Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem ciężarna moze ubierac sie jak normalna kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie, oczywiście nie mówię o patologiach, czasem widuje takie pary z patologii, zachlane geby, narkomanii, wielki ciazowy brzuch wystający z nad za ciasnych spodni i za krotkiej bluzki. Pytanie moje dotyczy jednak normalnych ludzi. Znam z widzenia kobietę, mloda, bardzo ladna, zgrabna, jednak nosi kuse sukienki/sukienko bluzy, krotsze niz do polowy uda, a ma dlugie nogi, jest wysoka. Taki stroj juz sam w sobie we wrześniu trochę dziwnie wyglada a do pracy to juz w ogole (ciekawe gdzie pracuje) ale z brzuchem to juz doprawdy moze nie tyle niesmacznie bo jest apetyczna co nie na miejscu. Uważam, ze matki powinny się ubierac nieco bardziej nobliwie. Nie mówię, ze jak zakonnica, ale trochę klasy nie zaszkodzi w byciu seksowna kobieta.

Gość gość
To zacheta do seksu bez zobowiazan. Sygnal kusa kiecka mówi wez mnie szybko Kobiety w ciazy mają durze libido A brzuch mówi nie bedzie konsekwencji brzuch juz mam, możemy to robić bez gumki do końca Ja bym jednak z bardzo u dużym brzuchem nie chcial, bo nie chcialbym trafic w dzieciaka :/

Gość gość
Wczoraj widziałem ok. 20 letnią, zgrabną mamuśkę pchającą wózek. Ubrana była w obcisłą, krótką sukienkę z dekoltem. Sukienka kończyła się na wysokości dolnej linii pośladków. Przyznaję, że nie mam nic przeciwko.

Gość gość
ale gamonie niedouczone na tym forum sa, trageia:O

Gość gość
Co Cię obchodzi jak się ktoś ubiera? To, że kobieta zajdzie w ciążę, albo urodzi nie znaczy, że od razu ma się ubierać jak zakonnica. Ludzie życie i dajcie żyć innym. Typowe polskie myślenie.

Gość gość
A co to, czy ciężarna nie jest normalną kobietą? Autorko głupie pytanie, podobnie jak cała twoja wypowiedź.