Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fakt, że jestem brzydki skazuje mnie na samotność?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam taki problem. Otóż jestem brzydki z twarzy. Ciało mam ok. Dbam o siebie. Ubieram się modnie. Jestem kulturalny i inteligentny, ale mam problem. Moja twarz nie jest przeciętna, ona jest brzydka... Czy to oznacza, że muszę żyć samotnicze życie lub, że jeżeli chcę mieć partnerkę to również muszę wybierać z tych brzydkich, a najlepiej brzydkich i zakompleksionych :(? Nie chodzi mi o to, że chciałbym jakąś Miss, ale zwykłą polską ładną dziewczynę...

Gość gość
to nie ma większego znaczenia, ja jestem ładna i inteligentna, też się dobrze ubieram i mam poczucie humoru, jestem kulturalna, ale jestem sama, od niedawna, ale na długo tak pozostanie, wiem o tym

Gość gość
Nie, jest tyle brzydkich kobiet, na pewno ktoras zdobedziesz

Gość gość
tak, skazuje, chyba ze masz dochody rzedu dwoch srednich krajowych

Gość gość
Zależy ile masz wzrostu a fakt że o tym nie napisałeś w swojej autocharakterystyce świadczy że małe masz pojęcie o kobietach a to rokuje na Twoją niekorzyść, niestety. Dla kobiet wzrost jest najważniejszy; zdarza mi się zobaczyć wysokiego brzydala z dziewczyną ale niskiego niezależnie od reszty wyglądu z dziewczyną to już nie. Jeśli otrzymałeś od losu pakiet: brzydka twarz i niski wzrost to tak, jesteś skazany na samotność, nie ma cudów.

Gość gość
Jeżeli jesteś uroczym, interesujacym człowiekiem uroda nie ma znaczenia, taki mężczyzna może mieć każda kobietę, piękną i młodą tez. Nie może tylko zapomnieć o tym jaki jest na prawdę, nie moze stać się zadufanym bucem. Choć może wtedy będzie miał jeszcze większe wzięcie. Ale nie warto dla powodzenia zgubić siebie po drodze, tego interesującego młodego mężczyzny.

Gość gość
22:27 hahah, pocieszaj go dalej :D Tylko że dla was ten "interesujący, młody mężczyzna" zaczyna się od 182 cm wzrostu, twarzy co najmniej 8/10, gęstych blond lub kruczoczarnych włosach bez cienia zakoli i grubaśnego portfela (tu wymagania są zróżnicowane więc nie podam konkretnej kwoty). Nawet na kafe nie ma takich naiwniaków którzy uwierzą że wygląd nie ma większego znaczenia.

Gość gość
Tak bo ludzie patrza tylko na wyglad i nawet nie chca sie zadawac z brzydalami. Brzydkie dziewczyny tez. Wiec zapomnij tez o brzydkich.

Gość gość
Autorze, sam jesteś brzydki a chcesz ładna dziewczyne? A pomyślałes, że ta ładna też chce ładnego chłopaka? Dlaczego ma chcieć brzydkiego, przecież jest ładna to moze wybierac.

Gość gość
Dokladnie. Sam tez bys nie chcial brzydkiej, prawda? :D zycie je/bie kutasami :/

Gość gość
Nawet brzydki samiec alfa może zdobyć niemal każdą dziewczynę, która mu się podoba. Omega dorabia ideologię, że jest sam bo jest brzydki, biedny itp.

Gość gość
Gość 22:38 No lepiej to wyraziłes ode mnie.

Gość gość
Żeby być samcem alfą trzeba mieć WYGLAD

Gość gość
Nie trzeba. Znam brzydkie alfy co mieli wiele kobiet. Wszystko nadrabiają urokiem osobistym, inteligencją, szczodrością i wysokimi umiejętnościami interpersonalnymi.

Gość gość
Haha brzydal ma dużo kobiet? Haha to musi mieć jeszcze większy portfel, coś za coś, brzydal musi mieć kasę, przystojny nie musi nic

Gość gość
Oczywiście że musi mieć kasę bo w końcu jest alfą. Nie fetyszyzujmy tak urody u mężczyzn. Przystojny jak jest nieogarem życiowym (typowa omega) to przyciągnie uwagę kobiety tylko na chwilę. Jak tylko otworzy usta okrze się kim tak naprawdę jest i dziewczyna traci zainteresowanie.

Gość gość
23:04 Popieram. Jak chcesz autorze ładna dziewczyne to musisz się dorobić. Może zostań informatykiem? Tacy dobrze zarabiają. Albo lekarzem, adwokatem. Jest jeszcze jedna opcja. Zrób sobie operacje plastyczna.

Gość gość
Z tej strony autor. Przykro mi, że mnie tak potraktowano. Chciałem odrobinę szczęścia. Dbam o siebie. Mam dietę, ćwiczę, ubieram się z szykiem, ale co z tego skoro mam brzydką twarz... PS jestem średniego wzrostu

Gość gość
I dodam, że ładna kobieta to dla mnie np. Natalie Portman lub Amy Adams. Chodzi mi o naturalne piękno, a nie Miss świata...

Gość gość
Natalie Portman jest akurat sliczna.

Gość gość
Autorze, to ja, wypowiedź z 22:17 Musisz wiedzieć że kafe to rynsztok, być może jesteś tutaj okazjonalnie, w każdym razie nie bierz do siebie tego całego wylewu pomyj. Skoro sam o sobie piszesz że jesteś brzydki i masz średni wzrost (spodziewam się że nie przekraczasz 180 cm) to nie ma co pocieszać Cię na siłę, będzie Ci bardzo trudno o kobietę bo one są teraz wymagające i roszczeniowe jak nigdy wcześniej, zwłaszcza w Polsce. Co do tej "brzydkiej twarzy" - może zapuść sobie brodę żeby ją ukryć? :) Piszę zupełnie poważnie i bez złośliwości, niektóre na to lecą, w jakiś sposób ukryjesz częściowo mało piękną twarz.

Gość gość
Z tą brodą dobry pomysł. Chcesz szczęścia, a z brzydką dziewczyna to niemożliwe? Brzydkie dziewczyny też chca być szczęśliwe. To uważasz, że one już nie mają szansy na żadnego faceta, nawet nieładnego? Mam nadzieję, że ja akurat moimi postami cię nie obrazilam. Mnie się wydaje, że facet nie musi być piękny z twarzy, jeżeli ma wysportowane, zadbane ciało to jest super.

Gość gość
gość wczoraj podbijaj do najładniejszych ale nie pustych lasek, sukces murowany

Gość gość
Je/bane pustaki tylko na wyglad patrza :D lepiej byc samemu niz z kretynka ktora tylko na wyglad patrzy. Ponizenie maksymalne a te tepaki sie ciesza :D zreszta nie od dzis wiadomo ze kobiety i dzieci to same problemy, lepiej byc samemu.

Gość gość
nie ważne jak wyglądasz i czy masz kase, to bzdury, ważne tylko czy masz gadke i luzackie podejście do życia, wtedy każda twoja, możesz być nawet bestią

Gość kafe prywatny
gość wczoraj wyślij mi foto prywatnie bo nie wierze że jesteś brzydki, podaje adres kafeprywatny@greenmail.net

Gość gość
Gość 00:46 No dobrze a autor nie patrzy na wygląd? Napisał, że chce ładna dziewczyne, brzydkiej nie. No i co ty na to? Ja jestem kobietą, która nie patrzy na wygląd tylko na serce, inteligencję, charakter, wrażliwość.

Gość gość
Czemu chcesz ladna skoro sam jestes brzydki?? Nie fair. Daj szanse brzydkiej

Gość gość
Gość 01:42 No cały czas próbuje to autorowi powiedzieć. Ale autor się chyba obraził.

Gość gość
gość dziś Gość 00:46 No dobrze a autor nie patrzy na wygląd? Napisał, że chce ładna dziewczyne, brzydkiej nie. No i co ty na to? Ja jestem kobietą, która nie patrzy na wygląd tylko na serce, inteligencję, charakter, wrażliwość. > On może szukać kogo chce tak jak i ty, ale nie znaczy że znajdzie ani że ten układ wypali gdy znajdzie. A ty jakbyś nie leciała na wygląd to byś o fotke nie prosiła facetów.