Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Budowa magazynu pod sklep online

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim. sprawa jest taka, że chce postawić magazyn dla mojego sklepu online. nic specjalnie dużego. ziemię mam ale brak pomysłów na wykonawce. Ktoś z was może w nieodległym czasie zlecał wykonanie takiego magazynu jakiejś firmie? kogo byście polecili? chciałabym iść dać komuś zlecić, zapłacić i mieć z głowy. nie mam wiedzy oraz czasu na to by jeszcze samej coś załatwiać

Gość gość
najlepiej zleć przemowi

Gość gość Piotr
Kotku będziesz sprzedawać swoje używane majtki i staniki przed praniem? :) Chętnie kupię :)

Gość gość
przemo to ten z dużym siusiakiem?

Gość hanka_1
Potrzebujesz generalnego wykonawcy w takim razie, dzięki temu jedna firma zajmie Ci się wszystkim od etapu projektu po prace wykończeniowe. Z tych co działają na rynku ja osobiście polecam Commercecon, mają odpowiedni stosunek ceny do jakości usług. Nie trzeba ich pilnować i sprawdzać, zero obaw że coś nie wyjdzie czy nie dotrzymają terminu.

A czy nie lepiej jest po prostu kupić bądź wynająć taki magazyn? Byłoby to znacznie prostsze. No ale jak coś to też pamiętaj o przechowywaniu tych rzeczy do sprzedaży. Fajne skrzynie można kupić na https://www.boxpack.pl/.