Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie chwile pomożecie bardzo ważne

Polecane posty

Gość gość
Jak można do kogoś napisać po co rodziłas? P*****lnij ty się w łeb bo naprawdę nie idzie czytac. Ja nie mam ubezpieczenia na dziecko i co po co rodziłam ? xx sama się peertolnij w sagan, zabolało bo ktoś napisał prawdę? współczuję dziecku bezmyślnej matki, co kudły farbuje i 500 plus rozpiep/rza na głupoty zamiast dziecko od choroby ubezpoieczyć

Gość gość
Moje koleżanki mają pobraną krew pępowinową, bo obracam się w wykształconym medycznie środowisku na poziomie. A dla takich karyn jak wy były nawet reklamy w mediach cichopkowej czy sochy i namawiały, dziwne że nie skorzystałyście, a tak małpujecie po nich stroje czy gadżety, a na krew wam szkoda kasy było...

Gość gość
Gość 15 31 ty chyba nie wiesz co Ty dziewczynko piszesz. Mialam męża poddać eutanazji?Mojego ukochanego męża ?nie wy tu na tej kafeterii rozum totalnie postradalyscie . Ale widać ze mało o życiu a i o chorobie to juz w ogóle wiecie. To jest heroiczna walka i przysięgam ze jakbys stała teraz kolo mnie to chyba bym Ci za ten post strzeliła w pysk. Idź powiedz umierającym na onkologie ze szkoda wydać na nich pieniędzy i są bezmyślni bo chcą żyć. Idź powiedz to maleńkim dzieciom które ledwo co wkroczyły w życie mają lyse główki i są wykończone chemia . A bardzo chcą żyć i w tym przypadku pieniądz nie ma znaczenia O tym się nie myśli .

Gość gość
15 35 zamkniJ juz ryj Bo masz jakąś obsesję o piecset plus trollu. Haha a karyna i seba to się właśnie mówi w twoim środowisku . Bo ludzie na poziomie nie używają takich zwrotów. Ale błyszcz tu póki masz pięć minut. Nara

Gość gość
15:37 dzieci w to nie mieszaj, pisałam, ze jestem za ratowaniem dzieci, ale męża bym nie ratowała ani rodziców, siebie też nie.

Gość gość
Siebie byś nie ratowała h aha nie. Byś czekała aż cie rak zje. To jest ludzki odr****chęć życia I jeśli bym mogła to zrobiłabym to jeszcze raz. G****o możesz wiedzieć za przeproszeniem szanowna paniusiu o chorobie. I to o tak potwornej chorobie. Walczyłam o niego bo go kochałam. I nikt o zdrowych zmysłach w takiej sytuacji by nie czekał i nie godzil się z tym. Ale widać nawet po Twoich postach jak bardzo jesteś wyniosła osobą. I jaka materialistka W każdym Twoim poście kipi żal do ludzi biorących piecset plus mopsy sropsy. Jak nawiedzona.i wyzywasz biedniejszych i internautów. Według Ciebie to jesteś najmadrzejsza a ponad całą Polska to jakieś kariny (nie wiem co to chyba jakaś nowa moda ?) Bo nie mają krwi pepowinowej. Szkoda czytać. Przejdź się na oddział onkologii i idz im powiedz to co tu.

Gość gość
15:39 osoby na poziomie dostosowują sie do inerlokutorów aby zostac zrozumianym. Pisząc do karyn nie będą pisać o biochemii komórek macierzystych tylko łopatologicznie :)

Gość gość
Siebie byś nie ratowała h aha nie. Byś czekała aż cie rak zje. To jest ludzki odr****chęć życia xx no nie, nie ratowałabym. A jak była historia kobiety która dowiedziała sie o raku w ciąży i nie zrobiła aborcji, ale też nie wzięła chemii i potem zmarła zostawiając na śiecie nie tylko wcześniaka ale i starsze dzieci bez matki, to wszystkie biłyście brawo i podziwiałyście ją za heroizm, bo nie ratowała siebie! Jesteście hipokrytki!

Gość gość
Ty jesteś psychicznie chora. Żadnych konkretów cały czas przytaczasz jakieś przykłady kto bił brawo ja ?póki co ze mną dyskutuj sz a cały czas opiera sz się na jakiś kafeteriankach

Gość gość
Ale ratując męża w stanie krytycznym dyskutantka musiała sprzedać mieszkanie, które mogło iść na przyszłość dziecka, skazała się na poniewierkę i biedę, gdzieś są granice gdzie należy powiedzieć stop. Zwłaszcza jeżeli dzieje się to kosztem własnych dzieci.

Gość gość
Aha to przepraszam, że ratowałam własnego męża Mogłam go zostawić w chorobie i powiedzieć umieraj.szurniete baby. Niemniej nie życze Wam tego . Cieszcie się sobą póki siebie macie .

Gość gość
sama jesteś szurnieta! "ratowałaś męża" a mąż jak ta bezwolna mameja nie zabrał głosu w tej sprawie? czy powiedział: sprzedaj wszystko idź z dzieciakiem pod most bo ja muszę mieć najlepsze leczenie. Jeśli tak to on też był szurnięty. Ja powiedziałam całej rodzinie, ze mają mnie nie ratować jakby co, nie życzę sobie żadnej długotrwałej i uporczywej terapii, a organy do rozdysponowania dla potrzebujących, maż ma takie samo zdanie. Ale my jesteśmy honorowi, wiemy kiedy ze sceny zejść, a jak ty jesteś zawzięta jak osioł to twój problem. PS. zrobiłam więcej dla społeczeństwa niż wy co wpłacacie po parę złotych i uważacie się za wielce pomagające, ja jestem zasłużonym honorowym krwiodawcą i moja krew ratuje zycie innych już od kilkunastu lat.

Gość gość
https://www.siepomaga.pl/zycie-piotrusia przestańcie się kłócić . Tu autorka - tymczasem proszę o pomoc udosepniajcie chociaż . Piotruś ma neuroblastome. Obrzydliwy rak atakujący malenkie dzieci. :( BTW. To co tu piszą co niektóre jest równie obrzydliwe.. . I smutne.

Gość gość
23 19 zamilcz juz. Ty nie wiesz co to jest pomoc ostatniej szansy kiedy jest wznowa i przerzuty ? Co byś zrobiła jakby mąż gasl w Twoich oczach a Ty chcesz go ratować ?za wszelką cenę ? AH ZAPEWNE nie masz męża (a jak masz to wspolczuje mu z calego serca, nie chcialabm miec zony co dobra materialne stawia ponad ludzkie zycie ) Jesteś hiena dla mnie nie człowiekiem. Możesz mieć inny pogląd ale to co dziś tu wypisujesz o dzieciach o wszystkim przekracza ludzkie pojęcie. I odpieprz się od mojego męża bo widzę mało wiesz o życiu. Widzę że każdego kto tu pisze strofujesz Ktoś ma ubezp źle ktoś nie ma to biedota od piecset plus . Ktoś sprzedaje dom źle ktoś nie sprzedaje -karina żyjąca w luksusach. Nie będę z reszta z Tobą gowniaro dyskutować . Bo zapewne jestes jeszcze młoda i mało o życiu wiesz. Nie karmie trolla

Gość gość
Aha. I po co huczysz dziecię o krwiodawstwie? Czujesz się lepiej ? :) KTO NIESIE pomoc nie huczy o niej na lewo i prawo. Możesz oddawać hektolitry krwi ale serce masz z kamienia. :) a osiol to Cię chyba zrobił .

Gość gość
Prosiłam was drogie panie nie kloccie się Nie o to chodzi.

Gość gość
23:59 i 00:04 dno dna. Twój mąż sobie odetchnął od ciebie. Zapewne było mu ciężko mordować sie z takim babsztylem :)

Gość gość
Ktoś ma ubezp źle ktoś nie ma to biedota od piecset plus . Ktoś sprzedaje dom źle ktoś nie sprzedaje -karina żyjąca w luksusach. xx o losie... najgorzej jednak, jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem. :)

Gość gość
KTO NIESIE pomoc nie huczy o niej na lewo i prawo. xx jak na razie to ty huczysz o swoim mężu

Gość gość
Możesz oddawać hektolitry krwi ale serce masz z kamienia. oooooooooooooooo no to się popisałaś inteligencją, jedno wyklucza drugie, nie sądzisz? Wolę twarde serce niż siano zamiast mózgu :)

Gość gość
Co byś zrobiła jakby mąż gasl w Twoich oczach a Ty chcesz go ratować ?za wszelką cenę ? xx czy do ciebie nie dociera? co ty masz pod deklem? tak ciężko zrozumieć, ze są ludzie, którzy nie chcą żyć za wszelką cenę i nie chcą być ratowani??? i mają do tego prawo! A ty i twój mąz nie jesteście wyrocznią i nie macie monopolu na prawdę!!! Nic nie wiesz o życiu, gimbaziaro :)

Gość gość
Widzę że każdego kto tu pisze strofujesz xx taaak? a dopiero twierdzilas, ze jesteś tu jedyna "póki co ze mną dyskutuj sz a cały czas opiera sz się na jakiś kafeteriankach ". Wniosek; rozdwojenie jaźni czy choroba psychiczna?

Gość gość
Święty Panie a ta dalej siedzi i gdera. Karierowiczko do pracy jutro nie idziesz ?A nie zapewne pani pracuje w domu jak co druga kafeterianka i zarabia 10000 miesięcznie . A reszta to biedota. Szczekaj szczekaj . I tak już Cię nie czytam. Brak mi szacunku do takich osób jak Ty. Sorry za stara jestem na te gierki. Więcej oglady polecam.

Gość gość
A ty co tu robisz o tej porze? Przecież skoro jesteś stara to powinnaś chodzic spac z kurami?

Gość gość
Brak mi szacunku do takich osób jak Ty. xx i vice versa, bo jakbym policzyła, to wygrywasz ilością obelg w moim kierunku, ale te stare to mają niewyparzone jęzory, szok

Gość gość
00:33 gimbasiaro pisze młoda gowniara do kobiety po pięćdziesiątce brawo :D męża zostaw w spokoju. Przynajmniej było o kogo walczyć . O Ciebie pewnie nawet nikt nie będzie. Rynsztokowe te Twoje wypociny. Nie wiem czy jakiekolwiek towarzystwo w ogóle istnieje. Co dopiero mówić o kręgach.

Gość gość
O! I jeszcze do świętości się odwołuje! Zbiórek w internecie w twoich czasach nie było to trzeba było do kościoła po pomoc zasuwać, skoro taka pobożna jesteś. Widocznie za słabo wierząca byłaś. Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy, jak to mówią. Zacnych ludzi z raka nie raz uleczył. A ty mozesz sobie teraz poszczekać bo uwielbiasz to słowo :)

Gość gość
Nie powinnam spać . Mogę być stara.

Gość gość
Ale się podniecasz ta walką, ze aż spać po nocy nie możesz. Należy ci się za ten wyczyn medal z kartofla.

Gość gość
Ale to Ty zaczęłas dziecko. A jeszcze insynuuj ze mój mąż nie żyje bo ja jestem złym człowiekiem . Wiesz co śmierć dotyka każdego. I skończy juz o tym mężu napisałam swoją historię to panna najmadrzejsza wzystko wie najlepiej. I może to szczęście może los . Jak to było ? Pan Bóg nierychliwy? Tak sprawiedliwy. Bo nienarazilam dziecka na biedę. Los się do mnue uśmiechnął i dziś mam pokaźną sumę na koncie i własny kąt. Nie podniecam się. To Ty odpisujesz na każdy post z tymi xxxx jakbyś do kompa się dorwala pierwszy raz .