Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy zony rolnikow sa tutaj

Polecane posty

Gość gość

Jestescie dziewczyny ? Moeszkaciw z tesciami? Dogadujecie sie z nimi? Dużo macie pracy 2 gospodarstwie

Gość gość
My mieszkamy samo,choc szczerze wolalabym z tesciami,strasznie duzo pracy mam,więc ciezko jest

Gość gość
A ile macie ha? Macie bydlo świnie?

Gość gość
W życiu nie wyszłabym za wsioka-rolnika. nie chodzi o małą miescowość. oni po prostu są z innej planety, mają inną mentalność

Gość gość
Oj mylisz sie już wies noe jest taka sama. mamy nowe samochody, piekne domy, modne ubrania

Gość gość
I chłopów-wsioków

Gość gość
Tak wsiokow po studiach

Gość gość
A auta nowiusieńkie, prosto z Niemiec, jeszcze progi zdrowe:) Po studiach, ale z mentalnością chłopa z Reymonta

Gość gość
Auta prosto z salonu a was w korpo nigdy na takie nie nedzue stac

Gość olka 666
dziś "wsioka-rolnika"? W czym jesteś lepsza miejski wycieruchu? Aaa.. wiem,leczysz kompleksy,bo nie masz domu z ogrodem tylko mieszkasz w bloku i wyjesz o***tem,że inni mają lepiej.Ja jestem rolniczką,mój mąż też i nasza mentalność nie przeszkadza nam mieć hobby,podróżować UWAGA: nawet za granicę raz do roku.A ty gołodupcu?

Gość gość2018
oj widzę, że uderzyłam w czułą strunę, pokazujecie właśnie swój poziom:) nie lubię się chwalić, ale mam duży dom w średniej wielkości mieście:)

Gość gość
30 tys zl doplat w pazdzierniku:) 122tys zl za bydlo miesne:) teraz:) . praca ciezka a kasa fajna:)

Gość gość2018
Raz do roku zagramanicę? Toć szalejesz, pewnie jeszcze na all inclusive?? Szacun. Ja w tym roku dwa tygodnie rejsu po Mazurach i zimą w Alpach:)

Gość gość2018
Widzę, że chwalenie się "piniądzem" jest dalej w dobrym tonie w Waszych okolicach. Uważajcie, bo zzielenieję...

Gość gość
A dajcie już spokój, współcześni rolnicy to w sporej liczbie są przedsiębiorcy, producenci.

Gość gość
Przesiębiorcy od siedmiu boleści. Zwłaszcza, że 73% rolników ma gospodarstwa poniżej 10ha, czyli bida z nędzą. Te co mają w okolicach 20ha to mają za dużo, żeby umrzeć, a za mało żeby żyć, a orobić się trzeba od świtu do zmierzchu. A. I tolerować chłopa wsioka.

Gość olka 666
dziś 13;13 Mój poziom?A gdzie był twój poziom jak nazywałaś rolników wsiokami?Dostosowałam się do ciebie,wyobraz sobie,ze jestem elastyczna i to potrafię.A najzabawniejsze jest to,że te mieszczuchy u mnie na wsi łażą po wsi i żebrzą o jajka,drób czy inne produkty,bo teraz dużo rolników ma uprawy ekologiczne.Po co?Lepiej do biedronki,taniej,akurat na waszą kieszeń.Pa, idę pozbierać ekologiczne jajka,bo mam ochotę na jajecznicę na swojskim boczku i ekologicznej cebulce,mniam!

Gość gość
Ja wyszłam za mąż za "wieśniaka", przeprowadziłam się do niego. Jest kilka hektarów, kury, wcześniej były jeszcze byki. Teściowie na dole, my na górze. Z tym, że mąż ma "normalną" pracę a z gospodarstwa plony są dla nas i rodziny. Jaja tylko na sprzedaż. Prace polowe i kury ogarnia teściowa, to istna maszyna :) jeszcze mi przy dzieciach pomaga.

Gość gość
olka 666 A co chłop zaraz z pola głodny wróci i już musi być zadane w talerze?tylko umyj jaja, zeby salmonelli nie dostać. Zasugeruj to samo swojemu wsiokowi:) I zaznaczam, że w przypadku waszych męzów nie chodzi o miejsce zamieszkania, tylko o ich mentalność:)

Gość gość
12:37 Mamy 3 ha truskawek. Bydla nie mielismy nigdy a gospodarstwo zalozylismy sami.

Gość olka 666
dziś 13:33 Wyobraz sobie,ze mój MĄŻ umie gotowac i lubi to.A w polu pracują maszyny,tumanku.Zazdrość dalej,ubawiłam się i proszę o jeszcze!

Gość gość
13:28 A ty gdzie pracujesz?

Gość gość2018
Olka 666 Maszyny same pracują?Nikt ich obsługiwać nie musi? Czy u Was Boston Dynamics już roboty eksperymentalnie wprowadziło? No tak, MĄŻ, bo na wsi inaczej się nie da. Bo co powie somsiadka :o

Gość gość2018
A to nie tylko MĄŻ. To również wsiok:)

Gość gość
Ale wy miastowe jestescie podle. Szok.

Gość gość
dziś 13:16 Pewnie za 500+,skoro masz tyle czasu to jesteś bezrobotna.Ale wam sie fuksnęło,darmozjady! Ale nie zazdroszczę.

Gość gość
My mamy 100 ha i 1000 szt trzody wiec jest za czym biegac. Ale zniwa uwielbiam. Szczerze to najwiecej pracy maz ma latem bo zima jest troche czasu zeby odsapnac.

Gość gość
dzis na wsi mąż, w mieście konkubent,o rany jak to brzmi fuj.to ze was facet nie chce na stale tylko poroochac nie znaczy ze jestescie takie nowoczesne dupodajki i to za darmoche.

Gość gość2018
dziś Mylisz się, nie mam dzieci:) A dziś dzień wolny od pracy:) W mieście nie trzeba robić od świtu do zmierzchu:) A jest może na kafeterii jakiś rolnik? może niech on stanie w obronie swojego rodzaju?

Gość gość
dziś A ty za pieniądze? Jest na to odpowiednia nazwa:)