczki - niewdzięcznice jedne...Liczyłam na jakiś medal platynowy z kilkoma wielokaratowymi soliterkami; w najskromniejszym razie z białego złota,a spotyka mnie krytyka i niezadowolenie... Z muzeum to tylko GRATY,nie to co piękne nowe mebelki z Ikei!!!Graty przewozilłam moim mini.Na własnych plecach targałam do komnat. Bezcenne dywany /kaszmir z jedwabiem - praca delikatnych rączek dziewc cudnych/ nawet nie spojrzały.Fakt,że zamiotłam pominięty milczeniem...do dzisiaj nie mogę się domyć. Jestem niedowartościowana, smutno mi i idę sobie w świat daleki.... Poszłam!

Gość gośćTosia
No chyba,że to nie Wy Dziewczyny schowałyście się za plecami gościa z niebieskimi włosami.Wtedy oddam honor i wrócę..........

Gość gość
Wróóóóć! To nie włosy. To czapeczka

Gość gość sk
Popieram, Tosia wracaj, to tylko jakiś gość odkrył emotke "śpiocha" i trenuje :D

Gość gośćTosia
O 15:20 - dwie czapeczki.Zimno u Ciebie.Pewnie w lodowym kraju jesteś? Uważaj,bo odmrozisz sobie uszy.

Gość gość sk
Mam czapkę z nausznikami ale k***ska sobie nie odmroże:D.

Gość gośćTosia
No chyba że tak Sk.Jakiś zachłanny typek.Jedna czapeczka mu nie wystarcza.Dobrze Sk.Wierzę Twoim słowom.Wróciłam.

Gość gośćTosia
Co to znaczy k***ska? To jakiś szyfr?

Gość gość sk
Bleduś, ale jaki dziadek, no jaki dziadek się ja pytam? To ja byłam przecież Tylko mi się włosy owinęły wokół nosa i tak to wyglądało jakby mi wąsy zwisały. A że łysol? No to co? Jak ktoś ma włosy na nosie to nie wymagajmy żeby jeszcze na głowie miał, no bez przesady :classic_cool:

Gość gość sk
Tosia super tu wszystko urządziłaś, pomyślałaś o wszystkim, jestem pod wrażeniem, pełna profeska ;) A ten śpioch z nausznikami to podszyw.

Gość gośćTosia
No tak .To prawda ,jak ktoś ma bardzo duży i bardzo mocno do góry zadarty nos,to mu się wąsy,włosy i wszystko nawet zawija.Ja widziałam.Mogę zaświadczyć.

Gość gośćTosia
19:29/ Już dzwoniłam po policjanta i szuka podszywa z kolegą w cywilu. Dzięki Sk. za uznanie.Starałam się jak umiałam.Teraz idę spocząć.Ułożę moje zmęczone wątłe ciało na gracie... o pardon na szezlongu muzealnym.

Gość gość sk
Bledusiu, a wiesz co? Wczoraj podawali w radiu, że są pewne utrudnienia w ruchu drogowym, gdyż jakiś wariat na częstochowskich numerach wjechał do miasta, Mówili że podobno wyprzedza nieprzepisowo, macha do kierowcow, zajezdza im drogę i jak widzi fajną laske to zagląda jej.. ;) pod maske Pomyślałam wtedy a-ha, Bleduś już tam był :classic_cool: Więc ja od razu hyc do mojego autka /jednego licznych jakie mam/ i dalej na miasto, zaczaiłam się w bocznej alejce i czekam na tego wariata Czekam i czekam już mi łysina zaparowała, już wąsy zaczęłam podkręcać nerwowo gdy wtem zza zakrętu z piskiem opon.... a dalej już wiesz ;)

Gość gośćTosia
P.S.do 19:30/ Kiedyś to nawet takie zdjęcie widziałam jak jegomość miał włosy w samym nosie.O fuuujjjj!Ale nie miał nauszników.

Gość gośćTosia
I co ??? I BUM?! O MATKO!!!

Gość gość sk
No i Tośka, niech ci do głowy nie przyjdzie żeby gdzieś sobie iść , co najwyżej do łóżka spać. Jak sobie pójdziesz gdzieś daleko, to ja oddaję swoją odznakę pomarańczki i skarpetki i też pójdę sobie, i Paulina też, nie rób nam tego plz ;)

Gość gośćTosia
To ja pójdę z Wami.Też bez skarpetek.Będę tam gdzie Wy. Świat bez Was Dziewczęta,to jak suchy las,albo ściernisko bez śladów życia.Tylko myszy harcują !

Gość gośćTosia
No...żywe myszy !

Gość gość
O matko Bledny znowu jesteś Einsteinem!!!Miło Cię znowu zobaczyć.