Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie chwile pomożecie bardzo ważne

Polecane posty

Gość gość
Dobra dajcie spokoj. Kto chce to wplaci, kto nie chce ten nie musi. Po co te dyskusje, kto by co sprzedal. To jest dobrowolna zbiorka. Jedynie jesli moge wtracic swoje 3 grosze to zal mi tych ludzi, ktorych zbiorka nie jest popularna, a tez potrzebuja pomocy. Zbiorki ze slodkimi niemowlakami ciesza sie zawsze duzym powodzeniem, ale juz dla starszych np. z rakiem nie ma tylu chetnych. To mnie najbardziej w tych zbiorkach denerwuje.

Gość gość
https://www.siepomaga.pl/bezpiecznydom A tego to już w ogóle nie rozumiem. 4 rodzeństwa z ty samym nowotworem, jak można płodzic kolejne dzieci skoro ta choroba jest dziedziczna, jak można w ogóle mieć ochote i czas na seks kiedy w szpitalu umiera starsze dziecko. Zwróćcie uwage na różnice wieku między tymi dziećmi! Dla mnie to niepojęte.

Gość gość
1:15 straszne, nieodpowiedzialnosc rzadkiej miary! 3 dzieci praktycznie rok po roku, wszystkie chore, jedno zmarlo, warunki mieszkaniowe tragiczne....Ale wstrzymam sie od daleszego komentarza ze wzgl. na dobro tych niewinnych dzieci. Mam nadzieje, ze zbiora pieniadze szybko.

Gość gość
Dziś 1:15 tego akurat tez nie rozumiem (tu autorka )szkoda tylko tych dzieci. To akurat bezmyślność. Co do zbiórek tez zauważyłam że jedne dzieci mają mniej drugie więcej .ale właśnie dużo zależy od usotepnien . Jeśli rodzice znajomi aktywnie działają w sieci jeśli dobrzy ludzie udostępniają trafia to do szerszego grona znajomych . Np Piotruś (link na drugiej stronie )ma neuroblastome a zebranych pieniędzy wbrew pozorom mało bo czas do 1 pazdziernika dlatego prosiłam was o udostepnianie.

Gość gość
A ktoś wstawił Piotrusia Ale on wbrew pozorom tez jest z tyłu w zbiórce.

Gość gość
Dzieki temu topikowi zbiorka Dawida przyspieszyła. Przynajmniej możemy temat udostępniać, nagłaśniać A kto będzie miał ochotę to będzie wpłacać

Gość gość
No właśnie i za to wam kochane dziękuję . Jestescie wspaniali. Autorka

Gość gość
Bardzo proszę o udostepnianie Filipa ( NIESTETY niektóre dzieci są daleko w tyle) pierwszy koniec jego zbiórki był na koniec sierpnia . Nie udało się zebrać pieniędzy na następne podanie komorek( jedne rodzice zapłacili później ze zbiórki )i rehabilitację A widzę rezultaty i bardzo pięknie się rozwija maluszek . https://www.siepomaga.pl/filipfrankiewicz

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Dziękuję bardzo ludziom którzy podnosza tematy :) i serdecznie pozdrawiam

Gość gość
Dalej podnosimy i naglasniamy!

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Hej. Podnoszę, tu jest link https://www.siepomaga.pl/ratujemy-ale Jej zbiórka już się kończy ani A wcześniej była przedłużona. Wyplacilam też pieniążki. Podnosimy i jak możemy to pomagajmy!

Gość gość
Tu autorka. Akurat czekam na wypłatę . Ale wyslalam sms, duzo do zebrania :( Biedna dziewczynka . proszę również o pomoc dla malego Filipka https://www.siepomaga.pl/filipfrankiewicz było takie bum ze jednego dnia jego zbiórka była najpopularniejsza a dziś jest może jedna wplata dziennie. I ROWNIEZ przedluzona A brakuje jeszcze połowę. :( ładnie urosła natomiast zbiórka dla Dawida z 1 strony. :)

Gość gość
Drogie mamy ! Tu jest jeszcze jeden bardzo biedny chlopczyk . Wiem jest wielu ludzi potrzebujących pomocy . Ale ... ten chlopczyk ma bardzo poważne kłopoty. Poczytajcie sami https://www.siepomaga.pl/aleksander-bamber bardzo proszę chociaż wejdzie udosepniajcie. :(

Gość gość
Ten chłopiec długo jest już na zbiórce. Dawno temu wyslalam pieniądze. Nie rozumiem dlaczego inne zbiórki idą tak szybko a inne nie. Tak mi żal tych dzieci i rodziców. Zanim nie znałam tego portalu to w zyciu bym nie pomyślała że takie choroby istnieją

Gość gość
Tu autorka . Uwierz mi ze ja też :( Nie miałam pojęcia wcale. NEUROBLASTOME poznałam dopiero teraz . Okrutny stwór. Naprawdę. Dlatego staram się szukać tych zbiórek bardziej zapomnianych . Wiadomo że jest ich masa a każdemu nawet fizycznie nie jesteśmy wstanie pomoc . Ale zazwyczaj kieruje się powagą choroby . Te komórki macierzyste dla Filipka strasznie mnie poruszyły bo bardzo przypomina mi mojego synka gdy ujrzałam te historie pierwszy raz plakalam jal bobr i pd tamtego dnia codziennie śledzę postępy i mu pomagam Tak jak dziś poruszył mnie ten chlopczyk który nie kontroluje potrzeb fizjologicznych, tak mi go szkoda. Śliczny chłopiec a wiadomo dzieci są okrutne i jak pójdzie do szkoły.. :( szkoda mi go bardzo.

Gość gość
O neuroblastomie tez nie slyszalam, a ja sie dziwilam jak poszlam z corka do lekarza prywatnie dlaczego jej robi usg brzucha skoro poszlysmy w innym celu. Zaraz wysle cos na te 2 zbiorki, niestety nie za duzo bo musze czekac do wyplaty.

Gość gość
Duzo tez daje jezeli takie dziecko ma zalozone konto na facebooku.

Gość gość
Kochana dziękuję Ci w imieniu dzieci . Nieważne ile każda złotówka ma sens . Ja nieraz wysyłam kilkadziesiąt . Nieraz złotówkę nawet dwa. Ale jeśli ktoś nie może wystarczy ze udostępni albo poda dalej . :) Pozdrawiam ciepło

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Podnosimy i pomagamy :)

Gość gość
Mamy bardzo proszę !!:)